Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ASUNTOAUTOLLA REISSUSSA

Kaupallinen yhteistyö: Esarent 

IMG_2560
Istun tällä hetkellä asuntoautossa Lofoten Beach Camp -leirintäalueella. Eli Norjassa ollaan. Matkaa on takana reipas 2000 kilometriä, ja ajattelin tulla jakamaan vähän fiiliksiä ja kuulumisia miten reissussa on mennyt. Meidän auto on tosiaan 2020 vuosimallin Adria Matrit Plus 670SL, joka on yhteistyössä vuokrattu Esarentiltä. Sain yhteistyössä auton vuokrasta mukavan alennuksen, mutta mielipiteet ja kokemukset on silti täysin omiani. Tuun kirjoittamaan autosta ja vuokrauksesta vielä kattavan oman postauksen reissun jälkeen, kun kokemuksia ja ajatuksia on kertynyt vielä hieman lisää. 

Norja, erityisesti tää pohjois puoli on ollut mulle pitkään sellainen kohde jossa olen halunnut käydä. Toukokuussa, kun tiedettiin vallitsevan koronatilanteen jatkuvan vielä pitkään, päätettiin vuokrata asuntoauto ja lähteä tsekkaamaan Suomen Lappia sekä Norjan pohjois puolta. Ajatuksena oli myös ajaa Ruotsin läpi. Toki Norjan ja Ruotsin reissu oli kokoajan kysymysmerkki, kun ei tiennyt minkälaiseksi korona muuttuu. Norjaan kuitenkin päästiin, mutta Ruotsi skipataan suosiolla pahemman tilanteen takia. 

Meidän reitti alkoi tosiaan Tampereelta. Lähdettiin nousemaan itärajaa pitkin kohti pohjoista. Muutaman pysähdyksen jälkeen jatkoimme Karigasniemeltä yli kohti Pohjois-Norjaa. Ja sieltä ollaan nyt sitten lasketeltu kohti Lofooteja. Kun Lofootit on nähty (tai ainakin murto-osa niistä) niin ajatus on nousta takaisin Kilpisjärvelle ja sieltä yli. Sitten länsireunaa alas takaisin kotiin. Paljon on siis vielä nähtävää. Kannattaakin seurata mua instagramissa, koska sieltä näette realiajassa missä mennään, mut löytää sieltä nimimerkillä @hennatasmoi. Kokonaisuutena voin jo nyt todeta reissun olleen aivan mieletön! 

IMG_2172 DSC_5777 IMG_2550 xxx

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥