Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

9 VUOTTA 🎈

DSC_5317-2Ompas jotenkin ihan uskomaton fiilis kirjoittaa tätä postausta. Oikeastaan niin uskomaton, että olen jopa viikon tämän kanssa myöhässä, mä ihan unohdin julkaista tämän. Tää blogi täytti nimittäin jo 9- vuotta. Sen kunniaksi halusinkin tulla vähän jakamaan mun fiiliksiä mitä kaikkea tuohon matkaan on mahtunut ja mitä kaikkia fiiliksiä siihen on kuulunut. Tuntuu nimittäin todella hurjalta, että jos tää blogi olisi ihminen, sehän menisi jo tänä syksynä kolmannelle luokalle. Ihan käsittämätöntä miten nopeasti aika on mennyt!
 DSC_5089-2
Yhdeksän vuotta. Pikkuisen on blogimaailma muuttunut noina vuosina, kuten myös omakin maailma. Mä olin kuitenkin 16 vuotias kun perustin tämän blogin. Ja nyt mä olen jo 25. Perustaessani tätä blogia, mä asuin porukoilla ja opiskelin kauppiksessa. Nyt mä asun omillani Tampereella, teen tätä blogia sivutyönä mun päätyöni rinnalla. Voidaan siis todeta, että melkoisen isoja muutoksia on tuohon yhdeksään vuoteen mahtunut. 
  DSC_5080
DSC_5352-2Kolme ja puoli vuotta sitten mä myös hankin oman verkkotunnuksen www.hennam.fi jonka myötä blogi alkoi tuntua vielä hieman enemmän omalta ja just mun jutulta. Verkkotunnuksen hankkiminen oli itseasiassa yllättävän helppoa. Ainut syy miksi mä sitäkin jahkailin niin kauan, oli pelkästään pelko siitä, että en osaisi ottaa sitä käyttöön. Mun verkkotunnus on hankittu Zonerilta. Verkkotunnusta hankkiessa sain heiltä todella kattavat ohjeet miten bloggerissa olleelle blogille sai oman tunnuksen, ja miten se otettiin käyttöön. Heillä on myös tosi paljon hyviä blogiartikkeleita verkkotunnukseen liittyen, esimerkiksi tämä "Kuinka valita hyvä verkkotunnus" auttaa pääsemään jo hyvään alkuun asian kanssa.

Kolme vuotta sitten kun hankin tuon oman verkkotunnuksen, mä myös tein postauksen: Blogi lukuina!. Se keräsi jo silloin hurjat määrät katselukertoja, ja sain myös useita yhteydenottoja siihen liittyen. Osa näistä aikaisemman postauksen luvuista onkin kasvanut melkoisesti, mistä olenkin ihan älyttömän kiitollinen ja myös onnellinen. Vaikka blogien superkulta-aika onkin ohi, niin silti todella moni jaksaa edelleen lukea näitä mun postauksia. Viimeiset vuodet katselukertojen kasvumäärät ovat hieman hidastuneet, mutta kaikista positiivisinta on, että ei ne ole myöskään lähteneet laskuun. Vaikken olekaan viimeisen vuoden aikana myöskään buustannut näkyvyyttä. Muutenkin viimeinen vuosi on mennyt melko "löysin rantein" blogin suhteen. On siis todella ilo huomata, että niin moni lukija pysyy vuodesta toiseen tän blogin mukana.

Blogi on munkin tapauksessa niin iso osa elämää, ja ollut jo tosiaan niin monta vuotta. Väistämättäkin välillä tulee tällaisia tasaisempia jaksoja. Uusia ideoita ei synnykään samaan tahtiin, ja ehkä se muu elämä blogin ympärillä viekin suunniteltua enemmän aikaa ja ajatuksia. Ajatus bloggaamisen lopettamisesta ei ole kuitenkaan ollut läsnä. Tää on niin iso osa mua, että vaikeahan tästä olisi luopua. Eikä tällä hetkellä ole mitään syytä. Sitä, missä ollaan seuraavan yhdeksän vuoden päästä en osaa sanoa, mutta sen tiedän, että toistaiseksi bloggaaminen on osa mun elämää. 

DSC_5070 DSC_5194-2
KIITOS kaikille teille, jotka vuodesta toiseen jaksatte mun höpinöitä lukea, jättää kommentteja ja laittaa viestejä! 💕

10 kommenttia

 1. Mikä hienointa, jaksat pitää blogiasi yllä! 💜

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Onnea 9-vuotiaalle. Sulla on ihana blogi, tykkään ❤️ Jaat tosi inspiroivia juttuja ja aina niin kauniit kuvat, kuten tässäkin postauksessa olet oikein hankkinut ilmapallot ja kaikki ❤️😍

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea 9-vuotiaalle, se on hieno saavutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira! ♥ Kyllä tässä vähän itsekin ollaan ihmeissään positiivisessa mielessä, miten sitä aika on näin jo kulunut :)

   Poista
 4. Paljon onnea 9-vuotiaalle. Tuo oma domain -lisää blogin uskottavuutta ja sitä, että blogi on tehty jatkuvuutta ajatellen. Ja kiva postaus! Blogi on saanut oman ilmapallonkin!
  Idearikasta tulevaisuutta toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula!! :) Oon samaa mieltä tuosta domain jutusta!

   Poista
 5. Valtavan paljon onnea yhdeksän vuotiaalle. Siinä on jo aika moinen matka taivallettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Totta, paljon on näihin vuosiin mahtunut!

   Poista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.