Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Blogi lukuina!

Oon superpitkään halunnut toteuttaa tämän postauksen, ja nyt sille tuli aivan loistava hetki. Nimittäin, vihdoin ja viimein (kotipelit käyntiin niinkuin Jaajo jatkaisi...) mun blogin osoiterivi on päivitetty ajantasalle! Oli se melkoinen homma, mutta nyt se on tehty. Eli rippeet ja räppeet vanhasta blogista on nyt kokonaan historiaa. Blogi löytyy siis nykyään osoitteesta:

Ei silti hätää, vanhalla osoitteella pääsee tänne edelleen, ja bloggerinkin kyllä pitäisi edelleen oikein päivittyä. Toi on vaan mun mielestä paljon selkeämpi, ja nyt tää tuntuu vielä pykälän verran enemmän siltä ihka omalta jutulta, kun osoitekin on vihdoin kunnolla rekisteröity. 
Nyt olikin siis tämän "uutisen" myötä, hyvä hetki toteuttaa tämä postaus. Halusin kerätä tähän lukuja, mitä tämä blogi kätkeekään sisäänsä. 
  
5 vuotta ja 8 kuukautta. On tämä blogi elämää jo nähnyt. Heinäkuun 31. päivä tulee täyteen 6 vuotta siittä, kun mä kirjoitin tähän blogiin ensimmäisen postauksen. Jonka tosin nykyään kirjoittaisin aivan erilailla, haha. Pitkä matka on takana, mutta oon siihen silti erittäin tyytyväinen. Tätä blogia ei varsinkaan alussa ollut todellakaan helppo kirjoittaa. Kun aloitin bloggaamisen, olin 16 vuotias, pahasti kiusattu nuori. Aloittaessani blogin, aukaisin samalla kanavan, jota kautta kaikki selkärangattomat kiusaajani pääsivät laukomaan minulle ilkeyksiään suoraan anonyyminä. Ja sitähän riitti. Onneksi elämä oli kerennyt opettaa jo kovan kuoren kasvattamisen, ja suurimman osan näistä osasinkin suodattaa suoraan heidän arvoiseensa paikkaan, eli roskakoriin. Suurimmaksi osaksi blogin pitäminen on silti ollut täysin positiivista. Ja olenkin aivan järjettömän onnellinen ja iloinen siitä, että tämä blogi on edelleen pystyssä, ja osa jokapäiväistä elämääni. 
  
672 julkaistua postausta. Ihan uskomattoman hurja määrä! Jos keskimääräisesti yhden postauksen kirjoittamiseen ja luomiseen menee se 40 minuuttia, jos otetaan mukaan myös kuvien käsittely. On aikaa näihin postauksiin uponnut se noin 446 tuntia eli yli 18 kokonaista päivää. Huhhuh! No mutta, vuosien myötä postauksia on tullut aivan laidasta laitaan. Oon halunnutkin pitää blogini monipuolisena, mutta kuitenkin niin, että on muutama selkeä juttu mitä täällä on. Erityisesti mun mieleen nousee heti muutamat tietyt postaukset, jotka on jääneet erityisesti mieleen: Ikävä, Ensimmäisiä asukuvia, 2013 Juhannus, Blogin nimen vaihto ja miksi minä bloggaan, #kutsumua, mieleen jääneet kasvokuvat ja Hyvästit. Varmasti paljon muitakin, mutta nää nousi nyt mieleen erityisesti! Eniten katselukertoja kerännyt postaus on Aito VS Feikki postaus. 

blogi_lukuina_1
3 nimeä. Blogissa nimi on tosiaan kahteen kertaan vaihtunut. Nykyinen HENNA M. on kuitenkin omasta mielestäni ollut pisimpään. Edeltäjänsä "Master of your own life" on ollut aina niinsanottu blogin slougani. Sekä se on aina ollut lause, mistä mä olen tykännyt, ja mikä mun mielestä jokaisen meistä pitäisi aina muistaa. Jokainen meistä on mestari siinä omassa elämässään, mutta ei muiden elämässä. Blogin ensimmäinen nimi sitten taas oli "In Henna's Shoes" mistä edellinen osoiterivi "hennankengissa"kin pohjautui. Oon kuitenkin nyt älyttömän tyytyväinen tähän nykyiseen nimeen, enkä usko että sitä ainakaan kovin helposti tulen enää koskaan vaihtamaan. Tässä postauksessa onkin itseasiassa bannereita ihan blogin alkuajoilta.

yli 820 rekisteröitynyttä lukijaa. Bloggerin ja Bloglovin'in kautta. Tästä luvusta mä oon ihan äärettömän iloinen. On aivan ihana tunne, kun niin montaa siellä ruudun toisella puolella kiinnostaa mun bloggailuni. Haluankin kiittää kaikkia teitä, jotka jaksatte höpöttelyitäni lukea, ja kommenteillanne piristää ja ilahduttaa. Kiitos ♥ 

151 päivänasua. On muuten kans aika iso määrä! Päivänasut on aina olleet yksi blogin kulmakivistä. Niitä on tosi kiva toteuttaa, ja niistä on täällä aina tykätty. Päivänasut on ihan yksi tärkeimmistä syistä, miksi tämä blogi on edelleen hengissä. Tykkään ihan älyttömästi toteuttaa niitä! Erityisesti menneistä asuista mieleen ovat jääneet Suosikki hattuasu, talvisempi-asu, kesä-asu, ja hame-asu. Päivänasut tulevat olemaan myös jatkossa blogin yksi kulmakivistä!

blogi_lukuina_2
9,8 postaus kuukautta kohden. Tää bloggailu harrastus on kulkenut tosiaan jo vuositolkulla mukana arjessa. Postauksia on tullut toteutettu todella monta, mikä tekee keskiarvolta tuon verran kuukautta kohden. Oon aina pyrkinyt siihen, että kuukaudessa tulisi vähintään se 10 postausta. Aika hyvin ollaan siinä siis onnistuttu!

Yli 10 000 kommenttia, sähköpostia ja muuta yhteydenottoa. Hui mikä luku! En saanut tähän mitenkään tarkkaa lukua, koska sähköposteja ja yhteydenottoja esim facebookin kautta on tullut vuosien myötä niin paljon, etten mitenkään ole voinut pysyä kärryillä tarkoista luvuista. Mutta älytön määrä silti. Oon näistä ihan älyttömän onnellinen, iloinen ja ennenkaikkea kiitollinen. Oon niin monet kerrat lukenut näitä kyyneleet silmissä. Vaikka sekaan mahtuu myös niitä selkärangattomienkin ihmisten aivopieruja, ehdottomasti suurin osa on kuitenkin positiivisia. 

6 kommenttia

 1. Onnea uudesta osoitteesta! Kun katselin noita numeroita ylempänä, niin suustani kuului vain huokauksia; aika monta postausta, yhteydenottoa ja vuotta! Kaikkea hyvää blogin jatkolle :)

  VastaaPoista
 2. Ihanasti toteutettu postaus ja todella kiva blogi muutenki, jään kyllä heti lukijaksi :)♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla, kiitos! :) Tätä postausta oli myös kiva tehdä, joten onnistunut olo kyllä tulee, kun ruudun sillä puolenkin ollana sitä mieltä! ♥

   Poista
 3. Saanko kysyä, miten pystyit vaihtamaan osoitteen niin, että sun vanhasta blogiosoitteesta pääsee tänne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa kysyä! :) Mä siis ostin tuon uuden osoitteen omakseni, niin sen mukana tuli ohjeet siittä kuinka tuo vaihdetaan. Mun käsittääkseni jos osoitetta vaihtaa bloggerin sisällä, ei sitä automaattista ohjausta tuu. Et ainoastaan näissä, kun tulee ihan uusi ulkoisen tarjoajan osoite :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥