Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Puhutaampas vähän...

... kengistä!

sarenza_1

Voihan kevät ja kenkähulluus. Keväällä sitä tuijottaa kenkähyllyjään talven jäljeltä ja miettii, että mitä ihmettä sitä sitten jalkaansa laittaisikaan. Tuntuu, että mitkään viime keväänä/kesänä/syksyllä käytössä olleet lempparikengät ei herätä enää mitään fiilistä. Kummasti sitä sitten aina ajautuu kaupungilla kenkäkauppoihin kiertelemään, ja kotona netissä eksyy selailemaan erilaisia kevätkenkiä. Erityisesti tänä keväänä mun on tehnyt mieli heittää kaikki vanhat kengät mäellä, ja täydentää kenkähylly kaikilla ihanilla uutukaisilla. Harmi vaan, että lompakko ei ihan tästä asiasta täysin samaa mieltä ole. Noh, onneksi sitä joka kevääseen aina muutama uutuuspari kuitenkin mahtuu. Erityisesti mua innostaa tänä keväänä kengissä:

Koko valkoiset tennarit. En oo koskaan aikaisemmin lämmennyt noille Niken Air Forceille. Nyt oon kuitenkin pikkuhiljaa alkanut lämmetä niille. En vaan osaa päättää, olisiko ne nuo varrelliset, vai ne varrettomat. Molemmissa olisi kyllä puolensa. Oikeastaan ainut, missä koko valkoiset tai lähes kokonaan valkoiset tennarit ei iske muhun, on Adidas. Sillä sitten iskee taas kaikki värikkäämmät yksilöt. 

Mustat ballerinat. On saatava uudet kesää kohti mentäessä. Mulla on ne Tory Burchit ennestään, mutta ne ei sovi läheskään kaikkeen mihin mustia ballerinoja tarvitsisin. Nää Korsin yksilöt olis kyllä melkoisen ihanat, jotenkin samaan aikaan niin yksinkertaiset, mutta ei kuitenkaan tylsät. 

Värikkäämmät bootsit. Nämä BullBoxerin yksilöt on aivan täydelliset. Harmi vaan, että just mun koko on ainakin toistaiseksi loppu. Mutta pistin kokojenvalvonnan päälle, eli toivossa eletään. Yleensä bootsit on just niitä tylsän mustia ja ruskeita, mutta mun mielestä näihin sopii tosi kivasti väritkin! 

Mustat tennarit. Yleensä mä en juurikaan oo mustille tennareille lämmennyt (pois lukien conssit). Mutta nää Adidaksen versiot pienellä väripilkulla teki kyllä tosi kovan vaikutuksen. Ehkä myös valkoisella pohjalla on paljon merkitystä, kun kenkä ei kuitenkaan ihan täysin musta ole. Nuo Michael Korsin mustavalkoiset yksilöt on kyllä kans todella huikeat! Mustan ja valkoisen sekoitus ei kyllä yleensä kengissä voi pieleen mennä. 

Kultaa sandaaleihin. Ikuinen hopeaharakka kyllä kyllä. Mutta pitäähän sitä nyt yhdet kengät kultaisilla hiluilla olla. Mullahan oli tällaiset vastaavat Korsilta, mutta ne oli mun jalkaan niin äärettömän huonot, että ne jouti heti muutaman käyttökerran jälkeen kiertoon. Näitä Steve Maddenin versioita oon kyllä tosissani harkinnut. Yleensä vaan ei mun jalalle kovin hyvin tällaiset varvassandaalimallit sovi. 

Roosa. Oooo! Mikä väri, ja kuinka passelisti se sopiikaan kenkiin. Esimerkiksi noihin Niken tennareihin. Katsokaa nyt, kuinka täydelliset ne ovat! Roosa iskee kyllä muutenkin nyt pukeutumisessa, mutta etenkin kengissä ja takeissa.

Kannattaa muuten kurkata nää Sarenzan sivut. Koska mun mielestä tää oli huikea täydennys kenkämarkkinoille nettiin. Hurjan paljon sellaisia malleja, mitä en oo muualta netistä löytänyt. Nii nja hei, sieltä saa ensimmäisestä tilauksesta -15%! Lisäks, minkä mä itse huomasin tänään, heidän sivuillaan on aina melkoisia VIP kamppanjoita. Kuten esimerkiksi tällä hetkellä saa isosta osaa Adidaksen kenkiä -30-50% alea! 

4 kommenttia

 1. Mä ostin just neljät tennarit lisää mun kokoelmiin. Ei sillä et olisin kyllästynyt viime vuotisiin vaan koska mä ylipäätään rakastan kenkiä.. :D mulla on noi molemmat niken air forcet - siis pidemmällä ja lyhyemmällä varrella, nyt käytössä ollut selkeesti enemmän matalalla varrella mut ennen niiden hankitaa käytin kyllä paljon niitä toisia.. vaikea valinta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wou, neljät!! :) Kenkiä ei kyllä koskaan (ainakaan kovin helposti) voi olla liikaa! Varmasti oot aivan ihania löytöjä tehnyt :) Mä en kans osaa päättää olisko noi Air Forcet varrella vai ei :D

   Poista
 2. Oii miten ihania kenkiä!<3 Kuten taisin aikaisemmin sanoa, niin Converset on mun lemppari kenkiä:) Myös Adidaksen Superstarit tuli hommattua tällä viikolla. Mustat ballerinat on myös pakolliset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ihania kyllä ovat kaikki! :) Superstarit sopii kyllä tosi moneen erilaiseen asuun, joten hyvän hankinnan olet kyllä tehnyt! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥