Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

READY FOR THE BEACH

asu_krabi_2 Thaimaan reissulla tuli räpsittyä muutamat asukuvat, joista tässä olisi teille taas yhdet. Tuntui kuitenkin hassulta julkaista ne kaikki keskellä talvea, joten säästelin muutamat näille Suomen helteille. Löysin vihdoin viime kesänä kauan etsimäni koko uikkarin, ja reissussa tykkäänkin yhdistellä sitä paljon erilaisiin hameisiin ja shortseihin. Se on myös älyttömän helppo nimenomaan rannalle mentäessä. Tänä vuonna olenkin vähän jo silmäillyt josko löytyisi toinen yhtä ihana, mutta ainakaan vielä ei ole osunut sellaista kohdalle. 

Koko asu on jo itseasiassa näkynyt myös Suomessa mun päällä tänä kesänä. Ainoastaan laukku oli sillä reissulla eri. Myös Suomessa tää kombo toimii siis tosin hyvin, erityisesti näillä keleillä. Tuo Topshopin laukku on aina ollut mulle sellainen "reissulaukku". Joka on käynyt mukana jo useammalla ulkomaan reissulla. Suomessa en kuitenkaan meinaa osata käyttää sitä, vaan täällä myös rannalle tulee herkemmin valittua ihan muut laukut. Hassua, koska ulkomailla en osaisi edes varmaan enää lähteä rannalle, ilman tätä! 
  asu_krabi_1asu_krabi_3 asu_krabi_5 DSC_0188 asu_krabi_4Swimsuit H&M
Skirt JACQUELINE DE YONG
Sunglasses MARC JACOBS
Bag TOPSHOP
Shoes ADIDAS

Ei kommentteja


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.