Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

S I M B A 

Oon viime postauksissa vähän jo hieman sivuuttanut aihetta tulevasta isosta elämänmuutoksesta, en kuitenkaan halunnut kertoa täällä mitään sen enempää aikaisemmin. Koen, että tällainenkin asia on niin henkilökohtainen tietyllä tapaa, että en halunnut jakaa mun fiiliksiä etukäteen. Lauantaina se sitten kuitenkin tapahtui, ja nyt on kaksi yötä takana uutta elämää. Uutta elämää uuden perheenjäsenen, Simban kanssa. 

thumbnail_image0-2
Vuosien aikana oon kirjoittanut täällä ties miten monet kerrat yhdestä mun suurimmasta haaveesta, nimittäin omasta koirasta. Edelleen mulla on ihan uskomaton olo, en voi vaan vieläkään käsittää, että tuo tossa omassa kopassaan tuhiseva pikkupötkö on tehnyt mun unelmasta vihdoin totta. Simba on tosiaan 9 viikkoinen kleinspitz rotuinen hurmuri. Vaikka Simba on asunut täällä vasta kaksi vuorokautta, tuntuu kuin se olisi ollut osa perhettä aina. Se on kotiutunut ihan super hyvin. Molemmat yöt on nukuttu ilman mitään itkua tai kiukuttelua. Reippautta löytyy enemmän kuin koiralla on edes painoa. Nyt me opetellaan uutta ja jännittävää elämää yhdessä, enkä malta odottaa mitä kaikkea meillä onkaan vielä edessä! 

thumbnail_image1-2 Blogissa tullaan siis varmasti näkemään jatkossa myös koirajuttuja, mutta uskon kyllä aiheen pysyvän hyvinkin maltillisena. Instagramista en sitten olekaan yhtään niin varma! Jos Simbaan liittyvät jutut siis kiinnostaa, käy ottaa mut seurantaan siellä @hennatasmoi

2 kommenttia

 1. Ihana Simba! ♥

  Hei! Blogissani on osio "luen näitä blogeja" ja blogisi on siellä. Ilmoitathan minulle mikäli se ei ole ok.

  ♥ Aurinkoista kesää!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen pikkuinen <3

  https://suloinenpienielama.blogspot.com/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥