Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PORI JA YYTERI

Me otettiin ihanan Oonan kanssa tuossa yksi kaunis kesäpäivä suunnaksi Yyteri ja Pori, ja takaisin tullessa poikettiin myös keskustassa Jazz- kadulla. Yyteri on sellainen paikka, missä pitää ainakin yrittää joka kesä ainakin kerran käydä. Koska onhan se nyt vaan niin ihana paikka! Meille osui onneksi yllättäen tosi hyvä sää, joten saatiin rauhassa makoilla auringossa. 
Kun makoilut oli makoiltu, suunnattiin sitten tosiaan Jazzeille keskustaan ja Amarilloon syömään. Oli muuten huippu veto mennä Jazz-lauantaina sinne, "pikkusen" aikaa sai meinaan ruokaa varrota. Onneksi molemmat meinasi vaan kuolla nälkään siinä odotellessa... No mutta, ruoka oli kuitenkin huisin hyvää, joten se onneksi tasasi tilanteen. Nälän suuruudesta johtuen ei paljoa kuville aikaa jäänyt.

yyteri_2 yyteri_8-side yyteri_7 yyteri_6-side yyteri_3 yyteri_13 yyteri_1 yyteri_10 yyteri_5 yyteri_11 yyteri_14-side Shoes Nike | Skirt Adidas | Top Vila | Watch Michael Kors

Tällaiset kesän minireissut on kyllä aina yhtä huikeita. 

18 kommenttia

  1. Oho ollaampas oltu samaan aikaan ja samoissa paikoissa liikenteessä :D Me oltiin nimittäin samana lauantaina Yyterissä, käytiin jazz -kadulla ja vielä syömässäkin Amarillossa :D
    Oli kyllä kiva käydä pitkästä aikaa Yyterissä, se on vain aina yhtä kaunis paikka oli sitten kesä tai talvi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, vitsit mikä sattuma! :D haha! Yyteri on kyllä ihana, niin kesällä kuin talvella, mutta etenkin juuri kesällä! ♥ huippua, kun meillä on täällä suomessa tuollainen paikka :)

      Poista
  2. Oii, niin ihanan kesäisiä kuvia ♥ Mä oon käynyt muistaakseni vain kerran Yyterissä, mutta tykästyin siihen kyllä tosi paljon silloin!

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että kuvista välittyy kesäisyys! :) Ehdottomasti hei sitten suuntaat joskus uudestaan Yyteriin! <3

      Poista
  3. Oi Yyteri<3 se kuuluu mun jokaiseen kesään paitsi että tänä kesänä se taisi jäädä välistä...:( Tosi upeita kuvia oot ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kesä vielä ole ohi ;) Kiitos kehuista! <3

      Poista
  4. Oi miten kivat kuvat tässä postauksessa! <3 Tykkään tosta hameesta niin paljon, sopii sulle ihan täydellisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hame oli kyllä melkoinen löytö viime vuonna! :) Tykkään siittä itsekin ihan superpaljon! <3

      Poista
  5. Yyteri on kyllä kesän must do juttu aina! Tänä kesänä päätettiin frendin kans käydä yyterissä extemporesti keskellä yötä ja viettää kesäyö dyyneillä chillaten ja nauttien rauhallisesta merestä, aivan upeeta! Niin kivoja kuvia tää postaus täynnä <3

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep - niin on! :) Oi vitsit, tollanen yöreissu sinne kesällä olis kyllä varmasti ihana!! Innostuin ihan itsekin :D Pitää harkita ens kesää! <3

      Poista
  6. Super hienoja ja kesäisiä kuvia!♥♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Jazzien aikaan saa varautua odottamaan joka paikassa, varsinkin pääviikonloppuna. Liikenteessä, kaupoissa, ravintoloissa, baareissa. Välillä jopa käteisen nostaminen on mahdottomuus, kun kaikki automaatit on nostettu joka puolella tyhjiksi :-D Onneksi näin porilaisena siihen on jo tottunut, mutta "turistina" sitä ei ehkä osaakkaan odottaa. Mutta onneksi ruoka oli kuitenki hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis kyllähän se tiedossa oli, että jonottaa saa :) Se vaan sen takia yllätti, kun sanottiin, että noin tunti menee ruuassa ja todennäköisesti alle, ja sitten kuitekin meni melkein tuplat kauemmin :D Mutta ei mulla siis Amarillosta mitään pahaa sanottavaa silti jäänyt :)

      Poista
  8. Todella kauniita kuvia! <3 Yyteri on vaan niin kaunis paikka, että :) Olisi kyllä kiva käydä siellä pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
  9. Ihanan kaunista tuola rannalla! Harmi kun en ite ottanut matkalle mukaan järkkäriä että sais näin hyviä kuvia mut siel oli myös ihana valkonen hiekkaranta ja niin pitkä ja kaunis ja melko lämmin (+18) merivesi :D

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yyteri on kyllä kaunis paikka :) Ooo, valkoiset hiekkarannat on kyllä upeita! ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥