Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MARIANNE PAITA

Voihan pääsiäinen. Saavuin just kotiin Himokselta, jossa olin viettämässä pääsiäistä. Palataan siihen tarkemmin omassa postauksessaan, mutta ennen kuin kivitätte mut kotona pysymisestä ja koronasta, meitä oli siellä hyvin pieni porukka, 2-3 henkeä. Nyt tosiaan taas turvallisesti kotona, ja huomenna jatkuu taas työt. 

DSC_1133 DSC_0989 DSC_1158 Nää asukuvat onkin jo itseasiassa varmaan lähemmäs parin kuukauden takaa. Mutta koska asu toimii hyvin myös keväisemmässä säässä, päätin julkaista ne vasta nyt. Asu on koottu tän mun punaisen raitapaidan ympärille, johon mulla on aina ollut jonkinsortin viharakkaus-suhde. Tykkään tästä todella paljon, mutta jotenkin tää on aina ollut haastava yhdistellä muihin vaatteisiin. Tässä asussa mä kyllä mielestäni onnistuin tän kanssa tosi hyvin. Sen myötä tää onkin yksi tämän vuoden lemppari asuja jo ihan heittämällä. Kuvat on myös tosi onnistuneita, ja niistä vastaakin ihana Elli.

DSC_1115 DSC_0928 DSC_1068 DSC_1120
DSC_1169 Paitaan yhdistin mun tän vuoden ehdottomasti eniten käytetyn laukun. Se on tämä Tory Burchin musta yksilö. Tykkään tästä niiiin paljon! Oon jopa alkanut harkitsemaan tätä toisessakin värissä. Tää on malliltaan ja kooltaan täydellinen. Sekä mä tykkään ihan sikana siitä, että tätä voi kantaa helposti olalla, koska tän hihna menee kahteen pituuteen. Tää on tosiaan viime vuonna ostettu Cottonilta, jonka verkkokaupassa on tällä hetkellä menossa loppuunmyynti. Kannattaa kurkata, on meinaan vielä paljon toinen toistaan kauniimpia laukkuja tosi hyvillä alennuksilla! 
  DSC_1029DSC_1088-2 DSC_1047Jacket VILA
Jeans VEROMODA
Bag TORRY BURCH
Scarf BY MALENE BIRGER
Belt TORY BURCH
Watch MICHAEL KORS
Shirt H&M
Shoes BULLBOXER

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥