Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MAXIMEKKO - HOT VAI NOT?

asu_mustamaxi_2 Maximekot. Paljon mielipiteitä jakava vaate. Johon myös mulla on aina ollut vähän ristiriitainen fiilis. Tää musta on kuitenkin sellainen yksilö, josta mä oon aina tykännyt tosi paljon. Mut muuten en oo kovin herkästi näistä koskaan innostunut. Enkä oikeastaan edes tiedä miksi. Koen ne myös jotenkin tosi vaikeiksi yhdistellä mihinkään, ja ehkä se onkin se suurin syy miksi en ole koskaan niistä isommin innostunut. Tää musta on poikkeus, koska värinsä ja mallinsa ansiosta oon aina pitänyt tätä helppona vaatteena. Toimii oikeastaan ihan minkälaisten kenkien kanssa vaan, ja muilla erilaisilla asusteilla tähän saa aina uutta ilmettä. Löysin tän joskus jo monta vuotta sitten Cubuksesta joku syksy alennusmyynnistä, joten siihen nähden, ettei tästä ole montaakaan euroa maksettu on ollut kyllä hyvä ja monia käyttökertoja kerännyt vaate. Tosin, tänne blogiin se päätyi ensimmäisen kerran vasta nyt. 
Tällä kertaa mä yhdistin tän mekon ruskeisiin nahka-asusteisiin. Vuittonin favourite laukkuun ja Tory Burchin sandaaleihin jotka ovat yksiä tämän kesän parhaimpia ostoksia. Kuten oon monet kerrat ennenkin puhunut, mun varpaille on melko haastavaa löytää hyvin istuvia kenkiä jotka eivät hankaa ihoa joka paikasta rikki ensimmäisen kymmenen metrin jälkeen. Nämä ovat sellaiset, ja siksi  ovatkin päässeet käyttöön oikein extra paljon tänä kesänä. Mitä mieltä te olette, iskeekö maximekot? 
  asu_mustamaxi_7asu_mustamaxi_6 asu_mustamaxi_4 asu_mustamaxi_3 asu_mustamaxi_8
Dress CUBUS
Watch MICHAEL KORS 
Sunglasses RAY-BAN
Bag LOUIS VUITTON
Shoes TORY BURCH

2 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥