Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunday!

DSC_0052 DSC_0429-horz Takki/Only Kengät/BullBoxer Laukku/Michael Kors Huivi/GinaTricot Farkut/VeroModa Korut/GinaTricot Liivi/H&M

DSC_8008 DSC_0403-horz-horz DSC_0149 DSC_0469-1-1  Hellou, saavuin just kotsaan! Matkaa takana vähä rontti 200km. Nyt silmät meinaa men väkisi kiinni, mutta koska huomennakaan en luultavasti tänne kerkee mitään päivitellä, niin pidän itteni nyt väkisi hereillä että saan taas jotain elonmerkkejä teillekkin näytettyä! Viime päivät on tosiaan ollut hyvin työntäyteisiä (yllätys?) ja voimat on ollut aika kuus nolla voimattomuudelle, joten kun töistä on kotiin suoriutunut, ei ihan hirveesti ole napannut tehdä juuri mitään. Elämä alkaa onnks voittaan tän nuhan/voimattomuuden/flunssan/mikälieikinäonkaan kanssa, ja nyt aijonkin suunnata tästä suoraan nukkuun keräämään voimia uuteen työviikkoon. Ens viikolle ei ole tiedossa yhtään mitään muuta, kuin töitä tietty. Kaikki suunnitelmat on jääny vaan jotenkin tekemättä, joten jos elettäis sitten pitkästä aikaa taas päivä kerrallaan. Koulujuttuja tosin olis pakko saada tehtyä eteenpäin tain pian huomaan kalenterin näyttävän toukokuuta ja mun koulujuttujen olevan edelleen tuossa pöydällä pinossa tekemättä. 
Päivän asusta sen verran, että jeee! mun pidennykset on taas lähes (95%?) samanväriset kuin omakin tukka, ja voin taas niitä käytellä. Tosin suoristettuna sen eron huomaa vielä aika "pahasti", joten tommosena kiharana sitä ei huomaa, tai ainakaan kukaan keneltä mä kysyin ei huomannut, eikä omaankaan silmään liion se pistänyt. Mun itseasias pitäis pestä noi pidennykset nyt ensimmäisen kerran, ei sillä että ne olis liian likaiset tms. Mutta kai niillekkin ihan hyvää tekee välillä saada noita niiden mukana tulleita hoitsikoita yms, mut mua jotenkin jännää se operaatio ihan pirusti :D 
Mutta, koska univelkaa on, ja ilman sitäkin painaa väsymys päälle, mä suuntailen tästä nyt nukkumaan. 
Kivaa pian alkavaa viikkoa kaikille! (: 

38 kommenttia

  1. Sulla on aivan ihania vaatteita <3

    jonnajasmink.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. sulle sopii pidemmät hiukset tosi hyvin ! nyt kun aijot pestä ne, miten ne peset? letitätkö ne yhdelle isolle letille ja annat liota hetken aikaa jossain ämpärissä ja annat niiden itsestään kuivua? :) näin tuntuu moni tekevän, mutta olisin kiinnostunut miten itse ne peset.

    ja niin... tää sun blogis on tosi kiva! hyviä,selkeitä kuvia ja hyvää tekstiä. :) tee taas videopostaus kun ehdit, ne on mukavia. :) hyvää kevään ja kesänodotusta sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis miten peset pidennyksesi... :)

      Poista
    2. Kiitos! (: saa nähdä miten nuo pesen, mutta voin roki yrittää tehdä siittä postausta! (:

      Poista
  3. sulla on tosi mukavanoloinen blogi ja oot kaunis! :--) t. entinen anonyymi, joka vihdoin paljasti itsensä ;)

    ps. käy kurkkaamassa:
    lavida-inka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Moikka! Kysyit mun blogin puolella niistä tullijutuista, eli siis en kyllä tiedä jääkö tulliin, mun oma tilaus oli niin halpa niin siks mulla ei jääny! Se tilausrajahan on tullisivuston mukaan joku 22-23e, joten kannattaa esim. eka tilaus tehä 20eurolla ja sitten viikon päästä tilaat loput tuotteet taas 20eurolla! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat ihanat hiukset! Ei näistä kuvista ainakaan yhtään pidennyksiä huomaa :)

    http://emmaelviiran.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!(: Toivottavasti ei huomannut livenäkään(:

      Poista
  6. Ihana banneri ja blogi:)

    http://nomonde-justheartit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihanan raikkaita kuvia! Oli pakko liittyä lukijakseks :)

    http://awesomeworld-laura.blogspot.fi/ Käy kurkkaa minunki!

    VastaaPoista
  8. kiva postaus tämäkin! Eiks sulla oo ripsienpidennykset? Sain lahjakortin kyseiseen juttuun ja aattelin kysyä sulta niiden hyviä ja huonoja puolia, voisitko mainita muutamia? :) ja kuinka nopeasti ne täytyy huoltaa ekan kerran?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä ja ehdottomasti paras puoli on se, ettei mun ainakaan tartte perus arkeen meikata ollenkaan, nopeet harjaukset vaan aamuin illoin etttei ripset oo ihan sikin sokin ja se on siinä!. :) Se kuinka usein ne pitää huoltaa, on täysin henkilökohtaista, koska ne liimataan sun omiin ripsiin niin pysyvästi kiinni, että ne "irtoaa" vasta sitten kun sun omakin ripsi irtoaa ja leijailee pois. Elikkä se kuinka tiheään ihmisen omat ripset vaihtuvat on niin henkkohtaista :) Itse huollatan näitä 3-5 viikon välein, riippuen aina miltä nää näyttää. :) Huonopuoli on tietenkin se, ettei silmiä voi hieroa normaalisti, eikä pestä normaalisti suihkussa, mutta sen kans oppii elään tosi nopeasti, eikä se sitten enään haittaa olleskaan! Ja, jos joku on sulle väittänyt että ne tuhoaa/kuluttaa omia ripsiä, niin ei suinkaan, niinkuin jo aikaisemmin sanoin, ne putoaa edelleen yhtä luonnollisesti pois kuin ilman ripsienpidennyksiäkin! :)

      Poista
  9. Sulla on tosi kiva tyyli ja oot kaikin puolin kaunis:) Ihania kuvia! Jään kyllä seurailemaan sun blogia jatkossakin <:

    VastaaPoista
  10. Hienoja asuja sulla!(: liityin lukijaksi!

    VastaaPoista
  11. aivan ihana banneri! ja tosi kivoja kuvia! Oot myös todella nätti ja ihana asu:-)


    http://anzaxd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Apua, sulin sun silmille saman tien! Aiivan ihanat! :') Katellaan jos liittyisin vielä lukijaksi, täytyy pistää suosikkeihin tää sun blogi. ;)

    VastaaPoista
  13. sulla on tosi kivoja vaatteita ja oot tosi kaunis ! :) blogis kokonaisuuskin on tosi miellyttävä :)

    VastaaPoista
  14. Tosi kauniita kuvia! Tykkään ihan hirveesti tosta ekasta asusta :)

    VastaaPoista
  15. Oi tosi kiva tää sun blogi, ihania kuvia :-) ♥

    kisstherain-p.blogspot.com

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia ja oot kyllä hurjan nätti! :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥