Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Viimeisiä talviasuja viedään!

Edellisessä postauksessa oltiin jo niin keväisissä tunnelmissa, että nyt onkin hyvä hetki heittää taas vähän lunta tupaan tännekin. Nimittäin asukuvia muutaman viikon takaa, kun lunta vielä riitti yllinkyllin! Mulla on muutamat näitä talvisella maisemalla varustettuja asuja vielä jemmassa, joten yritän ne saada tänne nyt mahd peräkanaa purettua. Jotta päästään sitten taas vähän keväisempiinkin asuihin käsiksi pikkuhiljaa.

asu_iksu_4 asu_iksu_8-side asu_iksu_7 asu_iksu_9-side asu_iksu_11 asu_iksu_6-side asu_iksu_3 asu_iksu_2-sideJacket VeroModa | Jeans Only Bag & watch Michael Kors
Sweater VeroModa | Shoes Timberland | Scarf Balmuir


Tässä asussa näkyykin mun yks tän talven eniten käytetyimmistä neuleista. Bongasi tän VeroModan verkkokaupasta joskus loppuvuodesta. Älyttömän pehmeä, helppo yhdistää niin moneen, ja aina sen asukriisin pelastaja. Sen kaveriksi tällä kertaa valikoitu Onlyn samaan aikaan hankitut uudet farkut. Edelliset hyvin vastaavat ratkesivat liitoksistaan, joten oli pakko hankkia uudet. Nää on ehkä jopa astetta kivemmat, kuin ne edelliset oli. Pakkasten vähän jo näihin kuviin mennessä lauhtuessa, sai kaivaa myös VeroModan kevyemmän takin käyttöön. Josta tulikin mieleeni, että talvitakkeja tuskin (toivottavasti) enää tänä talvena tarvitaan, joten voisinkin ottaa huomiseksi projektikseni pakata ne nätistä varastoon, kaivaa kaikki keväthepeneet tilalle, ja pakata samalla myös kaikki talvikengät viettämään ansaittua kesälomaa. Joo, täähän kuulostaa jo ihan suunnitelmalta! 
Tässä samalla tätä postausta kirjoittaessani, oon nyt saanut uudet kevät kengät rajattua kahteen vaihtoehtoon. Uudet valkoiset varrelliset converset, vai uudet valkoiset air maxit. Siinäpä vasta nimittäin pulma. Aikaisempina vuosina olisin surutta tilannut molemmat. Mutta nyt säästölinjalla kun ollaan tulevien duunimuutosten myötä, pitänee valita näiden kahden väliltä. Viime kesän käytetyimmät kengät olivat ehdottomasti Air Maxit, ja sen huomaa, koska valkoisia niistä ei saa enää tekemälläkään. Edellisen kesän taas conssit. Jotenkin mua himottais nyt taas tälle kesälle Converset. Mutta. Katsotaan, katsotaan! 
No mut anyway, mä tykkäsin tästä asusta tosi paljon. Itseasiassa tää on nähtykin mun päällä talven mittaan tositosi monta kertaa. Johtunee varmasti paljon siitä, kuinka mun innostus harmaata kohtaan on viime kuukausina kasvanut ihan älyttömästi. 

8 kommenttia

 1. Mä oon jotenkin todella tykästynyt sun blogiin! <3 Tässä on sitä jotakin :) Upeita kuvia susta! Ja onneksi kohta tulee kevät :) Converset on ihan parhaat kengät, mä oon nyt kuitenkin tykästynyt Adidaksen Superstareihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Niina!! Kiitos paljon :) ♥ Converset on kyllä pakko olla! Superstareista mä tykkään myöskin, mutta ihan niiin paljo en oo vielä lämminyt, että itselle olisin niitä perus valkoisia hankkinut :') Ehkä vielä joskus!

   Poista
 2. Ei vitsit, mä mietin pitkään, että ostanko tollaiset vaaleammat Timbsut. En kuitenkaan ostanut, kun aattelin, ettei ne oo tarpeeksi naiselliset - ja nyt kaduttaa, sillä kyllähän ne oikeesti ois niin naiselliset kuin talvikengät voi ikinä olla :-D Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, Suomessa onneksi (ikävä kyllä...) talvi tulee joka vuosi, joten ensi talveksi sitten!! :) Nää on ollut mun tän talven käytetyimmät kengät! Sopii niin monen kanssa ♥

   Poista
 3. Ihana tyyli! Voisin samat pukea ittelleni päälle, villapaidan meinaan sekä ton laukun ja takin ja kaikki!


  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva neule ja sointuu upeasti laukkuun! :)

  http://neasjoblom.blogspot.com.ee/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tästä kans tosi paljon, kiva kuulla, että se iskee myös suhun :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥