Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SUMMER BUCKET LIST 2018!

🍓Rusketu. Tää on nyt niin monena kesänä jäänyt lähes kokonaan tekemättä, joten tänä vuonna se tapahtuu. Mä aion ruskettua. Ja oikeen kunnolla! Tää on itseasiassa aloitettu jo, ja alkaakin olemaan aika hyvällä mallilla. Rusketuksen myötä myös ystäväni pisamat ovat palanneet rytinällä. 

🍓Suuntaa Tukholmaan Eminemin keikalle heinäkuun alussa. Keikkaliput ostettuna, laivamatkat ja hotellivarattuna. Kesällä me Eminem vihdoin nähään!

🍓Panosta kesäisiin valokuviin todella. Nimittäin huomaan joka vuosi tätä postausta tehdessäni, että viime vuoden kesäkuvat on jäänyt aika surkean vähälle. Tässä postauksessa olevat kaikki kuvat on just viime kesältä. 

🍓Ne pirun asuntomessut on nyt vihdoin nähtävä. Oon ollut menossa sinne jo ainakin kolmena vuonna, mutta aina se on jäänyt. Tänä vuonna korjataan tilanne, varmasti.
   aaaaaa
🍓Ota äkkilähtö ystävän kanssa jonnekin Etelä-Eurooppaan heinäkuussa. Vaihtoehdot alkaa olla jo aika hyvin rajattuna, Kreikka, Kroatia, Malta tai sitten jokin Espanjan saarista.

🍓Osta uusi pyörä. Sekä sen myötä ala myös pyöräillä enemmän. Jopon vanhuksella kun se alkaa olla jo aika työlästä touhua. Plus se kaipaisi niin paljon uusia osia, eikä se muutenkaan enää vaihteettomana oikein palvele nykyisiä tarpeita. Tampereella nimittäin on aika huikeita pyöräilyreittejä, joita vois sitten viipottaa uudella fillarilla!

🍓Käy testaamassa Tampereelle elokuussa aukeava maauimala ja kesäkuussa (todennäköisesti) aukeava Laukontorin sauna-ravintola systeemi.

🍓Lenkkeile aamuisin. Myös tosi aikaisin aamulla! Olis ihana joskus kävellä Pyynikillä kun aurinko nousee ja ihastella sitä näkyä. 

🍓Huolehdi itsestäsi. Nuku hyvin, syö hyvin, ja pidä itsestäsi todella hyvää huolta. Tänä kesänä on nimittäin vihdoin aika tehdä parannus tän suhteen.
   aaaaaaaa
🍓Nauti loppukesällä koittavasta Korfun reissusta täysin. Kerrankin tiedossa oikein kunnon löhöily ja aurinko loma!

🍓Testaile uusia ja erilaisia grilliruokia. Nyt on menty liian monta tutuilla ja turvallisilla herkuilla. 

🍓Varaa spontaanisti hotelliviikonloppu jostain kivasta kesäkaupungista. 

🍓Hoida vaatehuoneen perusteellinen suursiivous vihdoin ja viimein. Aika laittaa kovalla kädellä tavaraa eteenpäin.

7 kommenttia

  1. Kesällä aikaiset aamulenkit ovat ihania! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kesäsuunnitelmia! Ja vitsit miten ihania kuvia :D Munkin täytyisi panostaa kesäkuviin enemmän, se kuuluisa kuvasaldo vähenee kesä kesältä :D Eikä vaan pelkästään blogin takia, vaan kuvat on muistoja joita tykkään katsella vuosienkin jälkeen <3

    VastaaPoista
  3. Ää mua niiiin harmittaa, kun en saanut hankittua lippuja Eminemin keikalle. Alun perin yritin hankkia lippuja Norjaan.. :/ Nauti munkin puolesta! <3

    VastaaPoista
  4. Ihania juttuja :) täällä oli aibakin tarkoitus ottaa varmaan viikonloppu tampereella-reissua, niin täs jo on semmosia juttuja mitä vois harkita kun vierailee siellä päin :)

    VastaaPoista
  5. Siis mitä, mä en tiennyt että Tampereelle tulee maauimala! :D Ihan mahtavaa!

    VastaaPoista
  6. Ihan huippukivalta kuulostaa sun lista! Tästä vois ottaa vähän vinkkiä omaankin bucket listiin :D

    https://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Oi todella ihania asioita sun bucket listilla ♥ Apua, minne Tampereella on maauimala avautumassa? :) Ja tuo laukontorin uusi saunajuttu on kyllä kanssa pakko käydä kurkkaamassa!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥