Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Louis Vuitton Favorite MM ♥

ostokset_10 Oon monet monet kerrat täällä blogin puolella maininnut seuraavasta laukku himoituksesta. Ja nyt vihdoin mä sain sen käsiini. Mietin pitkään, että kävisinkö kotiuttamassa tämän ihan liikkeestä. Mutta sitten osui facebookin LV ryhmässä erittäin täydellinen yksilö vastaan, jonka sitten ajelin Lahdesta itselleni kotiuttamassa. En vois olla tähän enää tyytyväisempi. Tämä on just niin ihana kuin kuvittelin. Kuosissa mulla oli hetken aikaa miettimistä, kun en osannut valita Azurin ja Ebenen välillä. Lopulta mä ihastuinkin sitten tähän kuosiin ihan täysin, niin ei tarvinnut enää kuosin kanssa pähkäillä. Koossa mulle oli heti selvää, että haluan tämän isommassa eli MM koossa. Tänne sopii näppärästi lompakko ja puhelin, sekä muuta pientä sälää. 
  ostokset_11ostokset_15 ostokset_12 ostokset_13 ostokset_14
Eli kyseessähän on siis Louis Vuitton Favorite Monogram MM. En löydä edes sanoja sille, kuinka hurjanpaljon mä tästä tykkään! 

14 kommenttia

 1. Vau minkä kaunokaisen oletkaan kotiuttanut ❤ Erittäin hyvä sijoitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunokainen on kyllä juuri oikea sana!! ♥ :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että näin moni siellä ruudun toisellakin puolella tykkää tästä! :)

   Poista
 3. Siis tuo on täydellinen! Aivan kateudesta pakahdun :-D

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Oon kyllä superiloinen tästä ostoksesta :') ♥

   Poista
 4. Voi miten ihana laukku! Itsellänikin on Vuitton ollut jo monen monta vuotta himotuslistalla, mutta olen kuitenkin aina jahkaillut turhaan että olisin uskaltanut sellaista vielä hankkia ja tässä välissä päätynytkin sitten aivan toiseen laukkuun. Nyt kuitenkin suht uudehkosta laukkuhankinnasta huolimatta alan olla varma, että tarvitsen ehdottomasti Neverfullin elämääni, sillä vaikka luulin ostaneeni ison laukun, ei läppärini ja muut tavarani millään mahdu sinne! Neverfull taitaa siis olla ainoa joka on oikeasti tarpeeksi iso käyttööni, nyt pähkäilen enää nimenomaa tuon kuosin välilläx)

  http://neasjoblom.blogspot.com.ee/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseltäni löytyy myös tuo Neverfull, ja voin sitä kyllä ehdottomasti suositella! Mulla on se toisiks isoin koko, ja sekin mahduttaa sisäänsä jo pienen maailman :) Näitä liikkuu jonkin verran noilla facebookin luksusmerkkien kirppariryhmissä! Kannattaa sieltä kärkkyä ;)

   Poista
 5. Saanko kysyä: Onko laukku feikki vai aito?
  Made in France vai Made in China?
  Ps. Tilasin juuri Prada laukun netistä FEIKKINÄ, en ole silti paha ihminen, vai olenko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aito :) mun mielestä olis ihan naurettavaa tehdä tällainen postaus feikkilaukusta ja väittää sitä aidoksi.
   Paha ihminen on aika vahva sana. Mutta emmää itse henkilökohtaisesti hyväksy lainkaan feikkejä. Jos ei ole vara tai halua maksaa aidosta, voi mun mielestä ostaa sitten täysin merkittömän laukun eikä feikkiä :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥