Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MUUTAMAN EURON MEKKO

DSC_0463 Eipä tule yhtään ikävä näihin maisemiin ja lämpötiloihin, kun on just viittänyt viikon flunssassa ja poskiontelontulehduksessa. Koska Thaimaassa oli ihan super lämmin, mä pakkasin mukaan useamman simppelin mekon. Joista ehkä eniten mä käytin tätä punaista H&M:stä löytynyttä yksilöä. Ostin tämän heidän alennusmyynneistä loppuvuodesta, eikä hintaa jäänyt montaa euroa, olisiko ollut neljä tai viisieuroa. Eli ei todellakaan paha! Toki mekko on hyvin hyvin simppeli perus mekko, mutta mun mielestä reissussa just ehdoton. Vuittonin ruskea laukku taas toimii todella kivasti punaisen kanssa yhteen. Se on oikeastaan juuri sen sävyinen ruskea, joka toimii lähes kaikkien kanssa hyvin yhdessä. Varmasti myös sen takia tälle on vuosien aikana kertynyt käyttökertoja ihan hurja määrä. Ei ollenkaan pöllömpi ostos siis aikoinaan.
Vaikka reissussa pukeutuminen onkin usein hyvin simppeliä, oon huomannut sen tulevan mukaan ihan arkipukeutumiseenkin. Mukavuus on nostanut omassa pukeutumisessa tosi paljon suosiota, joka myös suoraan vetää simppelimpää linjaa. Mutta mä myös tykkään tästä pienestä muutoksesta, ei aina tarvitse olla miljoonaa eri yksityiskohtaa. 
  DSC_0444 DSC_0396
DSC_0419Dress H&M
Bag LOUIS VUITTON
Shoes TOMMY HILFIGER
Sunglasses MARC JACOBS

5 kommenttia

 1. En viimeksi kerinnyt kommentoimaan tähän, pakko oli nyt tulla heittämään kommentti. :D Aivan ihana mekko, eikä oo näemmä hinnallakaan pilattu ;) En muista oonko vielä maininnut, mutta sulle käy punainen tajuttoman hyvin, upea olet! Ja maisemat ihanat 8) Rantoja ja palmuja niin ikävä!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko ja sinä! Hennesistä tekee kyllä välillä hyviä ja halpoja löytöjä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana punainen pikku mekko! Todella hyvä löytö ja sopii sinulle ihan täydellisesti. Punainen on yksi omista "voimaväreistäni" ja antaa kivan fiiliksen kun vetäisen sen päälle. Kun löytää jotain näin edullisesti onhan se ihan pakko lunastaa itselleen :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat maisemat kyllä noissa kuvissa. Vaikka Lappikin on ihana näin talvella, niin loskakauden alkaessa voisin hyvin matkustaa noihin maisemiin.

  VastaaPoista
 5. Kyllä kelpaisi nyt lomailla jossain lämpimässä aurinkoisessa paikassa :) <3. Mekko on tosi nätti, sopivan simppeli, että sopii moneen eri tilanteeseen. Hyvä löytö!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥