Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SWAPPIE - MITÄ OLIN MIELTÄ?

*Kaupallinen yhteistyö: Swappie.fi

DSC_9839.jpg-1
Kuinka moni muistaa, kun reipas kaksi vuotta sitten kirjoittelin teille mun silloisesta uudesta luurista, iPhone 7 Plussasta? Niimpä, siitä on jo melkein 2,5 vuotta kun sen käyttööni sain ja siitä teille kirjoittelin. Aika tosiaankin rientää, koska musta tuntuu että ihan just vastahan mä sen luurin otin käyttöön. Nyt mä halusin tulla kirjoittelemaan teille vähän kuulumisia, miten luurin kanssa on vuodet mennyt. Sehän oli tosiaan saatu Swappielta mukavalla alennuksella yhteistyössä. Aikaisempaan postaukseen, jossa esittelen luurin uutena ja kerron koko hommasta pääset klikkaamalla tästä

swappie_hennam
Mulla oli tosiaan reippaan kaksi vuotta Swappielta hankittu iPhone 7 plus käytössä. Tuo puhelin oli ensimmäinen, jonka mä hankin tavallaan käytettynä. Swappiehan siis tosiaan myy tehdashuolettuja ja tarkastettuja Applen puhelimia. Aikaisemmat omput ja muut luurini olin kaikki ostanut uusina. Ero hankkia puhelin tehdashuollettuna ja tarkoin läpikäytynä Swappielta, kuin uutena, on kuitenkin todella pieni. Ehkä ainut itseäni jollainlailla koskettava asia on ollut kuulokkeiden puuttuminen. Muuten heidän puhelimen vastaanotto, käyttöönotto ja itse käyttö on ollut aina tismalleen samanlaista, kuin ihan upouudenkin luurin kanssa. Kirjoitan tätä kuitenkin yli kahden vuoden omalla kokemuksella, ja jo toisen luurini heiltä ostaneena ja käyttöön ottaneena (johon palataan tarkemmin pian omassa postauksessa!)

He jakavat puhelimet useampaan eri kategoriaan, jonka ansiosta shoppailu heillä on helppoa. Jos pienet ulkonäölliset haitat ei luurissa haittaa, saatat säästää isojakin summia luurin hankinnassa. Tää mun luurini oli kategoriasta "erittäin hyvä" ja se oli juurikin sitä. Alakulmassa oli pienen pieni hyvin huomaamaton jälki, jota ei oikeasti edes huomannut kuin todella tarkkaan tarkastellessa. Kaikenlisäksi se oli sellaisessa kohdassa, joka jäi suojakuoren alle, eli vaikka se olisi ollut isompikin se ei olisi näkynyt sieltä yhtään mihinkään. Muuten luuri vastasi käytännössä uutta. Näin käyttäjän näkökulmasta. Niin ulkoisesti, kuin toimivuudeltaan, esimerkiksi akun kestoltaan. Mulla ei tuon reippaan kahden vuoden aikana tullut yhtäkään ongelmaa tämän luurin kanssa. Se toimi ihan loistavasti. Ja se oli täysin verrattavissa aikaisempiin ihan upouusina hankittuihin iPhoneihin mitä mulla oli ollut. Mä en huomannut siis mitään eroa. Ja siis toimiihan se edelleen moitteetta. Ja jos toimivuuteen nyt olisi jotain hämminkiä tullut, Swappiehan myöntää heiltä ostetuille luureille jopa 1 vuoden takuun. Tätäkään etua et saa ostaessasi luuria jostain netin kirpputoripalstoilta.

DSC_9853
Swappiehan tosiaan myynnin lisäksi myös ostaa käytettyjä sekä koskemattomia iPhoneja. Eli vaikka jos on osunut arpajaisvoitto omppu omalle kohdalle, ja ei kyseisen merkin luureista perusta voi luurin myydä heille hyvään hintaan. Tai niinkuin mä tein, käytin luuria ensiksi sen reippaan kaksi vuotta tyytyväisesti, ja kun se ei enää ihan täysin ominaisuuksiltaan mulle riittänyt, myin sen takaisin heille. He huoltavat ja tutkivat sen läpikotaisin, vaihtavat tarvittavat osat ja jutut ja myyvät sen taas eteenpäin. Miten kätevää ja myös todella ekologista. Heidän sivuiltaan löytyy laskuri, jolla voi vähän arvioda summaa etukäteen mitä he luuristasi maksavat. Tosiaan valikoima on tällä hetkellä pelkästään Applen tuotteita, joten he myös ostavat pelkästään kyseisen merkin tuotteita. Puhelimen lähetys heille oli todella helppoa. Ohjeet löytyvät heidän nettisivuiltaan. Pakkaat tuotteen hyvin ja viet postille. Sitten vain jäät odottelemaan. Muutaman päivän päästä kun puhelin oli saapunut heille, sain heiltä sähköpostia jossa oli kerrottu hyvityshinta joka oli täsmälleen se, mitä he netissäkin lupasivat.

Jos siis hankinnassa on uusi luuri edullisemmin, mutta käytettyjen markkinat kuten tori.fi sivustot yms eivät houkuta, kannattaa tutustua Swappien valikoimaan. Valikoimahan heillä tosiaan myös elää koko ajan. Homma toimii myös toistepäin, jos nurkissa lojuu ylimääräinen iPhone, kannattaa kurkata mitä he siitä maksaisivat ja antaa luurille uusi elämä jonkun toisen omistuksessa. 
Palataan me pian mun uuteen luuriini, josta olen ihan SUPER innoissani! 

11 kommenttia

 1. oon joskus tutustunut tähän ja jos ite ostaisin iphonen käyttäisin varmaan swappieta :)

  VastaaPoista
 2. Jos iPhoneen päädyn joskus niin todennäköisesti tulen Swappien valikoimaa katsomaan hyvinkin tarkkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiltä löytyy tosi kattavasti eri iPhoneja ja eri kuntoisia niitä, joten tutustu ihmeessä :)

   Poista
 3. Harmi että tälläinen palvelu on vain iPhoneille, itse kun olen enemmän Android-luurien ystävä. Ehkä vielä joku päivä saadaan (tai sitten vain löydän netin syövereistä) tälläinen muillekin puhelimille :)

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Swappiella on tällä hetkellä tosiaan pelkästään iPhoneja, mutta mistäs sitä koskaan tietää löytyykö heiltä tulevaisuudessa muitakin luureja :-)

   Poista
 4. Itse käytän myös Android puhelimia, mutta kiitos vinkistä ei sitä ikinä tiedä vaikka joskus tulisi tarvetta tälle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin taitaa porukka jakautua joko androidiin tai omppuihin puhelimissa, ja yleensä sitä ollaan melko uskollisia sille käyttöjärjestelmälle johon on totuttu :)

   Poista
 5. Olen android puhelimen käyttäjä mutta kiitos hyvästä vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omput kannattaa ehdottomasti ostaa täältä, jos joskus tarvetta tulee! :)

   Poista
 6. Minulla hajosi juuri näyttö puhelimesta niin mietin samalla pitäisikö vaihtaa vaan. Kiva jos alennusta voi saada reippaastikkin, jos siinä on jotain jälkiä. Ihanan väriset nuo kuoret.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥