Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TALVEN PARAS OSTOS

asu_canadagoose_1 asu_canadagoose_7 asu_canadagoose_4 asu_canadagoose_8 asu_canadagoose_10 asu_canadagoose_3 asu_canadagoose_11 asu_canadagoose_2 asu_canadagoose_6Jacket CANADA GOOSE
Bag LOUIS VUITTON
Jeans ONLY 
Shoes TIMBERLAND

Tänä talvena mä vihdoin ostin jotain, mistä olin monen monen monta vuotta kerennyt haaveilla. Ja onneksi ostin, sattui meinaan melkoisen kylmä ja luminen talvi just kohdalle. Mä nimittäin ostin mun ensimmäisen Canada Goosen parkatakin!! Tää on malliltaan trillium, eli naisellisempi versio siitä klassikko Expeditionista. Väri oli mulle ihan alusta saakka selkeä, ensimmäisen yksilön pitää olla musta, koska musta toimii aina kaiken kanssa. Oon siis jonkun verran haaveillut myös punaisesta yksilöstä, mutta mennään tän kanssa nyt ainakin muutama talvi, ja katsotaan löytyykö sille punaiselle sitten vielä tarvetta. 
Ostokseeni olen ollut ihan äärettömän tyytyväinen. Käytännössä siitä päivästä kun tämän käsiini sain, ei juuri muita takkeja enää tullut käytettyä. Just niin lämpöinen ja ihana päällä mitä paljon kehutaan ja hehkutetaan. Melkein jopa harmitti pakata se muutama päivä sitten muiden talvitakkien joukossa varastoon odottamaan ensi talvea. 

1 kommentti

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥