Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesän suosikkeja!

suosikit_4 MANSIKAT
Tänä kesänä näitä herkkuja on tullut vedettyä ihan älyttömän paljon. Mansikat vaan ovat aina olleet yksiä meikäläisen ehdottomia lemppareita. Nyt jopa harkitsin, että olisin ostanut näitä laatikollisen ja pakastanut. Mutta koska meidän pakastin on älyttömän pieni, niin päätin, että ainakin vielä tänä kesänä se saa jäädä. Siispä näitä tuoreita versioita on sitten syöty aina kun vaan on raaskittu ostaa. 
  asu_juhlat_2-sideMANGON HAALARI
En oo koskaan aikaisemmin ollut pahemmin haalari-ihmisiä, kunnes tämä yksilö osui kohdalle. Siksipä tämä on tullut puettua aikas monta kertaa tänä kesänä päälle. Tästä saa ihanasti juhlallisemman, kun yhdistää tähän korkkarit. Kuten tässä se pääsi näkemään yhdet syntymäpäiväjuhlat. 
   suosikit_6NJIE PROPUD PROTEIINIPIRTELÖ
Mä en oo koskaan ennen oikein tykännyt mistään proteiiniherkkuhehkutuksista. Mun mielestä lähes kaikki, mitä mä oon aikaisemmin maistanut, ei niitä voi kutsua herkuiksi. Mutta tää oli erittäin positiivinen yllätys. Näistä mä en oo maistanut kuin tätä valkosuklaa-vadelma makua, mutta mihinkäs sitä hyvää vaihtamaan! Tää on ihan älyttömän hyvää! 
      suosikit_1DISNEY KLASSIKOT
Kuvassa vain murto-osa tänä kesänä katsotuista klassikoista. Näitä on tullut viime aikoina hamstrattua, mm. kirppareilta oon löytänyt näitä tosi kivasti. Tällä hetkellä klassikoista on nähty 46/55. Toivottavasti ne julkaisis taas jouluksi sen boxin, missä on kaikki klassikot. Oon meinaan nyttenkin yrittänyt metsästää sitä kissojen ja koirien kanssa, tuloksetta.
  
IMG_4730-side ULKONA SYÖMINEN
Mä rakastan syödä ulkona! Varsinkin kesäaikaan, kun pääsee nimenomaan sinne ulosulos syömään. Tänä kesänä onkin J:n kanssa testailtu ihan uusia paikkoja, sekä käyty vanhoissa suosikeissa. Se vaan jotenkin kuuluu mun onnistuneeseen kesään. Talvella kerkeää kyllä laittamaan ruokaa kotona hiki päässä. 

suosikit_3 KOLMEN KAVERIN JÄÄTELÖ
Testasin alkukesästä ensimmäisen kerran näitä kotimaisia kolmen kaverin jäätelöitä, ja nämä yllättivät mut erittäin positiivisesti. Varsinkin tämä Vanilja on niin mahottoman hyvää. Näitä löytyy monissa eri mauissa. Seuraavaksi testiin meneekin lakritsi! 

16 kommenttia

  1. Ah miten ihania ruoka- ja mansikkakuvia, tuli nälkä! :) Nuo ProPudin tuotteet oon myöskin havainnut hyviksi, ProPudin suklaanmakuinen proteiinivanukas maistuu ihan oikealta suklaavanukkaalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne vanukkaat on kans ihan hyviä! Tai ainakin kun vertaa muiden valmistajien samanlaisiin! :)

      Poista
  2. Mäkin katoin just lilo ja stitch joku päivä kesällä :D haha, ihanan näkönen toi pasta, varmaan spagetteriasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lilo ja Stitch on kyllä yks mun lemppareista! <3

      Poista
  3. Tosi kiva postaus ja suosikkeja! Mullakin kesän suosikkeihin pääsee ehdottomasti mansikat sekä kolmen kaverin tuotteista vegaaniset jäätelöt, jotka on älyttömän hyviä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Mä en oo niitä vegaaniversiota vielä maistanutkaan, mutta pitää kyllä!

      Poista
  4. Ihana postaus ja niin kivoja juttuja! Tuo haalari näyttää sulla todella hyvältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haalari oli kyllä melkoinen löytö! :) Kiva kuulla kehut postausta kohtaan! <3

      Poista
  5. Ihan super ihana haalari!! Mua harmittaa ku oon niin lyhyt ettei löydy sopivaa kokoa haalareista tai maximekoista :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haalari on kyllä ihana! :) Vaikken mäkään mikään pitkä ole, nii osittain pystyn kyllä tuohon samaistumaan! Välillä tuntuu, että haalarit ja maximekot on kaikki suunniteltu vähintään 175cm pitkille ihmisille :D

      Poista
  6. Kolmen kaverin jäde on kyllä huippua! Ja että noista ruokakuvista tuli hirveä nälkä :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää jätski nousi kyllä omaksi suosikiksi tän kesän jälkeen! :)

      Poista
  7. Disney-leffat ja mansikat, muuta ei tarvita! :D

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥