Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

HUIPPU HUVILA HIMOKSELTA

*Mökin vuokrasta saatu alennusta postausta vastaan

amiraali_1Sainkin jo instagramin kautta vähän kyselyitä aikaisemmin, että missä mökillä me vietettiin pienellä porukalla pääsiäinen, kun puitteet vaikutti niin loistavalta. No tässä tulee vähän lisätietoja! Me vietettiin pääsiäinen Himoksella, aivan todella upealla mökillä, tarkemmin sanottuna Himoshuviloiden Amiraalilla

Vuosien myötä on tullut nähtyä niin Himokselta, kuin monesta muualtakin päin Suomea erilaisia vuokramökkejä. Skaalaan on mahtunut mökkejä oikeastaan ihan laidasta laitaan. Luksusmökeistä tavallisiin mökkeihin. Silti Amiraalista tuli heittämällä paras mökki jossa olen koskaan yöpynyt. Tai pikemminkin huvila. Amiraali on viime vuonna valmistunut 16 -hengen luksus huvila. Meille kolmen hengen porukallehan se oli makuupaikoiltaan tosi iso, mutta koronan ollessa käytännössä pahimmillaan se rajoitti melkoisesti osallistuja määrää. Mutta, toisin kuin monet tällaiset isomman porukan mökit, Amiraali toimi hyvin myös pienemmällä porukalla. Amiraaliin oltiin saatu luksuksen lisäksi tosi paljon sopivaa kodikkuutta. Tilat olivat järkevän kokoisia ja hyvin suunniteltuja. Esimerkiksi keittiö ja olohuone oli yksi iso yhteinen tila, joka jatkui isolle katetulle terassille. Makuuhuoneita löytyy viisi kappaletta sekä näiden lisäksi on parvi. Eli isommalle porukalle tosi toimiva ratkaisu, esimerkiksi useammalle perheelle, tai kaveriporukalle. 
 
amiraali_5
amiraali_6 amiraali_25
amiraali_21 amiraali_10 DSC_2209 amiraali_17
amiraali_12 Amiraali sijaitsee tosiaan Himoksen suosituimmalla alueella, lähellä Länsi-Rinteitä sekä kaikkia tapahtumia. Käytiin yhtenä päivänä kävelemässä pitkin poikin aluetta, joka oli muuten todella oudon hiljainen koronan takia, ja oikeastaan ihan kaikki tarpeellinen oli kävelymatkan päässä. Mökki on aseteltu fiksusti rinteeseen, jolloin sekä alaterassilla olevalta poreammeelta, että yläkerran terassilta aukeaa mielettömät näkymät suoraan rinteille. 
  amiraali_15
amiraali_9 amiraali_2 amiraali_23
amiraali_14Luksusta mökissä oli paljon, mutta yksi juttu on vielä nostettava esiin. Nimittäin tämä terassiin upotettu poreamme, ja saunatilat. Josta molemmista näkymät oli tosiaan myöskin suoraan rinteille. Kun käveltiin pitkin aluetta ja katseltiin vähän miltä monet muut Himoksen mökit näyttivät. Todella monessa poreamme oli sijoitettu todella huonosti. Tässä poreamme sai oman rauhan, eli ei suoraa näköyhteyttä mistään toiselta mökiltä, pesuhuone ja sauna oli myös aivan vieressä. Ja tosiaan, nuo mielettömät maisemat! 
  DSC_2443
IMG_0143 DSC_2431 Amiraalista on tosiaan moneksi. Meidän loma koostui lähinnä rentoutumisesta ja chillailusta ilman sen suurempia ohjelmia. Esimerkiksi Netflixiä, lautapelejä, poreita ja pitkiä yöunia. Amiraali toimi tällaiseen todella hyvin. Uskon kuitenkin, että voisin hyvin nähdä Amiraalissa vilskettä isommallakin porukalla. Esimerkiksi festareiden aikaan, unohtamatta esimerkiksi vaikka erilaisia työporukoita ja virkistäytymispäiviä. 
  amiraali_7amiraali_11 Jos etsinnässä on iso luksus mökki Himokselta, mä annan kyllä täydet pisteet Amiraalille. Varaus suoraan Himos Huviloiden kautta hoitui todella helposti, yhteydenpito ja ohjeiden saanti oli todella vaivatonta. Puitteet olivat todellakin luksusta, ja kaikki pienetkin asiat oli mietitty tarkkaan. 

9 kommenttia

 1. Upean näköinen paikka totta. Itse en ole vielä koskaan ollut tuolla, ehkä joskus. täytyy siis muistaa tää postaus sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himos on kokonaisuudessaan kyllä käymisen arvoinen paikka! :) Kannattaa pitää tosiaan Himoshuvilat mielessä siinä vaiheessa kun reissu Himokselle on ajankohtainen!

   Poista
 2. Hienolta näyttää! Tuolla kelpaisi kyllä lomailla isommalla porukalla! Itse en ole koskaan Himoksella käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isommallekin porukalle varmasti erittäin toimiva vaihtoehto Himokselta kun makuupaikkoja löytyy peräti 16 hengelle! :) Suosittelen joskus käymään Himoksella, on upea ja monipuolinen paikka!

   Poista
 3. Hienolta näyttää. Kyllpä tuolla kelpaa lomailla!

  VastaaPoista
 4. Heips! Ollaan menossa Himokselle kaveriporukalla kyseiseen mökkiin. Muistatko yhtään monta parisänkyä siellä oli? Löytykö sieltä äänentoistojärjestelmiä, joista soittaa musiikkia? Monta sänkyä parvella on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Sun kommentti oli jostain syystä ohjautunut roskasisältö kansioon ja huomasin sen vasta nyt. Pahoittelut siis kun kesti! Valitettavasti en muista montako sänkyä parvella oli, mutta kolmessa makkarissa sängyt oli niin että ne sai yhdistettyä parisängyksi ja yhdessä oli ihan parisänky. Äänentoistojärjestelmää ei ollut muuta kuin telkkari :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥