Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB STYLE: MAALISKUU

Mä innostuinkin ihan kunnolla näistä TB-Style postauksista! Ja koska myös te ootte näistä tykänneet, ajattelin näitä nyt säännöllisen epäsäännöllisesti alkaa julkaisemaan. Näitä on ihan super kiva myös tehdä! Tein tälle sarjalle nyt myös oman gadgetin, jotta on helpompi näitä sitten vaikka putkeen selailla. Maaliskuun 2012 asuista ei ollut matskua (kröhöm julkaistavaamatskua) enää tallella, joten aloitetaan suoraan vuodesta 2013! 

8565036498_61285c761c_b 2013
Hrrr mikä kuvanlaatu... Noh mutta. Mä ihan tykkään tästä asusta! Kengät mä ehkä laittaisin vaihtoon johonkin yks värisiin ilman niittihärpäkkeitä. Ehkä testaisin myös koko mustia farkkuja tämän kanssa. Mutta muuten kyllä voisin tämän päälleni uudelleen kiskoa. Ja toi tukka! Herraje miten se onkin joskus noin ihana ollutkin! 


TBSTYLE_maaliskuu_2014 2014
Pöksyt on näköjään pysyneet samana. Pakko niistä sanoa näiden kuvien jälkeen, että voi kun olis tuolloin osannut paremmin valita ISTUVAT pökät. Nää on mulle olleet aivan liian pitkät, ja polvistakin menee ihme rypylle. Muuten kyllä asu iskee muhun edelleen, mutta tosiaan housut mä vaihtaisin esimerkiksi vaaleisiin farkkuihin. Nahkaconssit multa löytyy edelleen, jokseenkin vähän vähemmällä käytöllä ovat nykyisin. Tuohon aikaan ne oli ihan ykköskengät. Takki ja laukku on tallessa myöskin, mutta huivi on joutanut eteenpäin. Jonka myymistä tosiaan ehkä hippasen kadun, mutta saahan noita uusia jos pakkopakkosaada- fiilis heittää vaihteen silmään. 


TBSTYLE_maaliskuu_20152015
Muistan, kun näitä kuvia Tampereella räpsittiin kuinka mahtava kevätkeli silloin jo olikaan, vaikka vasta maaliskuu olikin. Tää asu on vähän sillai kiva ja ei kiva. Voisin tämän kyllä päälleni pukea, mutta ihan ensimmäisenä tämä ei mieleeni kyllä enää tulisi. Takki on täyttä rakkautta edelleen, mutta paita ja farkut ovat lähteneet jo eteenpäin. Paidasta mä tykkäsin älyttömän paljon, mutten koskaan myöntänyt itselleni, että se oli mulle aivan liian iso, eikä istunut mitenkään päin. Farkuissa vähän sama homma, kuin aikaisemmin kuvienkin pöksyissä, ne ei oo mulle istuvat. Vähän liian pitkät ovat myöskin. Mustaa lippistä ja arskoja tulee myöskin edelleen käytettyä jonkinverran. 


TBSTYLE_maaliskuu_2016 2016
Tästä mä tykkään, ja paljon! Tää oli yks viime vuoden lemppari asuja. Voisin pukea tän heti uudestaan päälle. Hauska muuten katsoa, miten paljon on lumen määrässä eroa tässä ja 2015 vuodessa. Tää asu löytyykin edelleen kokonaisuudessaan mun vaatekaapista. Tuo hattu on ihan paras hattu mitä mulla on! Harmi kun ei tullut tuota samaa ostettua mustana, mustan täydellisen hatun löytäminen on meinaan ikuisuusprojekti... 

     TBSTYLE_maaliskuu_20172017
Sitten ihan uusinta. Harvemmin tulee kollareita tai vastaavia paitoja enää käytettyä. Mutta tämän Adidaksen osuessa netissä kohdalle, se oli vaan pakko saada. Ehdottomasti mikä on vuosien myötä muuttunut, on kengät! Talvella käytetään talvikenkiä, ja kesällä kesäkenkiä. Piste. Palataan tähän asuun omassa postauksessa tarkemmin!

9 kommenttia

 1. Hei tosi kiva tää postausidea!! :) Ihana toi addun collari vikassa! ♥

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä tosi kiva toteuttaa, kiva kuulla että myös sillä puolen näistä tykätään! :) ♥ Addun-collari on kyllä oma uusi suosikki!

   Poista
 2. Tää on kyl tosi kiva idea! Tässä on myös kiva nähdä kuinka paljon se tyyli on muuttunut vuosien varrella. Ihastuin tohon 2016 asuun♥

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Itsekin tykkään näitä muiden blogeista lukea, juurikin siksi, kun on hauska nähdä kuinka kaikilla tyyli vuosien myötä aina muuttuu :) 2016 asu on kyllä omakin lemppari! ♥

   Poista
 3. Vitsi toi sun addun paita on magee! Haluaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä!! ♥ Nellyltä (varmasti myös muualta!) näitä saa :p

   Poista
 4. Näitä postauksia on aina hauska kattoa, varsinkin jos bloggaaja on kirjoittanut jo vuosia blogia! On kiva nähdä, miten tyyli on muuttunut vuosien saatossa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Nimenomaan tyylin muuttuminen/kehittyminen on näistä tosi helppo ja kiva seurata :) Vaikka välillä tulee vähän "voi kamala"- fiiliksiäkin :D

   Poista
 5. Vitsi miten kiva postausidea! Pitää ottaa itsekin harkintaan :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥