Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

EDELLEEN NAHKATAKKI TYTTÖNÄ

asu_nahkatakki_14 asu_nahkatakki_2 NAHKATAKKI -kelit on täällä! Tai oikeastaan muutamana päivänä on jo pärjännyt ilman takkiakin, mutta noin niinkuin yleisesti. Ja nää on pukeutumisen suhteen ne kelit, joista mä tykkään kaikista eniten. Saa vielä pukeutua kevyisiin kerroksiin, mutta enää ei tarvita sitä ydinjäätymiseltä suojaavaa kerrostusta. Siksi kevät ja syksy on ehdottomasti mun lemppari vuodenajat pukeutumisen suhteen. 

Nahkatakki-tyttö mä taas oon ollut ihan niin kauan kuin jaksan muistaa. Yläasteikäisenä muistan, kun olin saanut sellaisen VeroModan tekonahkaisen takin itselleni, ja yksi läheisistäni sitten tuumasi että pitähään sitä tytöllä nyt aito nahkainen takki olla. Ja niin hän osti minulle sitten ihan aito nahkaisen myöskin VeroModan takin. Se kulkikin vuosia mun matkassa. Muistan, kuinka se oli esimerkiksi ajotakkina kun sain skootterin, kuinka se niskassa käytiin täysi-ikäisenä Tampereen yöelämässä yms. Yhteisten vuosien jälkeen lopulta kuitenkin tyyli muuttui ja takki sai jatkaa matkaansa uuteen kotiin. Nykyään malliltaan tykkään ehdottomasti eniten sellaisista biker tyylisistä nahkatakeista, mutta myös tämä VeroModan tällainen vähän bombermainen versio on ollut jo useita vuosia itsellä käytössä. 

Oonkin itseasiassa jo hetken aikaa metsästänyt uutta mustaa bikermallista nahkatakkia, mutta en ole onnistunut löytämään ihan sellaista mitä etsin. Mä en tiedä oonko se vain minä, vai kuinka yleistä se on, että sulla on mielessä suhteellisen tarkka visio siitä millainen sen uuden vaatteen pitää olla, mutta sellaista vaan ei etsinnöistä huolimatta meinaa koskaan tulla vastaan. 
  asu_nahkatakki_7asu_nahkatakki_6 asu_nahkatakki_11 asu_nahkatakki_9 asu_nahkatakki_13

Jacket VEROMODA
Scarf BY MALENE BIRGER
Sweater ZARA
Bag LOUIS VUITTON
Jeans VEROMODA
Shoes DR MARTENS

1 kommentti

  1. Oon samaa mieltä kevät- ja syyspukeutumisesta ja kuinka ihanaa se on, että saa laittaa kerroksia, muttei sellasia mitä talvisin :D Tykkään kyllä myös kesäpukeutumisestakin, Suomen kesässä kun saa välillä laittaa kerroksia hieman, jos on viileä kesä :)

    Samaistun myös tuohon, jos jotain vaatetta etsii ja siinä on tietyt kriteerit, niin niitä ei vaan tuu vastaan sillon kun alkaa etsiä! Mä panostin muutamia vuosia sit nahkatakkiini niin, että teetätin sen ihan ompelijalla - nahkatakki on ajaton ja eniten käytetyin takkini, joten koin sen olevan hyvä sijoitus. Se kestää, sain suunnitella sen täysin itse itseni näköiseksi ja se on vielä minun mittoihini luotu 8)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥