Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Pink Peplum

Tää postauksen kirjoittaminen tökkii nyt tosi pahasti. Äsken välissä mä rupesin selailemaan GinaTricotin (?!?!) nettikauppaa, sit mä lisäilin tähän kuvat. Ja taas tää rupes tökkii ja rupesin siivoon. Nyt kuitenkin päätin kirjoittaa tän ja jatkaa sit muita juttuja. Vaik aika pian pitää kyl mennä nukkuun koska aamulla on vaihteeks ihan liian aikainen herätys kun mun pitää olla hakemassa J armeijasta kahdeksan aikaan joten saan viimeistään puol 8 lähtee täältä. Huhhuh taas. No, onneks on paras syy herätä! Tosiaan muut sen inttikaverithan pääsi jo perjantaina kivasti pitkille vapaille mutta mites sattukaan että J:n päivystysvuoro osuikin sit just la ja su, joten se pääsee vasta huomenna kokonaiseks yhdeks yöks kotiin. Ja niimpä niin, se onkin sitten taas heti perään seuraavankin viikonlopun kiinni. Noh mikäs tässä nyt enään, TJ 59 ja silloin suunnaksi mökille viideksi päiväksi iiihan kahdestaan! Noni joo jos tähän väliin ei inttijuttuja yhtään enempää muuta kuin kysymys; Kiinnostaako ketään postaus tästä meidän armeija aika, miten siittä on selvitty ja minkälaisia tunteita se on herättänyt? Nyt kun se on jo loppusuoralla. 
Nyt itse tähän postaukseen. Napsittiin tuossa yks ilta vähän asukuvia, joista kuvat ei todellakaan onnistuneet. Kameranasetukset ei ottaneet sitten millään asettua ja ilta-aurinko vaan pahensi asiaa. Noh, muutama just ja just julkasu kelvollinen kuva sieltä kuitenkin löytyi. Ja koska mä tykkäsin asusta ja mun uutuus shortseista niin paljon, niin päätin nyt silti julkaista nää vaikka ne rimaa hipoen tän perfektionistin kriteerit täyttikin.

DSC_003 DSC_1012  
Tää Vilan ihana vadelmanpunainen peplum löytö on kyllä tosi ihana, mutta myös tosi haastava yhdistää mihinkään. Sit lisäks kun kylmemmillä keleillä se tosiaan kaipais päällensä jotain, niin mutta tosiaan mitä. Mitä sä heität tollasen karkkipaidan päälle joka loistaa vaan yksinänsä. Mä oon ratkaissut tän ongelman käyttämällä sitä vain "yksinänsä", mutta tosiaan asukuviin se ei ole vielä ennen tätä päässyt haastellisen yhdistettävyydensä kanssa.
Mut yks mikä on varma yhdistelmä tuon värin kanssa on kulta. Muutenkin mun sydän sykkii koko ajan enemmän ja enemmän kultaisille koruille ja yksityiskohdille, vaikkei se hopea ykkössijaansa silti luovuta. Oi vitsit mitenkä oliskaan täydellistä täydentää kellokokoelmaa yhdellä aivan ihanalla yksilöllä, mutta mutta.. Nyt säästetään (tai ainakin erittäin kovasti yritetään...) ja katotaan sitten uusiks. Tuskin se malli ihan heti tulee katoamaan, tai jos tulee niin tokihan sen sitten löytää alennuksesta jostakin, toivon mukaan.

DSC_004 DSC_1133 DSC_0997 DSC_002 DSC_1021 
Siis on tää kyllä rankkaa tää postauksen kirjoittaminen, koko päivän ollu sellainen sopivan/mukavan lämmin ja ihana olo, mut nyt kun pitäis mennä nukkuu nii jäätävän kuuma. Meneppäs täsä nyt sit nukkumaa ni. Muutenkin aikaisemmat päivät on ottanut tää Suomen kesä niin kupoliin että. Ei voi olla niinkuin sellaista kultaista keskitietä. Pitää joko poksauttaa lämpömittarit rikki ko ei riitä lukemat näyttää kuin tuskasen kuuma pihalla on, tai sit on just semmosta mitä alkukesä et ei oikee tiedä tarkeneeko hupparilla vai ei. Nih, tai mainittakoon nyt vielä sekin et sit jos lämpötila on sopiva eli normaalin ihanan lämmin, nii sataa vettä. 
Nyt mä järkkään vielä nuo tän päivän Ikean reisun ostokset paikoillee (ainakin tosta sängystä lattialle...) ja rupeen suunnitteleen nukkumaan menoa. Tälläi loppuun vielä et saadaan tästä mahdollisimman sekava ja sekalainen nii jos teillä on jotain postaustoiveita tai ideoita nii heittäkää ihmees! Meikä on taas ens viikonlopun inttileskenä nii mulla on kyllä nyt aikaa niitä tänne toteutella! 

36 kommenttia

  1. Kiva postaus, ja ihana asu!
    Sun blogi vaikuttaa muutenkin mielenkiintoiselta! Kirjoitat selkeetä tekstiä, ja kuvat ovat isoja sekä hyvälaatuisia. Jään mielenkiinnolla seuraamaan :))

    http://dailyxdreamer.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Joo! Tarkoitatko niinkun että lukijat saa ehdottaa mitä kuvaan? (:

      Poista
  3. Ompas kyllä herkullinen peplum! :) Sää ketuttaa vähän täälläkin päässä, mutta pitää nyt koittaa vaan nauttia vielä lomasta ja kesästä oli mitä oli! :)

    VastaaPoista
  4. Voiko tätä täydellisempää ulkoasua ja ylipäätään blogia olla?! Ihan älyttömän upeita kuvia ja sä se vasta oot nätti!! :-) vau

    VastaaPoista
  5. tosi kiva toi pinkki peplum!<3
    ja tee ihmeessä postaus teidän armeija -ajasta, olisi kiva kuulla siun mietteitä! :) oma poikaystävänihän oli siis jo käynyt intin ennen ku tavattiin, joten voin vaan kuvitella millaista se välillä voi olla! :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin tehdä! :) Vaikka just ennenkuin se loppuu tai kun se on jo loppunut! :)

      Poista
  6. Oi miten kiva toi peplum, ja erityisesti nuo shortsit! :)

    http://more-than-we.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Ihanan pirtsakka blogi! <3 Ja vitsit, oon miettinyt kanssa jos ostaisin tollasen pinkin peplumin, mutta tosiaan niin vähän värejä, joiden kanssa sopii :( Sä oot kyllä saanut yhdistettyy ton kivasti :) Lukisin kyllä enemmän kuin mielelläni ajatuksiasi inttileskenä olemisesta ja miten siitä "selviää" :D Mullakin tuo aika koittaa tammikuussa, ehkä täytyy alkaa henkisesti valmistautumaan siihen jo nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ :) Täytyykin tehdä siittä postaus! :)

      Poista
  8. Ihana asu! Tykkään myös tosi paljon sun blogin ulkoasusta! :)

    VastaaPoista
  9. Ihana paita ja ihana laukku, toimii tosi hyvin! <3

    reetta-s.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Mustakin nää natsaa kivasti yhteen! :)

      Poista
  10. Ihanan pirtsakka asu!
    Ja kiitos hirveesti kommentista mun blogin puolella :)

    Http://www.six-feet-tall.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Ompa hurjan suloinen toi paita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suloinen on kyllä juuri oikea sana kuvaamaan sitä! :)

      Poista
  12. Tykkään näistä sun kuvista! Tosi hyvän kokosia ja laadukkaita, jatkahan vaan samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  13. Upeus tää sun blogi ! ♥ Ihanan selkee ulkoasu ja tykkään kovasti :) Liityin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihana ♥ Tervetuloa joukkoomme :)

      Poista
  14. Asu on tosi kaunis ja pirteä, toi on toppi on aivan ihana!:) Ja olenkin blogisi lukija jo, koska tykkään hirmuisesti lueskella sun juttuja :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :) Kiitos paljon Viivi ♥ Mäkin olen sun upean blogisi lukija! :)

      Poista
  15. Hei misu, olit kommentoinut oikein nätisti minulle. Tulin nyt kurkkailemaan ja jäämpä samalla lukijaksi, sinäkin olet tervetullut liittymään :)

    keywordfashion.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toinen misu, mä seurailen sun blogiasi myös ♥ :)

      Poista
  16. Hei, tee tuosta inttiajasta postaus! Olisi tosi kiva kuulla toisten ajatuksia siitä ja kuinka siitä ylipäänsä voi selvitä..Itse olen nimittäin parin viikon tuore inttileski ja jo nyt tuntuu mahdottomalta... :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelko pois! ♥ Kyllä tekin selviätte ihan varmasti :) Ja kyllähän tuosta on tarkoitus tehdä postaus vielä, varmaan vähän lähempänä loppua! :) Kun nyt J on loppu ajalla vielä entistä enemmän kiinni nii saadaan sit nekin fiilikset mukaan siihen postaukseen. Täältä voit lukea pienen pätkän http://hennankengissa.blogspot.fi/2014/01/ikava.html ja tässä valapäivän fiiliksiä http://hennankengissa.blogspot.fi/2014/03/vala-vannottu-on.html
      Tsemppiä teille! ♥ :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥