Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hiusten ikisuosikkeja ✗ 5

Tossa yks ilta suihkussa pestessäni hiuksia (tai oikeastaan siinä hoitoaineen kohdalla) mulle välähti ajatus tehdä postaus mun hiustenhoitotuotteiden ikisuosikeista. Mä tykkään tosi paljon lukea muiden blogeista tuotevinkkejä, ja osa näistäkin tuotteista on löytänyt tiensä mulle jonku toisen bloggarin suosittelemana. Mä oon "vähän" myös sellainen, että mä tykkään tosi paljon testailla uusia ja erilaisia tuotteita, ja sen takia täällä tuleekin paljon esiteltyä erilaisia tuotteita. Nyt halusinkin kuitenkin esitellä ne, mitä tulee ostettua vaan lisää kerta toisensa jälkeen, tai ylipäätään ostettua uudestaan. 

hiusjutut_4
Redken One United All-In-One* & Redken Blonde Idol BBB* - hiuksiin jätettävät hoitoaineet. Mä olen valehtelematta testannut kymmeniä erilaisia suihkutettavia, hierottavia, taijottavia, kikkailtavia ja ties minkälaisia jätettäviä hoitsikoita. Osan olen todennut olevan todella shaibaa, osan mitään sanomatonta, ja sitten on ne tietyt mistä oikeasti tykkään, ja mistä huomaan olevan jotain hyötyäkin. Nämä Redkenin ovat ehdottomasti siellä parhaimmistossa, mitä molempia tulen varmasti hankkimaan joskus loppuvien tilalle. Nää on myös tosi erilaiset. Tuo All-In-One on sellainen kevyt, raikas, kosteuttava ja noh, helppo. Se on just nimensä mukainen. Ehdoton tuote reissuille, kun ei tartte kantaa miljoonaatsiljoona putelia mukana. Sekä myös, kun mä ainakaan en tykkää joka suihkun jälkeen laittaa tukkaan hirveän raskasta tavaraa, niin tää on just sellainen kevyt, mitä vois hyvin käyttää vaikka joka kerta, ilman muita tuotteita. Kun taas Blonde Idol BBB on paljon paksumpaa, huomattavasti öljymäisempää tavaraa. Sellainen hemmotelevampi ja hoitavampi. Öljyisyyden takia ei myöskään ihan joka kerta käytettävä tuote. Koska mä oon ainakin huomannut, että jos käytän paljon öljyisiä tuotteita, hiukset alkaa rasvoittumaan tosi paljon nopeammin. Ja nyt kun vihdoin olen vähän saanut pidennettyä pesuväliä, en halua ottaa lainkaan takapakkia. 
 
hiusjutut_5 Olaplex No. 3* Eli tää kolmonenhan on siis se kotihoito. Mulle on muutaman kerran tehty ihan kampaajalla "se virallinen" Olaplex hoito. Ja oon tykännyt niistä kyllä ihan älyttömän paljon. Joten halusin myös sitten kokeilla tätä kotiversiota. Nyt tätä jo hetken aikaa testailleena, tää on tullut kyllä ihan jäädäkseen. Eihän tämä toki samalle levelille sen kampaamotsydeemin kanssa pääse. Mutta kuitenkin perus hoitoaineiden ohi tää ajaa aika vauhdikkaasti. Tän kanssa kandee muistaa se, että vähemmän on enemmän. Eli ei tosiaan tartte paljoa hiuksia tässä uittaa, kun toimii jo. Siispä vaikka puteli onkin pieni, on se erittäin riittoisa. 

hiusjutut_3
KC Professional Color Maks Platinum. Tässä olis nyt se kyseinen hoitoaine mistä tää koko postaus sai alkunsa. Vaaleiden hiusten pelastus. Tai oikeastaanhan tää on tehohoito, väriä ylläpitävä tehohoito. Tää vaan on sarjassaan ykkönen. Kirkkaasti ja puhtaasti. Oon monia vastaavia testannut. Ykskään ei ole pystynyt samaan. Hoitavuus ja värin ylläpito samassa paketissa tuntuu olevan hiusmarkkinoilla aika vaikea yhtälö saada samaan pakettiin. Monet vastaavat on meinaan TODELLA hiusta kuivattavia. Tämä ei. Mulla ei ainakaan lainkaan. Näitä on 16 eri sävyä, ja mä olen käyttänyt tätä ja sitten sitä Pearl sävyä. Sitä lähinnä silloin jos tuntuu, että hiuksiin on tullut vihreä viba. Se taittaa mun mielestä sitä tosi hyvin pois. Mutta siis pääasiassa mulla on käytössä tää Platinum.

hiusjutut_1 Batiste kuivashampoot. Tällainen pitäis mun mielestä löytyä jokaiselta. Tää on vaan niin ehdoton hiustenpelastaja. Mä itse pesen hiukset 2-4 kertaa viikossa. Riippuen aina vähän tilanteesta. Tällä saa aina fiksailtua sen viimeisen päivän, ettei hiukset näytä lainkaan rasvaisilta tai likaisilta. Ja tuo blondi, se kirkastaa juurikasvua ihanasti! Ennenkuin itse "uskalsin" näitä kokeilla, olin tosi skeptinen, ja sellainen etten uskonut näihin ollenkaan. Nyt harmittaa, etten aikaisemmin testannut. Koska nyt näitä no tullut jo pitkään ostettua lisää ja lisää loppuneiden tilalle. 

hiusjutut_2 Kérastase Elixir Ultime The Imperial For Colour -hiusöljy. Vaikka viime kampaamo käynnillä kaikki kuivat latvat saivat jäädä sille reissulle, oon edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti jatkanut hiusöljyn käyttöä. Nimenomaan varsinkin niihin hiusten latvoihin. Useampaa öljyä testanneena, on tää Kérastase vaan se suosikki. Helppo käyttää pumppupullon ansiosta, levittyy mun mielestä tosi hyvin ja tasaisesti, ja imeytyy nopeasti. Eikä jätä sellaista inhottavaa rasvaista kypärä vaikutelmaa, mitä mulle jotkut aikaisemmat öljyt kyllä osasivat jättää.

10 kommenttia

  1. Tosi mielenkiintoinen ja hyödyllinen postaus! Toi KC Professionalin tehohoito herätti kyllä mielenkiinnon, täytyypä joskus testailla sitä <3

    https://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti testaamaan sitä! :) Se on ihan huippu tuote! <3

      Poista
  2. Toi Color Mask on kivaa tavaraa, vaikken enää sitä käytäkään! :) Hiusöljykin multa löytyy kotoa, mutta myönnän olevani ihan liian laiska sen kanssa. Täytyykin ryhdistäytyä sen suhteen, kiitos muistutuksesta hahah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on :) Mä tykkään siittä edelleen, ja satunnaisessa käytössä siis edelleen! Hiusöljyä kannattaa kyllä kans silloin tällöin ehdottomasti käytellä, sullakin kun sitä mittaa hiuksista löytyy :)

      Poista
  3. Kivoja suosikkeja! Tuota Color maskia munkin pitäisi testata joskus, tosin punaisena, mutta varmasti hyvä tuote! :) Hiusöljyä käytän mäkin usein, ei mene hiukset niin helposti takkuun ja hiukset tuntuvat ihanan sileiltä. Batisten kuivashampoot ovat kyllä hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se punainen on kyllä saanut kans tosi kovasti kehuja :) Että ehdottomasti testaamaan vain!

      Poista
  4. Kiva postaus! Mulla on ongelmanaltaas liian kuivat hiukset ja tästä tuli hyvä tuotevinkki :)
    Oli kiva kuulla Olaplex tehohoidosta kokemuksia jo etukäteen, nimittäin menossa sellaiseen ja tuon kotipaketinkin saisi edullisesti mukaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti juu suosittelen tuota Olaplex käsittelyä, ja myös tuota kotipakettia :) Kiva myös kuulla, että tykkäsit postauksesta!

      Poista
  5. Vatistet aina yhtä luotettavia! Pitäs vaikka taas kohta alkaa vaalentamaan tätä melko mustaa, laittaa vaikka raitoja useamman kerran hiuksiin jotta pääsisi vähän luonnollisempaan vaaleaan kuin kerta-kokopään blondaukseen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidoilla on kyllä hyvä ja fiksu ainakin aloittaa vaalennusprojekti! :) Ja Batistet pelastaa kyllä paljon! ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥