Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Pink & Gold

Mä oon niiin lomalla! Tästä se alkoi, 2,5 viikon kesäloma. Loput pidän sitten syksyllä. Mut kattokaa nyt tota keliä! Mihin ihmeeseen se kesä joka tänne jo saapui katos? Puistakin puolet lehdistä pudonnut ton tuuleen takia ja toiset puolet sateen takia. Eiköhän se tuosta korjaannu, viimeistään sitten kun mun loma loppuu että älkää lukijat huoliko!
Tänään kuiteskin yhdessä sateettomassa välissä kun vähän ilma kirkastui napattiin asukuvat mun uudesta lemppari yhdistelmästä, nimittäin:

DSC_0355-1-1  
Pinkki ja kulta sopii musta yhteen ko nenä päähän. Toinen uus suosikki on valkoinen ja ruskeanahka. Mulla oli pitkään etsinnässä pinkkineule. Mutta aina kaupassa suht sopivan osuttua kohdalle numerossa oli yksi numero liikaa tai sitten se vain ei istunut ollenkaan. Kirpputorilta sitten kerran bongasin tämän ihanuuden 1,5€. Ja sovittamatta sen kiikutin sitten kotio. Ja nappiin meni. Väri ja malli on just eikä melkein. Mä en luultavamminkaan ole tätä ennen omistanut yhtäkään kunnola V- kaula-aukkoista paitaa tai neuletta, yleensä se on ollut semmoinen peikko kaupoissa kun se ei istu mulle sitten yhtään. Tänkin kohdalla sitä jännitin että meneekö bumerangina takaisin kirppikselle, mutta tää vahvisti poikkeuksen sääntöön.
 DSC_0389 DSC_0420-1 dsc_kollaasi jeans, shirt & jacket VeroModa shoes Converse bag DKNY watch Jet Set Addiction

Kultaisia koruja mulla ei montaa löydykkään. Mutta kultainen kello on ostoslistalla kärkipäässä tällä hetkellä. Kunhan vaan se oikea osuu kohdalle. Samoin mä haluaisin jotkut kivat kultaiset korvakorut, vaikka mä nyt en juurikaan korviksia käytä. Samoin tietty oon yrittänyt katella kultaista toista vähän kevyempää kaulakorua, sekä rannejuttuja. Mutta eipä ole ainakaan toistaseksi osunut kohdalle ei. 
Nuo leopardi conssit iskee muhun aina vaan ja lujaa. Oon vähän yrittänyt säästellä niitä etten heitä niitä jalkaan töihinkään ja juuri huonoille keleille. Blockeilla ne mulla oli viime kesänä ja se oli virhe liike. Semmosella hiekka alueella pöllysi se maa "hiukan" ja nuo kengäthän siittä eniten itseensä otti. Muutenkin ne tarttis taas puhdistaa, ainakaan vielä en oo uskaltanut consseja pesukoneeseen heittää. Täytyy varmaan eka reenata joillakin vanhoilla ja katsoa monessa osassa ja kuinka järkyttävässä kunnossa ne sieltä tulee. 

DSC_0400-14 DSC_0438 DSC_0379  
Mitäs tykkäätte asusta? 
Mitkä on teillä sellaisia uusia väri yhdistelmiä jotka näin kesän tullen iskee ihan eri lailla?

33 kommenttia

  1. Tänään todellaki tuli kaatamalla vettä, ainaki meillä :D Toisaalta jollain lähteellä tai koskella olis voinut saada hienoja kuvia, mutta ei viitsi kameraa ihan kastella :) Mä koetan katsella Ikaalisista jotain kivoja kuvauspaikkoja mistä inspiroitusin, niin voitas ekat kuvat ottaa siellä.

    Se 1800-luku kiinnostais myös, jos sen ottais yhdeks kesäprojektiksi :)

    -maalta kotoisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla ei väliä! :) Sen paikan oon jo kertonut mihin ehdottomasti haluan, mut se tarttee aurinkoisen päivän! :-)

      Poista
  2. Aivan ihana väritys tässä asussa ♥

    VastaaPoista
  3. Hei kiitti kommentistasi,piristipä kummasti!:) rupean nyt kesäloman alussa bloggaamaan ahkerammin kun on siihen aikaa :) ja sunki blogi näyttää erittäin hyvälle,jään lukijaks!::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja kiva! Sun blogi oli tosi kiva! :)

      Poista
  4. Voi ei miten söpö neule, aivan ihanan värinen!! Ja muutenkin sun blogi vaikuttaa tosi ihanalta, täältä sait seuraajan :)

    VastaaPoista
  5. tykkään sikana noista consseista!

    VastaaPoista
  6. hellurei ♥ päätin tulla vastavierailulle tänne sun blogiisi ja vitsi oot kyllä nätti ja sulla on ihan täydellinen tyyli! Jäin niin kuolaamaan noita leopardiconverseja..... :D

    ♥: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Oi kuinka upea asu! Oon muute miettinyt et kuka nää kuvat susta yleensä ottaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se kenen kanssa satun olemaan, kaverit, Juuso, äiti, Pekka, onhan noita! :)

      Poista
  8. Oooi ompa ihana asu ja noi kengät on ihan superr ihanat! ♥ itekki haluan conssit, ja tollaset ois aiiivan ihanat! :D
    Kivasti oot yhistelly juttuja, ja toi pinkki villapaita sopii tosi hyvin tohon asuun:)
    Tosi kiva blogi sulla, jään seuraileen! :3

    VastaaPoista
  9. No kyllä kannatti vierailla täällä! Sun asukuvat on aivan tosi laadukkaita! Myös tyyli on kohdallaan! :---)

    VastaaPoista
  10. aivan ihana blogi siulla, osaat kirjoittaa hyvin ja kuvat ovat kauniita, joten jään myös ehdottomasti tänne seurailemaan! :) tuo asukokonaisuus sopii todella hyvin ja oot kyllä tosi kaunis!♥

    VastaaPoista
  11. Tulimpa jättämään kommenttia tänne sunkin blogiis! Oon itseasiassa ollut tuolla sun lukijoitten joukossa jo aika kauankin. Joskus muinoin selailin blogeja läpi ja etsin jotain kivaa luettavaa. Vastaan tuli ainavain samanlaisia blogeja toisensa jälkeen, epäsiistejä ulkoasuja, epäselkeitä kuvia, eikä muutenkaan mitään erikoista. Sitten törmäsin tähän sun blogiin ja ihastuin ensinnäkin sen ulkoasuun. Tänäkin päivänä sanon, että siistein, mitä olen ikinä nähnyt! Taisimpa siinä samassa käydä läpi lähes kaikki sun postaukset ja koukussa ollaan edelleen. ;)

    http://viiskyttieta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ihana! ♥ Tälläiset kommentit saa kyllä hymyn korviin entistä enemmän, ja halun kirjoitella lisää mahdollisimman paljon! :) Kiitos! ♥

      Poista
  12. sun banneri on todella upea !
    Tykkään tuosta asusta toosi paljon ja varsinkin nuo conssit, olen nimittäin itse katellu samanlaisia, ihan täydelliset ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Nää on kyllä kivat! Eivätkä ole edes ne yleisemät leopardi conssit vaan ne vähän "harvinaisemmat" :)

      Poista
  13. ♥ Todella ihana banneri ja kirjoitus tyyli.Et kirjoittele koskaan mitään ylimääräistä ja kuvat ihanan tarkkoja.Jään seurailemaan jatkossakin! :)

    VastaaPoista
  14. Vitsi upea asukokonaisuus sulla! :-) Osaat kyllä yhdistellä vaatteita! Sun blogi näyttää niin pirtsakalata ihan niinku säkin♥

    VastaaPoista
  15. Ihana asu täälläkin! :) <3 ja vautsi noi conssit!!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥