Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MAKKARI - YKSI LEMPIPAIKKA KOTONA

*Kaupallinen yhteistyö: Stemma Huittinen

IMG_3521

Koti. Mulle niiiin tärkeä paikka. Kotona pitää olla hyvä ja viihtyisä olla. Tässä nykyisessä kodissa yksi mun suosikkipaikkoja on makkari. Tosi pieni, mutta jotenkin silti niin ihana. Olohuoneesta on kulku kahdesta liukuovesta molemmille puolille sänkyä. Muutettuani tähän viime syksyllä, ostin Stemmasta itselleni uuden sängyn. Yhteistyössä Huittisten Stemman kanssa sain siitä mukavasti alennusta. Huittisten Stemma on mulle ja oikeastaan koko meidän perheelle jo tosi tuttu huonekaluliike. Muistan kuinka teininä asuessani isän kanssa Kokemäellä, me ostettiin mulle monet huonekalut juuri sieltä. Nykyäänkin monella meidän perheestä on moni huonekalu ostettu juuri tuolta. Valtava valikoima ja aina yhtä iloinen ja asiantunteva palvelu ovat varmasti isoja syitä tähän. 

 

IMG_3507

IMG_3496 IMG_3513Koska makkari on pieni, ei voinut sänkykään olla mikään valtamerilaivan kokoinen. Siispä päädyin 120 leveään versioon. Halusin sängyn olevan jenkkisänky. Kun silmäni osuivat tähän vaaleanpunaiseen/korallin väriseen yksilöön, olin myyty. Kyseessä on siis jenkkisänky paketti Inari. Vaikka mun on useimmiten tosi helppo nukkua, käytännössä missä vain, olen kyllä ollut tähän sänkyyn ihan älyttömän tyytyväinen. Enkä yhtään vähempää ollut tyytyväinen Huittisten Stemman palveluunkaan. Täys kymppi sekin!

DSC_5517 DSC_5490 DSC_5488 DSC_5471-tile
DSC_5509 Sänky ei suinkaan ole mun ainoa ostos Stemmasta. Aikoinaan, itseasiassa aika tarkalleen 6 vuotta sitten mä ostin sieltä mun sohvani, joka on mulla edelleen eikä sitä ole hetkeen tarkoitus mihinkään vaihtaakaan. Taisin olla silloin vähän aikaa edellä, koska halusin ehdottomasti beigen sohvan. Jonka väriä rakastan edelleen ihan suunnattomasti. Tänä päivänä meinaan todella moni tuntuu vaihtavan harmaita ja tummia sohvia beigeen. Stemmalla oli mun mielestä jo tuolloin paras sohva valikoima. Ja erityisesti muhun iski se, että heiltä löytyy malleja jotka voi suunnnitella käytännössä itse, kuten mun sohva. Kyseessä on siis moduulisohva joka modataan palasista sun tarpeita vastaavaksi. 

DSC_5483 Tää sohvapöytä oli tosi kiva! Ja saatavilla monissa eri väreissä!

DSC_5464-tile DSC_5476 DSC_5475 DSC_5502-2 DSC_5441-tile Huittisten Stemmaan kannattaa lähteä kauempaankin. Nimittäin yli 3000 neliötä täynnä paljon erilaisia huonekaluja ja sisustus tuotteita. Osaavaa ja ammattitaitoista monen monen vuoden kokemuksen omaavaa henkilökuntaa. 

7 kommenttia

 1. Ihana tuo tyynynpäälinen :) Söpö makkari sinulla.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis makkari, ihania yksityiskohtia ja sävyjä 😊

  VastaaPoista
 3. tosi kaunis makuuhuone!

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniin värinen sänky! Meillä on tylsän harmaa. Kauniilta näyttäämakuuhuoneesikin.

  VastaaPoista
 5. Ihana sänky! Ja makuuhuone näyttää muutenkin kutsuvalta. Tuo koralli on hieno ja erikoinen väri sängyssä. Sopii hyvin sinun kauniiseen sisustukseesi.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥