Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Adidas

asu_adidas_7 asu_adidas_2-side asu_adidas_4' asu_adidas_1-sideJacket and Jeans VeroModa |  Bag Louis Vuitton
Sweater Adidas | Shoes Timberland | Scarf Balmuir

Keväisempää asua ja talvisempaa maisemaa. Tää on ihan viimeisiltä päiviltä, kun lunta vielä maassa riitti. Lämpötila oli kuitenkin jo ihan eri mieltä lumen kanssa, ja aika nopsaahan se tosta sitten sulamaan alkoikin. Keväisemmästä säästä johtuen, päälle pääsikin sitten vähän kevyempää vaatetusta. Uudella nahkaisella bombertakilla tarkeni siis jo vallanmainiosti tuolloin. Oli se kyllä onni, että mä palasin sen kauppaan hakemaan. Kun olin siis jo kerran tehnyt päätöksen, etten mä sitä osta ja kävellyt liikkeestä pihalle. Kassalla vielä ilokseni sain huomata saavani siitä vielä -20% aleakin. Tälle meinaan tulee kyllä varmasti todella paljon käyttöä. Addun kollarikin on päässyt jo tosi useasti käyttöön. Tää oli kyllä kans vähintään yhtä huippu löytö. Ja mun mielestä nää kaks sopii tosi kivasti myös yhteen. 
Vähän rennompaan asuun oli helppo yhdistää tämä mun uus edellisessä postauksessa tarkemmin esitelty LV:n laukku. Voi että mä sitten tykkään siittä päivä päivältä vaan enemmän! 
Ihanaa viikonloppua kaikille! Mä aion nauttia siittä kunnolla, nimittäin maanantaina alkaakin sitten uudet duunikuviot! Aikalailla oon samaan aikan aivan super innoissani, mutta vähintään yhtä kauhuissani! Haha. 

7 kommenttia

 1. Super kiva asu, sekä takki että paita ovat upeita, laukusta puhumattakaan :) Ihanaa viikonloppua sinnekin päin ja tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät koko asusta! :') Kiitos ♥

   Poista
 2. IHANA TAKKI!! Sopii siulle todella hyvin <3

  VastaaPoista
 3. Se on! :) Onneksi siitä tuli silloin lisää kokoja varastoon :)

  VastaaPoista
 4. Tää kommentti ei nyt kyllä liity tähän kyseiseen postaukseen ollenkaan, muttei se ehkä haittaa.. Mietin siis sitä, että miten oot saanut nuo blogitekstit näkymään mobiiliversiossa suoraan? Kun muokkaamattomassa bloggerin mobiiloversionäkymässä näkyy postaukset niin, että niistä pitää klikata ennen kuin voi lukea koko postauksen. Se näyttää niin selkeeltä ja siistiltä, että haluaisin sen niin omaankin blogiini, heh. Kiva jos viittit neuvoa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo mobiiliversio tuli automaattisesti blogin ulkoasun mukana, sitä ei tarvinnut siis mitenkään käsitellä tai muokata joten en osaa sanoa mitä varsinaisia muutoksia pitää tehdä että sen saa noin. :/

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥