Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ASU MUUTAMAN VUODEN TAKAA

DSC_3787 Asu tuotuna muutaman vuoden takaa tähän päivään. Tokikaan siihen ei vaihtunut kuin kengät ja laukku, sekä muut pienet asusteet. Mutta koska tää hame toimii musta edelleen tosi hyvin just tän topin kanssa, miksikäs ei! Mun mielestä on myös tosi kiva huomata, että ei silloin kaksikaan vuotta sitten oman tyylin kanssa ole ihan metsään mennyt, kun monet samat asukokonaisuudet miellyttää mun silmää edelleen tosi paljon. Tuon kaksi vuotta sitten julkaistun asun löydät itse asiassa täältä. Se löytyykin kokonaisuudessaan multa edelleen ja olisin hyvin voinut pukea sen nytkin sellaisenaan. Halusin kuitenkin tällä kertaa siromman laukun ja siihen paremmin mätsäävät kengät. 

Tää hame on siis edelleen yksi mun suosikeista. Vaaleanpunainen on mun suosikki värejä, mutta nykyisin ei tule enää ihan hirveästi siihen pukeuduttua. Onneksi silloin kun tekee mieli jotain todella tyttömäistä, saan tilanteeseen ratkaisun just tällä hameella. Pitääpäs joskus kokeilla yhdistää tämä nahkatakkiin ja maihareihin, se vois meinaan toimia todella hyvin! 

DSC_3838DSC_3955 DSC_3960 DSC_3795 DSC_3919
Top SELECTED FEMME
Jewelry KALEVALA
Skirt NEW LOOK
Sunglasses MARC JACOBS
Bag LOUIS VUITTON
Shoes TORY BURCH

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥