Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Nuhanenä täällä moi!

DSC_0380-horz DSC_0309-1 DSC_0390-horz  
Moikat kaikille täältä jumppinin sisältä räkäpapereiden keskeltä! Mut meinaa joku flunssantapainen kellistää työkyvyttömäks, mutta vielä en ole lannistunut vaan oon sitkeäski sinnitellyt, ahkerasti nenää niistänyt ja rutkasti kuumaa ryystänyt jotta tuo pöpö osais pysyä poissa musta. Mä olen tositosi harvoin oikeasti kipeenä, sitäkin useimmammin tosin maha/pää/närästyskivuissa. Mutta niinkun oikeasti kuumetta tai tämmöstä flunssaa mulla on tosi harvoin. Siinä piileekin sitten semmonen ikävämpi puoli, että sitten kun oikeasti oon kipee. Niin mä olenkin sitten oikeen kunnolla, ja kaikkien niitten terveiden aikojen edestä. Nimimerkillä viimeks ollu vesirokko ja 40 asteen kuume. No joo, nyt riittää pöpöpuheet, mä en aijo lannistua tänkään pöpön yrityksille.
Ekat nassukuvat otettu joku päivä viimeviikolla, jossa mulla ei ole tippaakaan meikkiä. Toki ripsiä en ruvennut nyppimään irti, mutta muuten en aamulla kuin pessyt naaman ja heitin hiukset ylös. 
Ja sitten uutuus tukkajuttuja. Tarvitsin uuden tehohoidon, minkä voi väliin saunaan pääsessään heittää tukkaa parantamaan. Elon HairStoressa oli vähä aika sit joku remppamyynti juttu, missä oli lähes kaikki tuotteet puoleenhintaan, niin ostin sitten ton Schwarzkopfin Repair Rescuen, joka on tarkoitettu värjätyille hiuksille. Mulla on ollut sitä joskus aikaisemminkin, ja oon kyllä tykänny. Koska käyn yleensä illalla aina suihkussa, ja meen märillä hiuksilla nukkumaan, niin ton jälkeen hiukset on aamulla aivan tajuttoman pehmeät ja sileät. Toi toinen on kans tehohoidon tapainen juttu, mut se on niinku hiuksiin jätettävä hoitoaine. Sitä en oo ihan kauheen montaa kertaa vielä käyttäny, mutta kyllä se ainakin hyvältä tuoksuu jos ei muuta! :D
No mites sitten nuo hiuslakat. Mä olen jo pitkän pitkän aikaa käyttänyt "kampaamolakkoja", ja nyt just pääs Tigin Bedheadit loppuun (plus yks täys pullo hajos) nii oli pakko saada jotain äkkiä tilalle. Ekaks ostin tuon Garnierin, mut se on jo melkein loppu? Sillä on varmaan semmonen itsestään katoava ominaisuus :D Mutta tosiaan, se ei ole todellakaan mitään hyvää. Sen teho pitäis olla toisiks pitävin, mutta toi pullo ei kyllä ole ikinä kuullutkaan sanaa pitävä. Toista lakkaa en olekkaan vielä edes kokeillut, mutta toivotaan että se pitäis näitä hiuksia edes vähän niinkuin lakan kuuluu pitää.
Nyt yks kupponen kuumaa, lämminsuihku ja sit pää tyynyyn. 

Loppuun haluaisinkin kuulla, mikä on teidän lempparilakka?  Mitä suosittelette? :) 

28 kommenttia

  1. aivan uskomattoman hieno toi banneris:)
    ja parane pian!
    yhyy lempparilakkaa en tiiä kun ei tuu oikein käytettyä

    VastaaPoista
  2. Oot aivan järkyttävän kaunis noissa kuvissa! :O
    Mutta lempparilakka: marketeista saatava Wellan Wellaflex hairspray. Ei ole ainakaan mun mielestä mitenkään järkyttävän kallista ja ajaa asiansa hyvin. Ainoo huono puoli on vaan se, että sitä tulee melko helposti liikaa jolloin tukka näyttää kivikovalta ja liisteröidyltä.
    Koitahan parantua!

    pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos(:
      Pitääpi pistää mieleen jos en seuraavaksi kampaamolakkaa osta! (:

      Poista
  3. Ai että mä tykkään sun hiuksista! Ulkoasu on todella miellyttävä ja kuvat on todella hyvälaatuisia ja sopivan kokoisia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäisimpä itsekkin hiuksistani :D mutta paljon kiitoksia(:

      Poista
  4. waau miten hieno banneri! blogin ulkoasu on muutenkin älyttömän kiva ja kuvat hyvälaatuisia ja monipuolisia! :-)

    VastaaPoista
  5. Upee banneri :) Maailman söpöin kisu<3 Haluan!! :D

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Liityin lukijaksi, ihana blogi! :) Oot tosi luonnonkaunis, voi että<3 Munki pitäis hankkii joku tosi hyvä tehohoito. Mullaki ku on tapana käydä illal suihkus ja mennä nukkuu märil hiuksil, jotka on ihan KAMALAT aamulla :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuttu tunne! :D mutta säästää rutkasti aikaa! :)
      Kiitos ja tervetuloa <3

      Poista
  7. Hei tykkään sun blogista tosi paljon ja jään kyllä lukemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos ! (: ja tervetuloa pieneen joukkoomme! (:

      Poista
  8. toi banneri on jotai nii ihanaa (-: ! jos saan kysyy nii mikä toi fontti on ? vaikka tää blogi on tämmöne '' valkone '' nii jotenki tosi kiinnostava kuitenki koko ulkoasu. älyttömä sulone toi kuva tos sivus toi '' forever and always ''
    toi teksti ei oo liian tommosta tylsää tai semmosta just kivaa. ei tyyliin ' olen kipeenä. en oo tehnyt mitään. ' kuvat ihanan hyvälaatusia ja sopivan kokosii !
    sstaythenight.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki saat kysyä! (: en muista sitä ulkoa, mutta kun siirryn koneelle voin yrittää etsiä sen sulle(:
      Kiitos kivasta kommentista!(:

      Poista
  9. No jos mäkin nyt sitten kommentoin kun kerran aloin lukemaan näitä muidenkin kommentteja! Eli kiitos Henna ihan mahdottoman ihanasta blogista!! :) Oon seurannu sun blogia jo melkein kaks vuotta, vaikka en lukijaksi vieläkään ole liittynyt... Oon huomannut että säkin tykkäät muumimukeista, niin saisinko esittää toiveen, että tekisit niistä vaikka oman postauksen? :)Niin ja parane pian!

    Terkuin muumifani maalta :)

    VastaaPoista
  10. Elikkä, vastaan nyt vaan tähän :) Niiden kuvien oton välillä on aikaa tasan 7vk. Liikun 3-5 kertaa viikossa. Käyn siis ryhmäliikunnoissa ja nyt ois tarkotus tehä mulle viel saliohjelma, ni saa vähä monipuolisempaa treeniä. Alotin uudestaa aktiivisesti käymää salilla siis nyt tammikuun puoles välis. Ruokailus oon yksinkertasesti vähentäny hiilareita ja lisänny protskui. Ja alkanu säännöllistää ruokailu välejä syöden pienempii annoksii.

    Mutta en oo liian ankara itelleni, syön silti suklaata, jätskii ja pullaa ihan viikottain. Mä en kuitenkaa oo millää dieetillä, vaan elän ihan normaalii elämää...vähän terveellisemmin vaan :)

    VastaaPoista
  11. Sulla on ihan uskomattoman kaunis hymy! :) http://likeimtheonlygirlintheworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Ei vitsi kuinka kaunis oot!:) ja sul on niiin vallottava hymy:)) tuun ihan kateelliseks..

    VastaaPoista
  13. Ihana kisuli ja muutenki kiva blogi :-) jään lukemaan! Itekki haluaisin tietää jonku kivan lakan.. en oo tainnu törmätä mihinkään TOSI hyvään vaikka todella, todella monia oon kokeillua. Kampaamosta sitten varmaan löytys.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Harmi kun niitä ei voi kaupassa eikä kampaamossa ikinä testata et mikä olis hyvä :D !

      Poista
  14. Tigin Masterpiece on parasta! Oon kans kokeillut vaikka mitä, mutkun löysin ton niin paluuta muuhun ei enää ole! Niin riittosaa ja hyväntuoksusta ja täydellistä. ♥

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥