Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kevään pilkahdus!

asu_5-side asu_3-side asu_7 asu_1-side
Jacket Bershka | Jeans River Island Bag Louis Vuitton | Watch Michael Kors
Shirt River Island | Shoes Timberland | Scarf Balmuir | Sunglasses Ray-Ban


Asukuvia ja nopeita kuulumisia olis luvassa tällä kertaa. Kevät se kurkisteli talven takaa muutamien päivien ajan, kunnes taas eilen mittari näytti aamulla töihin lähtiessä -10astetta. Noh, eiköhän se sieltä vielä saavu. Näitä asukuvia kuvatessa, oli kuitenkin jo niin keväinen auringonpaiste, että sai jo ihan kaivaa reiskatkin käyttöön laatikoiden syövereistä. Samoiten tuon Bershkan vähän kevyemmän takin. Se oli kyllä aivan superlöytö Rhodokselta! Kannatti roudata se laukussa mukana. Ehkä vähän jopa harmittaa, etten ostanut sitä myös toisessa värissä. Tykkään tästä ihan älyttömästi, eikä tää myöskään ollut hinnalla pilattu! Muistan vaan sen että alle kolmekymppiä se kuitenkin oli. Eli ei todellakaan paha. Farkuista mä tykkäsin älyttömän paljon, kunnes ne näytti muutaman pesun jälkeen niiden laadun... Olin jotenkin kuvitellut, kun River Islandilla farkut maksaa sen parikymppiä enemmän, mitä mä yleensä farkuista maksan, että ne vois sitten olla vähintään yhtä kestävät. Ja hahaha. Muutamassa pesussa puolet väristä vaan vilkutti mennesään... Joten se niistä oikeasti syvän tummansinisistä farkuista sitten. 
Tää postauksen teksti voi olla sitten aika sönkötystä ja änkytystä ja kaikkea muuta yhtä sekavaa. Koko päivän mulla on ollut sellainen olo, että olisin tulossa kipeäksi. Oikeastaan tää olo oli vähän jo eilenkin. Sellainen ihan höntti, tukkoinen ja ärsyttävä olo. Onneks mulla on ajastettuna huomiselle vähän kirkkaammilla ajatuksilla kirjoitettu postaus jo. :D
Halusin kuitenkin julkaista nää asukuvat teille, vaikkei teksti mitään priimaa olekaan. Mä tykkäsin tästä asusta kovasti, ja tää onkin useasti viime aikoina mun päällä nähty! Mitä te tykkäätte? 

6 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥