Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

New in the cosmetics!

Sokoksella oli tuossa joku aika sitten lisä alennus jo alennetuista tuotteista -20%. Päätin suunnata lyhyen työvuoron päätteeksi tsekkaamaan mitä kaikkea heiltä sieltä löytyykään. Jep, J:kin kysyi että mikä mua tällä kertaa vaivaa ko mä lähden meikkipurkkiputiloiden perässä Tampereelle asti. Noh, eipäs tullut todellakaan hukkareissu. Kahdet G-starin farkut ihan pilkkahintaan, toiset itselle ja toiset J:lle. Ja sitten vielä tämä ihastuttava setti pikkuruisen päälle kahdella kympillä, niimpä uskokaa tai älkää.

DSC_0367 
1. Make up storen aivan ihanan värinen kynsilakka. Värimalliltaan asun 203. Mulla ei montaa putiloa kynsilakkoja löydy, ja nekin vähät saattaa olla ihan mukavasti kovettuneita. En oo koskaan ollut mikään kynsilakkojen suur kuluttaja. Mutta aina välillä se hiipii tuolta jostain mielenperukoilta että "nyt mä tahdon laittaa kynsilakkaa" -fiilis. Varsinkin nyt kun oon onnistunut taas kasvattamaan kynsiäni tosi kivasti (kopkop puuta, katotaan vaan niin huomenna nää menee yksitellen taas kaikki poikki...) nii on intoakin lakkailla näitä. Mä vaan oon vielä lakkaamistakin laiskempi poistamaan niitä lakkoja. 
2. Vaikka ripsienpidennykset on ja pysyy, päätin kokeilla josko tää s-ryhmän oman merkin Iconin funky n' fabulous volume mascara näyttäis kivalta alaripsissä. Ennen oidennyksiä mä käytin pelkästään veden kestäviä ripsareita, niissäkin vain muutamaa tiettyä. Mutta nyt pidennysten kanssa vedenkestäviä ei voi käyttää kun ripset ei kestä niitä poistoaineita joten kokeillaan mitä mun ripset sanoo tästä versiosta.
3. L'orealin CC cream voide. Oon lueskellut ja kuullut tästä pelkästään hyvää, ja sokoksellakin kosmetologi suositteli tätä, joten päätin testata. Vielä en oo saanut pakettia auki ja käyttöön tän helteen takia, mutta eipä tää hellekkään nyt ikuista ole. 
4. Näitä Iconin rasvoja mä oon jo himoinnut testaukseen ties miten kauan. Ja nyt tää Body Lotion Tropical Wind on vihdoin mun. Tällä oli ihan naurettava hinta, 1,9€ mistä sai ton lisäalennuksen sekä henkilökunta alennuksen vielä poijes. Tää ainakin tuoksuu tosi ihanalta. Ja pääsee käyttöön hyvin pian kun tuo yksi edellinen loppuu varmaan jo tänä iltana. Käsiin tätä kyllä jo kokeilin, ja imeytyy kyllä tosi nopeesti eikä jätä semmosta kauheen tahmasta pintaa mitä jotkut rasvat taas jättää. 
5. Iconin All over Shimmer- korostuspuuteri. Tän testausta mä odotan ehkä eniten. Vaikka tää oli ihan sellanen hupsvaan- löytö niin ei kyllä harmita yhtään että ostin, vaan päin vastoin. Tästä kun löytyy kaikki mitä korostuspuuteriltä ainakin minä haen. 

Mitkä on teidän kesän luottokosmetiikat?

24 kommenttia

  1. Lorealin CC-voide ei millään muotoa sopinut mulle, vaikka kaikki hehkuttaa sitä ja myyjäkin suositteli :D Ehdin jo innostua siitä, höh. Mut onneks Lumenella on aivan USKOMATTOMAN hyvä CC-voide!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin testata ja tutkia mitenkä se itselle sopii! :) Ja testata sitten mikäli kävis yhtä kehnosti ettei sovi niin tuota lumenen versiota! :)

      Poista
  2. Kiitos ihanasta kommentista!<3
    Sunkin blogi vaikuttaa kivalta ja täynnä hyviä ja laadukkaita kuvia! (:

    http://miakaroliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Aaaah tää on tosi ihana blogi ♥! Onneks linkkasit, pakko jäädä lukijaksi :-)!

    http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihania kosmetiikkajuttuja ja tosi laadukkaan olosia nää sun blogin kuvat! :-)

    VastaaPoista
  5. Mun luottoripsari on lorealin million lashes joka on tosi hyvä! Sun blogi on tosi pirteän ja laadukkaan olonen, kuvat on hienoja ja ulkoasuun on selvästi nähty vaivaa :)

    meansoftoescape.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla vinkistä! :-) Ja kiitos paljon kehuista! ♥ :)

      Poista
  6. Ensinnäkin aivan ihana ulkoasu sun blogissa! :) Kuvat on erittäin tasokkaita ja kirjoitat hyvin, tykkään! Tuo kynsilakka muuten on tosi hyvän värinen. :>

    http://shiftingthegear.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja sepäs oli muuten vielä kivempi kynsillä!! :)

      Poista
  7. Oiii kivoja meikkejä! Tykkään sun blogin kuvista kun kaikki on niin hyvälaatusia :-) Ja oot muuten ihan sika kaunis :3

    http://jennnijau.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Näitä löytää aina kun aleja jaksaa penkoa! :)

      Poista
  9. Kiitos tästä postauskesta, oli hyöytyä ja sain uusia vinkkejä!:-) ja ihana ulkoasu sun blogilla!
    http://o-something.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että sait vinkkejä!! :) Kiitos! ♥ :)

      Poista
  10. Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja sun kuvat on tosi hienoja. Tää ulkoasu on yksinkertainen, mutta hieno :3

    VastaaPoista
  11. sulla on aivan ihana blogi ja ihania kuvia täällä! tykästyin myös nättiin ulkoasuun:)

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Ihana blogi! Tykkään hyvälaatuisista ja inspiroivista kuvista, sun tavasta kirjoittaa ja blogin ulkoasusta. Sait uuden lukijan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla että tykkäät! :) ♥ Tervetuloa joukkoomme! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥