Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Little Things

DSC_0280 ☆ Uutuus herkkuja! Oon bongaillu tota suklaata ties mite kauan kaikista kaupoista, ja nyt se osui mun silmiin ja mä pääsin maistamaan sitä. Ja oooo! se on parempaa ko osasin kuvitelkaa. Ny vaa sit odotellaa et se kolahtaa meinki kaupa karkkihyllylle. Senhän on tietenkin oltava hitusen terveellisempää ko normi suklaa ko siinä on nuita ns jugurttimustikoita, onhan? Purkkapussi on tossa pöydällä vielä avaamattomana, koska ensteks pitää "syödä" salmiakkipurkat pois jotta voi aukasta uuden pussukan! 
 
DSC_0763 DSC_0794 ☆ Pitkästä aikaa vähän meikkipussin sisältöä naamallekkin, ja kyllä sai taas kuulla. "Oot ihan erinäkönen - Mitä sulle on tapahtunut". Oon erittäin laiska meikkaamaan, ja viime kerrasta on aikaa ainakin kuukausi, ellei jopa pitkälti ylikin. Yks syy tähän "laiskuuteen" on se, etten mä ole ikinä jaksanut perehtyä siihen. Jos joku rupeaa puhumaan pohjustusvoiteen pohjustuksesta, tai valokynän alle laitettavasta mömmöstä tai melkein mistä tahansa muusta meikkeihin liittyvästä mä en yleensä ymmärrä yhtään mitään. Oonkin tosi kiitollinen että mulla on naaman iho ollut aina siinä kunnossa ettei se ole tarvinnut yhtään pakkelia välttämättä. Toki yksi syy minkä takia se on ollut niin hyvässä kunnossa on se, etten ole pakkelia liioin ikinä käyttänyt!

DSC_0273 ☆ Leffoja ja leffojen katselua. Viime päivinä ja viikkoina mä oon katsellut ihan hirmu paljon telkkaria. Sekä uusia leffoja on tullut viime aikoina hamstrattua ihan älyttömän paljon. Tuossa ylläoleva satsi lähti mukaan tokmannin poistomyynnistä alle kahdella kympillä koko nippu. Ainut minkä näistä oon nähny etukäteen on tuo project X, ja se oli kyllä ihan hyvä. Monsterit yliopisto mun on pitänyt kattoa jo pitkään ikuisena Disney fanina, mutta en ole saanut sitä mistään käsiini/aikaiseksi. Salkkarit nettisarjaboxi lähti mukaan muutaman euron hinnan ja mielenkiinnon takia mitä ne on saanut aikaiseksi, kerta sen salkkarileffan mä oon jo nähny. Snitch lähti mukaan pelkästään jo päänäyttelijä Dwayne Johnsonin takia. Ja kauhea kankkunen kolmonen kiinnostuksen vuoksi onko se oikeasti niin huono kun kaikki väittää, koska ykkönen ja kakkonen on ainakin osottautunut tosi hauskoiksi.


DSC_0797 ☆ Rakkaita ihmisiä. Vappu tosiaan meni taas parhaalla porukalla, vaikkakin yksi puuttui kun J oli vaihteeksi kiinni. Mulla on kyllä ihan älyttömän ihania ihmisiä elämässä! Kesää odotellessa, varsinkin loppu kesää/alku syksyä, kun koko porukka on taas koossa kun kaikki suorittavat tuon valtion palveluksen loppuun! 

DSC_0275 ☆ Kesäkenkien esille kaivamista sekä huoneen yksityiskohtien järjestelyä. Oon viettänyt viime aikoina tosi paljon aikaa kotona, joten pitihän sitä huone siivota sitten sellaiseen kuntoon että sitä viitsii täällä aikaansa viettää. Lukeminen vaan ei tosin tunnu sujuvan taas yhtään. Koko ajan löytyy muuta tekemistä, esim juurikin tuo siivous. No mutta on tässä vielä rontti kuukausi aikaa, ja mulla alkaa loma sit sopivasti viikkoa ennen niin saa sitten silloin ainakin (toivon mukaan....) luettua.

14 kommenttia

  1. Apua, mitä oot tehny sun kulmille??? Älä piirrä niistä noin tummia ja paksuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule! Mähän piirrän niistä vaikka ässän muotoiset jos haluan :-)

      Poista
  2. Jos kerran kommentit on tervetulleita, en ymmärrä miksi vetää tuosta kommentista meloni nenään, sillä oot kyllä piirtänyt kulmas aivan liian tummiksi, täysin epäsymmetrisesti ja aivan liian kaukaksi toisistaan. Jos kerran itse saat vapaasti kritisoida kaikkia muita, niin mielestäni edellisen kommentti oli todella asiallinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tässä näyttäis olevan ihan joku muu kenellä se melooni siellä nenäsä on kuin minä. Jos mulle tulee joku nimettömänä käskemään etten saa piirtää kulmiani miten haluan, vaan maailmassa on tasan yks ja ainoa tapa piirtää ne "oikein" niin kyllä silloin mene vikaan jossakin ihan muussa kuin mun vastauksessani :D haha, "jos kerran itse saat" ja miksiköhän te/sinä ette saisi? Tekisitte tämän oikealla nimellä ettekä piiloutuisi nimettömän viitan taakse ja asillisesti nii pelin nimi olis ihan eri. Kato samanlainen vastaus ko kommenttikin!

      Poista
    2. Anteeksi nyt kun ilmaisen mielipiteeni, mutta nuista sinun kulmista en mene sanomaan mitään kun en mitään meikkauksesta tiedäkkään. Minusta negatiivisiinkin kommentteihin olis kiva vastata ihan ystävällisesti, malliesimerkkiä voi vaikka hakea polishedxpink Annikan blogista. Vaikka olisi kuinka ilkeä kommentti niin kyllä siihen voi vastata ihan nätistikkin, tai sitten jättää julkaisematta- tosin monesti tämmösen "ilkeän" sävyinen vastaus kertoo monestikkin siitä että bloggaaja ei halua näyttää loukkaantuneensa, vaan esittää "hällä väliä" -tyyppiä. Ja harvoinhan sitä vikaa itsestään löytää.
      Tästä kommentista sinun ei tarvi loukkaantua tms. koska tämä ei oo mitenkään erityisesti sulle osotettu vaan ihan kaikille jotka itsensä tästä tunnistaa.

      Poista
    3. Ei tarvitse pyytää anteeksi! :) Haluan vastata sen verran, että en missään kohtaa ole loukkaantunut neganyymeiden kommenteista, mä oon saanut niitä elämäni aikana niin paljon että osaan kyllä suodattaa ne. Mua vaan oikeasti tuon ensimmäisen kommentin jälkeen rupes niin paljon huvittamaan, että jonkun maailma on nin muottiin talottua että hän tulee sitten muakin käskemään taipumaan tuohon muottiinsa.
      Ymmärrän sun pointin täysin, mutta tässä tapauksessa ei ole nyt ihan kyse samasta! :)

      Poista
  3. Aivan ihana blogi! ♥ Liityin! Kävisitkö vilkaisemassa mun ja mun kaverin blogia? :) http://wwwthis-is-us.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. ihanat noi converset *_* ja sun ripset !!! Tosi kivoja kuvia (:

    VastaaPoista
  5. Ihanat ripsienpidennytkset sopii sulle tosi hyvin, eikä kulmissa ole mitään vikaa <3

    http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Vitsi että mulla tuli ikävä ripsienpidennyksiä... Oon ollu nyt pari kuukautta ilman mutta tein itselleni lupauksen että kesällä saan laittaa ne takas ;) Onhan ne niin helpot kesällä.

    Nomi

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥