Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kulmien 3D kestopigmentointi!

* Postaus toteutettu yhteistyössä Meikkistudio ElinaK:n kanssa, ja kestopigmentointi saatu yhteistyönä! * 

elinak_kulmat

Kulmakarvat. Nuo jatkuva päänvaiva ja murheenkryyni meikatessa, sekä ei meikatessa. Niimpä. Liian tummat, liian vaaleat, aivan eri paria, liian paksut, liian ohuet, liian meikatut, liian vähän meikkiä... Kuulostaako tutulta? Omalla kohdalla vähän liiankin tutulta. Mä oon aina tykännyt mun omista kasvonpiireistäni ja kasvoista ylipäätään. Mutta kulmakarvat ovat kyllä olleet sellainen peikko, ettei tosikaan. Mun omat karvat on niin hassun muotoiset, tai pikemminkin itseasiassa muodottomat, etten oo oikein koskaan osannut niistä tykätä. Lisäks, oon itse aina ollut sitä mieltä, että niiden malli luo mulle vähän sellaisen "babyface" -viban. Sekä niiden meikkaus on aina ollut sellainen henkinen ja fyysinen työmaa ettei tosikaan. Niinkuin meikkaus mulle ylipäätään on. 

Pitkään mä olin pyöritellyt tätä ajatusta päässäni. Tällä saisi "korjattua" sen kaiken, mikä omasta mielestä kulmissa olisi vikana. Kuitenkin ajatus jännitti ja mietitytti tosi paljon. Ehkä isoin seikka, miksi mä epäröin näin pitkään, oli hiusten väri. Tai pikemminkin sen vaihtaminen. Mähän tykkään itselläni todella paljon tummista hiuksista. Mutta. Koska oma väri on vaalea, olisi se värjäysruljanssi  juurikasvun kanssa aivan liikaa itselle. Kuitenkin mä tummaksi vaihtamisesta tosi pitkään haaveilin, (ehkä haaveilen salaa edelleen) ja sitten jotenkin siitä ajattelin, että kestopigmentoinnissa väri pitäisi kuitenkin valita hiustenväriin sopivaksi. Niinhän se itseasiassa pitääkin, mutta mahdollisuuksia on silti monia. Nyt vähän harmittaakin, että vasta nyt mä "uskalsin" tähän lähteä. 

kulmat_elinak_1 kulmat_elinak_5 elina_3-side

"3D- kulmakarvatekniikassa (MPM) kulmat piirretään kasvoihin ns. karva kerrallaan, 14 rinnakkaista pientä neulaa mahdollistavat luonnollisten kulmakarvojen aikaansaamisen. Tämä tarkka, erittäin hellä ja hienovarainen tekniikka ei lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka."

Mä päädyin tähän tekniikkaan, juurikin tuon hienovaraisen tekniikan takia. Halusin kulmiini enemmän väriä, enemmän muotoa/kulmaa, sekä enemmän pituutta, mutta kuitenkin luonnollisesti. Tämä tekniikka mahdollistaa kaiken tämän. Mulle oli myös tärkeää, että lopputulos kestää, mutta ei kuitenkaan ikuisesti. Näissä pysyvyys on usein 1-3vuotta. Pysyvyys riippuu niin monesta, esimeriksi ihon kunnosta ja ihmisen iästä. Eikä sitä oikein koskaan voi tietää etukäteen. 
Mulle paikan valintaan vaikutti tosi paljon kokemus, sekä osoitukset käden jäljestä. Meikkistudoio ElinaK:n Elina on tehnyt pigmentointeja pian 3 vuotta, ja sen kyllä laadukkaasta jäljestä myös huomaa. Tottakai myös sijainnilla on merkitystä. ElinaK löytyy tosiaan ihan tästä Tampereen keskustasta. Mä itse en olisi valmis säästämään näin pysyvän ja jokapäiväisen asian kanssa menemällä sinne missä on kaikkein halvinta, tai vasta aloitettu tekemään.  

kulmat_elinak_2_1 Itse operaatio alkaa suunnittelulla. Kulmat piirretään meikillä niin moneen kertaan, kunnes molemmat ovat täysin tyytyväisiä lopputulokseen. Eli pigmentointi penkkiin ei tosiaan tarvitse ensimmäisen mallin perusteella istua, jos itsestä ei siltä tunnu. Siinä, kun Elina näitä suunnitteli ja piirteli, mä kiinnitin positiivisesti huomiota siihen, kuinka tarkkaan Elina halusi kulmien sopivan just mulle. Kaikki varmaan tietää, että ihmisen kasvothan ei ole täysin symmetriset. Joten tosi usein näyttää hölmöltä, jos kulmat ovat ihan viivottimella piirretyn symmetriset, koska ihmisen muut kasvot ei sitä ole. Ensimmäisen kerran jälkeen, vahvistuksessahan voidaan sitten vielä jonkin verrankin mallia ja väriä muokata, kun aluksi nähdään miten oma iho väriin reagoi.

Kun suunnittelu on valmis, ja asiakas hyväksynyt suunnitelman. Alkaakin sitten itse pigmentointi. Tästähän on netti täynnä laidasta laitaan mielipiteitä sattuuko operaatio vai ei. Kyllä mä voin sanoa, että mun kohdalla se sattui. Mutta, homma oli niin nopeasti ohi, että sen kyllä kesti heittämällä. Välissäkin Elina kysyi haluanko nähdä väliaikatietoja peilistä, joten lopputulosta ei keskenkään jännittää tarvinnut.

Valmis lopputuloshan ei näy heti penkistä ylös noustessa. Vaan väri on alussa huomattavasti tummempi, mitä loppulinen väri sitten on. Lisäksi usein esiintyy punoitusta, joka väärentää värin todellisuutta. Mulla tuossa viimeisessä kuvassa näkyy myös vähän rupia, kun iho on alkanut hommasta parantua, joka myös väärentää lopputulosta. Koska usein ensimmäisellä kerralla väri haalenee vielä toivottua enemmän, Elinalla hintaan sisältyy myös värin vahvistus 6-8 viikon päästä. Mä teen teille sitten vielä oman uuden postauksen, kun vahvistukset on tehtynä, ja lopullinen jälki esillä!

kulmat_1_1 kulmat_10_1

Mä voin kyllä todella suositella Meikkistudio ElinaK :ta. Elina oli aidosti kiinnostunut siittä, mitä just mä halusin, mutta osasi ja uskalsi myös antaa rehellistä mielipidettä ammattilaisen näkökulmasta siitä, mikä mun kasvoille sopii, ja mikä ei. 

Eikä siinä vielä suinkaan kaikki! Nimittäin me Elinan kanssa päätettiin tehdä maalis-huhtikuusta kulmien kevät, ja muistaa teitä lukijoitakin aika kivalla alennuksella! Jos koskaan yhtään ikinä ootkaan harkinnut kulmien kestopigmentointia, niin nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä:

Kulmien 3D kestopigmentointi /microblading NYT 299€ (Norm. 345€)


Hinta sisältää myös värin vahvistuksen 6-8 viikon päästä ensimmäisestä kerrasta. 
Etu on käytettävä 30.04.2017 mennessä. Mainitse etuhinnasta aikaa varatessasi, niin Elina tietää mistä on kyse! 

22 kommenttia

 1. Tulipa hyvään kohtaan tämä postaus tosi hyödyllinen mulle nimittäin oon itsekkin suunnitellut ottavani 3D microblanding kulmat! 😍 Tosi hyvät kulmat tuli <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydet suositukset kyllä täältä tälle toimenpiteelle! :) Mä tykkään näistä kyllä kanssa, vaikkei valmiit edes vielä olekaan :p

   Poista
 2. Super kivat kulmat kyllä tuli! Olisi kiva itsekkin kokeilla tuota, harmi että on aika hintavaa..

  Ihanaa viikkoa sulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihanat! :) Kyllähän tämä kerralla maksettavaksi on aika paljon rahaa, mutta jos pysyvyys on esimerkiksi 2 tai 2,5vuotta, ei siitä paljoa kuukautta kohden tule. Todella moni laittaa esimerkiksi hiuksiinsa paaljon paljon enemmän tuona aikana :-)

   Poista
 3. Vau! Super hyvin sopii kyllä sulle! Olen itse tätä myös harkinnut, mutta vielä en ole uskaltanut. Pitääkin tutustua tämän Elinan sivuihin tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! ♥ Ehdottomasti tutustumaan Elinan sivuihin ja ottamaan yhteyttä jos joku vielä mietityttää! :)

   Poista
 4. Tosi kivan näköset kulmat tuli! :)

  VastaaPoista
 5. Nuo kyllä sopii sulle ihan hirmu hyvin:)

  VastaaPoista
 6. Vitsit mä oon haaveillut noista ja tämä postaus vain lisäsi kestopigmentointi kuumetta :D Ja sulle tuli ihan täydelliset kulmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vain tekemään haaveista totta!! :) Mä suosittelen tätä kyllä ehdottomasti! ♥

   Poista
 7. Hei, tulin tänne kurkkimaan :) Tosi hyvät noi kulmat, törkeen hyvin käy sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tänne! ja Kiitos Mariia!! :) ♥

   Poista
 8. Ihanat kulmat tuli <3 Haluisin itsekin, mutta on toi aika kallista lystiä! Mutta toisaalta, kyllä sitä itseään pitää hemmotella ja omasta ulkönäöstään pitää huolta :-) Ehkä joskus, maybe maybe..

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa! :) Onhan se tosiaan kerralla paljon rahaa, mutta sitten taas kun miettii kuinka pitkäksi aikaa sillä saa jotain. Jos pysyvyys on esimerkiksi yli kaksi vuotta, ei tuo tee paljoa kuukautta kohden :)

   Poista
 9. Ihanat kulmat kyllä tuli! Tiedätkö sä, mitä värejä/mitä merkkiä Elina näissä käyttää? Pitää harkita itsekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henriikka! ♥ Mä en osaa kyllä tuohon väriin sen tarkemmin sanoa, mutta ehkä täältä
   http://elinak.fi/kulmien-3d-kestopigmentointi/ löytyy vastaus, tai sitten suoraan Elinalta kysäistä, esim facebookin kautta :) Suosittelen näitä kyllä!

   Poista
 10. Hyvältä näyttää! Varmasti toimiva ja rahanarvoinen ratkaisu ihmiselle, joka kulmien kanssa tuskailee :) Itsellä on luonnostaan niin paksut ja tummat kulmat, et näistä omistakin saa nyppimällä muokattua ihan mitä vaan :D

  https://fiiaelina.blogspot.co.nz/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihan on sen arvoinen kenellä kulmat ei ole syntymälahja :D Saat kyllä olla onnellinen omista karvoistasi! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥