COCOPANDA & ALENNUSKOODI! 💄

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

Kevään kolkuttaessa lujaa ovella, myös kosmetiikka ja sen käyttö alkaa aina kiinnostamaan ihan uudella tavalla. Ainakin mun kohdalla. Talven viimeiset viikot mennään yleensä melkoisessa horroksessa. Ihonhoito jää todella vähälle, meikkaaminen ei innosta ja kampaajallakin on käyty viimeksi kesällä (tai mun tapauksessa vuosi sitten). Pikkuhiljaa, kun arska taas alkaa päivä päivältä näyttäytyä enemmän, sitä tekee mieli taas alkaa pitämään extra hyvää huolta ihosta, alkaa pikkuhiljaa käyttämään taas meikkiä ja pistää tukkakin kuntoon tulevaa kesää varten.
Muuton myötä mä kävin läpi kaikki mun kosmetiikkatuotteet perusteellisesti. Mulla on edelleen vuosienkin jälkeen ne muutamat luottotuotteet, joita tulee hankittua aina uudelleen ja uudelleen edellisen loputtua. Sitten siihen lisäksi mä tykkään testailla tosi paljon erilaisia tuotteita. Esimerkiksi kosteusvoiteet ovat sellaisia, että aina edellisen loputtua tulee melkein poikkeuksetta ostettua tilalle jokin eri ja uusi tuote.

cocopanda_1
Cocopanda on jo pitkään ollut mun suosikki kosmetiikan verkkokaupoista ja kaupoista ylipäätään. Heidän valikoimassaan on lähes kaikki mun suosimat tuotteet, sekä heidän uutuuksiinsa tulee jatkuvasti uusia kiinnostavia tuotteita ja tuotemerkkejä. Esimerkiksi tuo kuvassakin näkyvä NYX:in Concealer* on mun luottotuote, jota on menossa jo varmaan kolmas putilo. Kun taas sitten nuo Kocostarin tuotteet, Lip Mask -huulimaski* ja Princess Eye Patch -silmänympäryslaput* ovat ihan uusia tuttavuuksia, joiden testausta odotankin innolla. Kun saan ne testattua, kerron sitten teillekin tänne, mitä mä niistä tykkäsin. 

cocopanda_2

Niinkun postauksen otsikossa jo mainitsinkin, mulla olis teille vielä alennuskoodia Cocopandalle! Nyt jos koskaan kannattaa siis päivitellä kosmetiikkavarastot täyteen. Tässä koodin speksit:


🌸 Koodilla: HENNAM saatte 10% alennuksen yli 50€ tilauksista. 

🌸 Koodi koskee myös jo alennettuja tuotteita!
Mutta koodia ei voi yhdistää muihin koodeihin ja sen voi käyttää vain kerran. 

🌸 Koodi on voimassa 12.03.2019 saakka. 

*Kuvassa näkyvät tuotteet saatu. 

Ei kommentteja

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 25 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.