Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

FIRST TIME IN THAILAND

DSC_0050 DSC_0095 DSC_0070 DSC_0188 DSC_0387 DSC_9920 DSC_0324 DSC_0113
Siitä on nyt kuukausi, kun meidän lento yhdeltä ikimuistoiselta reissulta laskeutui takaisin kylmään ja harmaaseen Helsinkiin. Täällä viime vuoden puolella aiheesta jonkun verran kirjoittelinkin, mutta mulla vuosi vaihtui tosiaan aivan toisella puolen maailmaa, nimittäin Thaimaassa. Eli vihdoin mun yhdestä reissuhaaveesta tuli totta! En ollut koskaan aikaisemmin käynyt Aasiassa, tai edes Euroopan ulkopuolella. Silti olin vuosia haaveillut matkasta Thaimaahan. 
Kahden viikon matka oli todella onnistunut ja ihana, ja kuviakin kertyi melkoisen paljon. Ajattelin ns. aukaista nämä matkapostaukset tällaisella pienellä kuvapläjäyksellä ja pienillä höpötyksillä reissusta. Tarkoitus on kertoa vähän tarkemmin reissusta sitten muutamassa omassa postauksessaan, ja jakaa vähän meidän kokemuksia ja infoa. Vaikka reissu olikin kaikin puolin oikein onnistunut, kyllähän sitä aina pieniä kommelluksia aina mukaan mahtuu, kuten esimerkiksi haasteet päästä maasta pois lennolle takaisin Suomeen esimerkiksi. 
Mutta nyt mä haluankin kysyä teiltä, mitä te haluatte kuulla meidän reissusta? Onko Thaimaa jo ennestään tuttu kohde? 

2 kommenttia

 1. Näin tän sun postauksen ja ajattelinkin, että terve vaan matkakuume! :D Innolla katselin kuvia, oikeastaan postausta selatessa levisi oikein leveä hymy mun huulille, tuli niin hyvä mieli ihan vaan kun sai katsoa näitä kuvia <3 Olen onnellinen sun puolesta, että sun haaveesi Thaimaasta toteutui. Mäkin oon niin kiinnostunut kyseisestä kohteesta ja vähän harmittaa, etten ennättänyt sielä käydä ennen kun tulin äidiksi. En tule vielä hetkeen tuonne pääsemään, mutta joskus mekin mennään <3

  Mua kiinnostaa kaikenlaiset postaukset teidän reissusta, kuvia on ihana katsella joten kuvapläjäyksiäkin odotellaan. Osaat mun mielestä ottaa tajuttoman ihania ja tunnelmallisia kuvia joka asiasta <3 Mä aloin kiinnostumaan Thaimaasta vasta muutama vuosi sitten, ennen ei kiinnostanut lainkaan, joten ihan ihmettelen miten nopeesti tostakin kohteesta on tullut mulle sellanen suuri haave ettei mitään järkee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti Kata! ♥ Thaimaassa näki paljon turisteissa myös lapsiperheitä, toki ihan pikkuisen kanssa en itse lähtisi mutta miksei kun vuosia muutamia kertyy :) Ehdottomasti siis kannattaa pitää tuosta kiinni, että joskus säkin pääset näkemään tuon paikan! Mäkin jo päätin, että uudestaan on vielä joskus päästävä. Vaikka kerettiin kahdessa viikossa nähdä useampi eri paikka, jäi nähtävää silti vielä ihan hurjan paljon. Isokiitos kehuista kuvien suhteen! ♥ Jotenkin sitä on edelleen silloin tällöin epävarma, vaikka blogivuosia alkaa olemaan jo melkoisen monta takana, että kelpaako ja kiinnostaako mun kuvaamat kuvat enää ketään, mutta näköjään ihan turhaan! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥