Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tästä sunnuntaipostailusta alkaa tulla tapa!

DSC_0908 SHIRT/H&M  SHOES/CONVERSE  JEANS/BERHSKA(New!) 
 WATCH/MICHAELKORS  JEWELRY/GUESS & NOMINATION

Hellou, ja hyvää iltaa. Pikemminkin kyllä pian yötä. Täällä yks erittäin univelkainen ja väsynyt bloggaaja yrittää pitää silmät auki vielä tämän postauksen. Pahoittelen jo etukäteen kirjoitusvirhe paholaisia sekä väsynyttä tekstiä. Oon siis tosiaan ollut koko viikonlopun töissä, lauantaina Ylöjärvellä ja nyt tänään tossa tutussa ja turvallisessa ässässä. Sen lisäks oon ollut perjantaina "juhlimassa" kuskin merkeissä yhden tytsyn 18v synttäreitä, ja eilen viettänyt iltaa Juuson perheen kanssa yönpikkutunneille saakka. Ja mikäs onkaan mukavempaa kuin tälläisen erittäin väsyneen viikonlopun jälkeen suunnata maanantaina aamuvuoroon. Mulla harvemmin edes on aikaisia aamuvuoroja, no tietysti nyt just sitten. 
Huomenna myös lähdetään Juuson kanssa pyörähtämään mun isän tykönä, ja ollaan siellä ainakin yks yö. Mulla on ens viikolla vain yksi vapaapäivä, joka näyttäis olevan taas täyteen suunniteltu. Tosin suunnitelmat ovat aika "rentouttavia" ja kivoja, joten niistä mä en valita. Suunnaksi siis Pori ja shoppailemaan. Kai siinä samalla pitäis vähän noita joululahjahössötyksiäkin saada hoideltua.  
  
DSC_0937-horz
DSC_0994 DSC_0977  
Tuli tossa tosiaan kokeiltua kuinka se meikkivoideputilo oikeen vielä pysyy kädessä. Rupesin meikatessa ihan miettimäään, etten mä ainakaan kahteen kuukauteen ollut edes koskenut siihen. Mä vaan en oo niitä ihmisiä jotka jotenkin tykkäis meikata, tai kokis tarpeelliseks meikata. Mulla on ripsienpidennykset sitä varte! Ennen niitähän mä käytin vaan ripsaria. Viimeks sokoksella käydessä ostinkin uuden meikkivoiteen. Ja samalla kysyin asiantuntijalta että onko enään edes olemassa sellaista meikkivoidetta, joka ei tarvitse alle kymmentä eri voidetta levittyäkseen hyvin ja päälle kymmentä eri tuotetta pysyäkseen naamassa eikä valumaan kauluksille. Se katsoi mua vähän huvittuneena, mutta tokaisi sitten että kyllä löytyy. Siinä sitten se vähän testas sitä mulle, ja kerroin että tosiaan ei tule käytettyä kuin harvoina ja valittuina päivinä. Ja se kehuikin että kyllä mulla kasvojeniho onkin tosi hyvässä kunnossa, ja luultavasti juuri sen takia etten kanna sen päällä joka päivä mitään jäätävää kerrosta. Kukin tyylillään! 
Nyt mulla kyllä rupee silmäluomet painamaan sen verta paljo, ja kun jotain pitäis vähän vielä syödäkkin jotta jaksaa taas aamuun asti nukkua. Joten, mä toivotan kaikille erittäin hyvää alkavaa viikkoa ja hyvää yötä!  

12 kommenttia

  1. Sul on aina tosi nättejä bannereita! Kiva et jotku osaa elää ilman sitä aamusta meikkipakotusta. Nii monen pitää aamusin yrittää näyttää Voguen kansikuvalta ja sit tunnin päästä todeta, että sama vaikka ois jättäny sen meikkipussin avaamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja jep! :) Saa nukkua pidempää :p

      Poista
  2. Ihana blogi sulla ! Tykkään tosi paljon ! Liityin lukijaksikin ! Hyvää joulun odotusta ! <3

    VastaaPoista
  3. Tajusin että luenkin tätä blogia jo kun eksyin tänne facen kautta.. mutta tosi kiva blogi sulla ja ihana toi kello!!::)

    http://worldbypinja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva blogi sulla :) liityn kyl lukijaks ! :)

    VastaaPoista
  5. sulle on haaste! :)
    http://lifeofmaterialist.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. sulle on haaste mun blogissa :)

    http://hashtagdontcare.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥