Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VAALEAA VIHREÄÄ NEULEESSA

DSC_9760 Lunta, ei lunta, taas lunta, eipäs sittenkään lunta. Toi meidän rakas sääherra ei selkeästi osaa päättää miltä tää vuodenaika näyttää, tai sitten sillä vaan on normaalia ailahtelevampi vaimo joka sanelee miehensä tekemisiä. Noh, tiedä häntä. Nää kuvat on räpsitty päivää ennen lähtöä auringon alle, eli joulukuun ihan vikoina päivinä. Kylmähän ei tuolloin silti ollut, koska päälle riitti kevyempi Vilan villainen takkikin. Tää on muuten yks mun ehdottomasti eniten käytettyjä takkeja. Tää toimii niiiin monen asun kanssa, keväällä ja syksyllä sekä myös talvella tällaisilla keleillä. Musta taas on aina musta, joka sopii oikeastaan ihan minkä tahansa kanssa yhteen. Joten ihmekös tuo, että se on yksi eniten käytetyimmistä takeista. 
  DSC_9795DSC_9750 Takkiin mä yhdistin yhden mun tän talven eniten käytetyimmän neuleen, jonka löysin syksyllä henkkamaukasta. Mä en oo koskaan osannut kunnolla käyttää vihreitä vaatteita. Ne on aina ollut tosi haastavia. Mutta tähän vaaleanvihreään mä olen kyllä tosi tykästynyt. Tää on jotenkin paljon helpompi väri. Mulla onkin itseasiassa jemmassa yksi takkikin tässä värissä. Innolla odotan jo kuivia katuja ja kevättä, että saan kaivaa senkin esiin.   DSC_9803DSC_9812 DSC_9744 DSC_9747 DSC_9791
Jacket VILA
Scarf BALMUIR
Sweater H&M
Bag DKNY
Jeans VEROMODA
Shoes TIMBERLAND

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥