Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KAAPIT KUNTOON KIRPPUTORIN AVULLA!

 Kaupallinen yhteistyö: Kirpputori Bueno


Jo muutaman vuoden ajan mulla on ollut tapana kääntää ja käydä läpi kaikki kaapit ja laatikot noin puolen vuoden välein. Eli suurin piirtein alkukesästä ja alkutalvesta. Tällä tavalla oon onnistunut pitämään tavaranmäärän edes jotenkin järkevänä. Tiedostan kuitenkin koko ajan vahvemmin, että määrä ei korvaa laatua. Siispä myöskin viimeisen kahden vuoden aikana, on tavaran määrä vähentynyt huomattavasti. En usko, että se ihan hirveästi enää vähenee, mutta en myöskään päästä sitä enää kasvamaan tolkuttomaksi.


Koska meillä ei erikseen ole minkäänlaista vaatehuonetta mutta sen sijaan makuuhuoneita oli yksi ylimääräinen. Päätettiin tehdä tästä yhdistetty pukeutumishuone sekä mun työhuone. Oon tykännyt tästä ratkaisusta tosi paljon. Kun vaatteistakin on suurin osa esillä, niitä tulee ensinnäkin paljon monipuolisemmin käytettyä, sekä myös pidettyä ne järjestyksessä. Unohtamatta sitä, että huomaa heti jos jokin vaate on roikkunut pitkään käyttämättömänä. 

  kirpputori_bueno_2

Mä olen jo pitkään hankkiutunut eroon mulle ylimääräisestä tavarasta Kirpputori Buenon avulla. Bueno on tosiaan erittäin nykyaikainen kirpputori aivan Tampereen keskustan laidalla. Mulla on ollut siellä tavaraa nyt useamman kerran, ja joka kerta kaikki on mennyt ihan 6/5. Mä olen löytänyt Buenosta myös tosi monia kivoja juttuja itse, mainittakoon nyt yhtenä lempparina vaikka tämä farkkulappuhame
Buenossa ehdottomasti parasta on, kun siellä on niin paljon pelkkiä rekkipaikkoja. Jolloin sekä myyjät myyvät että asiakaskunta etsivät pääasiassa vaatteita. Ja koska mullakin aina kiertoon lähtevistä jutuista suurin osa on vaatteita, tää sopii erittäin hyvin. Toki heillä löytyy myös pöytäpaikkoja, mutta rekkejä on silti todella paljon enemmän. Yksi iso syy miksi myös tykkään heistä sekä myyjän, että ostajan näkökulmasta on, että Buenolla liikkuu myös merkkivaatteita. Olen itse myynyt useita eri vähän arvokkaampia juttuja (+50€/kpl) sekä löytänytkin ihan huippulöytöjä. Kerran esimerkiksi löysin noin 90€ arvoisen merkkihuivin vain 10€ hintaan. 
Mun kokemus Kirpputori Buenosta on siis erittäin hyvä. Ja jatkossakin tulen myymään ylimääräiset varsinkin vaatteeni heillä. 


kirpputori_bueno_3 Se on aina varma merkki, että on aika alkaa karsia tavaroita kirppiskasaan, kun laatikot alkaa tursuilla tällä tavalla. Toki paksuimmat neuleet roikkuu henkareissa talven ajan, koska ovat niin paljon käytössä. Ja nyt pikkuhiljaa kevyempien vaatteiden siirtyessä henkareihin, menee paksummat vaatteet taas laatikkoon ja lopputulos näyttää herkästi tältä. 


kirpputori_bueno_1 Ennen mulle oli jostain syystä tosi vaikeaa luopua esim just vaatteista. Nykyään ei onneksi ole, vaan päätös on helppo, jos vaatetta ei ole hetkeen käytetty. Tai useimmiten se on helppo, mutta ei silti aina. Onneksi on näitä pikkuapureita jotka auttaa valitsemaan, kumpia jää ja kumpi lähtee, jos mä en siihen kykene. :D 

Mä oon myös aikaisemmin vertaillut Tampereen kirpputoreja, jos tuo postaus kiinnostaa, löydät sen suoraan täältä. Ja mikäli etsit hyvää Kirpputoria Tampereelta, kannattaa kurkata Buenon nettisivut ja tutustua tarkemmin - sekä tottakai poiketa myös ihan paikan päällä tekemässä löytöjä! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥