Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mökki suositus!

* Postaus toteutettu yhteistyössä Sängenniemen Lomahuviloiden kanssa! *

3_mökki

Whuuu kuinka aika taas rientää. Käytiin nimittäin viime kuussa viettämässä ykkös-tyttöjen kanssa aika huikea mökkiviikonloppu, josta nyt olis luvassa vihdoin postausta tänne teillekin nähtäväksi. Eli jos jollakin on nyt huikea mökki hakusessa esimerkiksi tulevalle kesälle, nyt kannattaa tsekata tää postaus loppuun saakka!
Mä itse tykkään ihan superisti viettää aikaa erilaisilla mökeillä, ja mun mielestä Suomessa on älyttömän hyvät valikoimat erilaisia vuokramökkejä. Haluttiin, että mökki mihin me suunnattais, ei olis kuitenkaan ihan Tampereella tai Tampereen vieressä, mutta ei myöskään haluttu mitään kymmenen tunnin ajomatkaa. Niimpä päädyttiin tähän Virroilla sijaitsevaan aivan ihanaan mökkiin, tai melkeimpä pitää puhua jo ihan huvilasta. 

Me haluttiin tällä kertaa mökiltä vähän luksusta, ja sitä me kyllä saatiinkin. Näitä Sängenniemen Lomahuviloita on siis yhteensä kolme. Villa Puolukka, Villa Mustikka ja Villa Kanerva. Me vietimme viikonlopun siis tuossa Villa Kanervassa. Mökkien vuokraus tapahtuu suoraan www.nettimokki.com sivuston kautta, ottamalla yhteyttä mökin omistajaan, tai suoraan huvilat.net sivuston kautta samalla tavalla. 

Vaikka mökkejä on kolme vierekkäin, ei silti mökiltä toiselle ole edes näköyhteyttä, eli ihan omassa rauhassa saatiin olla. Mikä ainakin mulle on mökkiä vuokratessa tosi tärkeetä. Koska mä en ainakaan tykkää, että naapuri mökin vierailijat on jatkuvasti silmien alla, ja toisin päin. Mökille oli myös tosi helppo löytää, ja omistaja oli vastassa näyttäen ja ohjeistaen kaikki tarpeelliset asiat, mikä on myös mun mielestä tosi tärkeetä. Joskus on tullut oltua mökillä, miltä esimerkiksi puuttui kokonaan kaikki saunan polttopuut, eikä sitten millään meinattu saada yhteyttä että mistä niitä saataisiin sinne lisää. Ehdottoman lisämaininnan ansaitsee kyllä myös ulkoporeamme. Voi pojat mutta se oli huikea!! Voittaa kyllä kaikki paljut ja ammeet ihan mennentullen. Ja niin helppo! Kun päätettiin, että nyt mennään poreisiin, ei tarvinnut kuin suihkussa käydä ja sitten sukeltaa sinne. Nappia painamalla värit ja poreet päälle, ja vesi oli valmiiksi lämmintä. Sanokaa mun sanoneen, mutta tommonen mulla vielä joskus on!! 


mökki_17 mökki_20 2_mökki 4_mökki 7_mökki 17_mökki-side mökki_13 20_mökki mökki_2
19_mökki10_mökki 15_mökki mökki_15 mökki_3 mökki_6
5_mökki-side mökki_14-side mökki_11 mökki_16 9_mökki mökki_8-side
Viikonloppu oli kokonaisuudessaan aivan ihana. Vaikkei yksi tytöistä päässytkään mukaan, meillä oli ihan huikeeta. Naurua, iloa, ystävyyttä, hyvää ruokaa, rentoutumista ja tulevaisuuden suunnittelua, siittä koostui meidän viikonloppu. Mun mielestä tällaiset irtiotot arjesta on jotain niin ihanaa ja tärkeää jaksamiselle ja sille, ettei arjesta tule ihan liian harmaata ja tylsää. Tällaiset on kuitenkin niin helposti järjestettävissä, että näitä pitäis vaan ottaa järjestääkseen useammin. Me onneksi tytsyjen kanssa jo päätettiin, että tämä me otetaan vielä uusiksi! Kesä on onneksi pian täällä, ja sehän on paras aika viettää aikaa ystävien kanssa möksällä! Tää mökki oli aivan upea talvella, niin voin vaan kuvitella, kuinka upea se on kesällä, kun järvi on auki ja lumipeite poissa. 
Onks siellä muita, ketkä tykkää viettää aikaa erilaisilla mökeillä? :) 

13 kommenttia

 1. Niin ihanan oloinen mökki/huvila! Suomessa on kyllä ihan mahtava vuokramökkitarjonta, niissä on tullut lomailtua monesti vuosien aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä ihan taivaallisen ihana paikka!! :) Se on kyllä totta, Suomessa on huikea tarjonta erilaisia vuokramökkejä!

   Poista
 2. Aivan super makeen näköinen paikka!<3 Tonne haluais kyllä mielellään :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vain varausta tekemään ;) Tää oli kyllä aivan ihana paikka! ♥

   Poista
 3. Ompa upeen näköinen huvila! Pitäs varmaan itsekkin varata jokin rentoutumis matka tollaselle mökille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! ♥ Aivan ihanai tällaiset reissut kyllä ovat :)

   Poista
 4. Oi todella ihanan näköinen mökkiviikonloppu ollut teillä ♥ Melkeinpä kaipailee itsekkin mökkeilemään ihanien ystävien kanssa näitä kuvia katsellessa :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kesä pian saapuu, ja on paljon helpompi lähteä mökkeilemään! :) Meillä oli kyllä nimenomaan ihana viikonloppu! ♥

   Poista
 5. Ei vitsi on kyllä ihanan näkönen mökkireissu! Mä kyllä niin olisin halunnut käydä mökillä mutta se mikä meillä on on enemmänkin talo ilman ikkunoita yhdellä sängyllä ja saunarakennuksella järvellä saaressa.. Sinne sitten on kyllä kesällä kiva mennä mutta nyt kun se on niin alkeellinen niin ei juurikaan ole tehtävää.


  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta onneksi kesä on pian täällä! :) Tuollaiset saaressa olevat mökit on kyllä varmasti kesällä aivan ihania!

   Poista
 6. Eksyin blogiisi Demin kautta ja halusin vaan kertoa, että kivan näköinen blogi sulla :) Tosi kivoja nämä mökkikuvat!

  VastaaPoista
 7. Kaunis huvila. Meillä olisi myös jokin hieno lomapaikka etsinnässä kesälle. Voi olla, että etsimme lomahuoneiston, jonne mahtuu meidän koko perhe - Yhteensä neljä ihmistä. Kiitos tästäkin vinkistä. https://www.huvilarannalla.fi/suomi/sipoo/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥