Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mökkiloma ♥

Oltiin tossa tosiaan J:n armeijan päättymisen kunniaksi vuokrattu mökki Pirkanmaan pohjoispuolelta. Sinne ajeli täältä semmosen vajaa parisen tuntia, ja se todellakin oli keskellä ei mitään. Lähin kauppa oli 30km päässä, samoin kaikki muut palvelut. Mutta sitä me haluttiikin. Vain me kaksi juhlistamassa sitä että armeija on nyt vihdoin takana. Siinä oli semmonen kolmen uuden mökin rivi josta me oltiin sitten toisessa reunimmaisessa. Siinä oli tiheästi puita ja aitaa välissä niin meitä ei ainakaan toisten mökkien väki häirinnyt yhtään. Eikä sillä ihan viereisellä mökillä koko samaa aikaa oltukaan. 
Mökki oli vain muutaman vuoden vanha, ja just sellanen mitä mä siltä kuvien perusteella odotinkin. Eli aivan ihana ♥ Palju, nykyaikainen keittiö ja muut laitteet, järvenrannalla, ja sellainen pieni ja soma. Mietittiin silloin monia vaihtoehtoja kun varauksia tehtiin, mutta tää kiilasi ehdottomasti voittoon.
 Oltiin siis tiistaista lauantaihin, ja ainoastaan kerran me poistuttiin tuolta. Torstaina ajeltiin sitten Orivedelle vähän täydentämään ruokavarastoja ja katsomaan miltä siellä näytti. Mä kun en koskaa aikaisemmin siellä ollut käynyt, ja J:kin vain kerran.  
  
DSC_0469 DSC_0445 DSC_0426 DSC_0271-1 DSC_0095 DSC_0217
DSC_0112-11 DSC_0091-11 DSC_1321 DSC_0598 DSC_0144 DSC_0482 DSC_0392 DSC_0403 DSC_0172-1 DSC_0205-1 DSC_0123-1 DSC_0118-11 DSC_1302 DSC_0196-1 DSC_0591 DSC_0211

Paljuilua, leffoja, aivan tajuttoman hyvää ruokaa, saunomista, hölläilyä, herkkuja, kiireettömyyttä, pitkiä aamuja, hemmottelua, vähän lisää paljuilua, nuggettejen ja vaahtokarkkien grillailua takassa, kynttilänvaloa, takanlämpöä, tietokonettomuutta, onnea, rakkautta ja me ♥

20 kommenttia

 1. Ihana kiireetön ja lämpöinen tunnelma välittyy kuvien kautta todella hyvin! Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi miten ihania kuvia ja fiilis tosiaan välittyy kuvista hyvin ruudun toisellekin puolelle! Teillä oli varmasti ihana irtiotto arjesta :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivasti välittyy teidän mökkireissun fiilis näiden kuvien kautta! :) Niin ihanalta kuulostaa ja ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja meillä oli kyllä ihan huippu loma! ♥ :)

   Poista
 4. Oii, ihanat fiilikset välittyy kuvista♥ Muutenkin kuulostaa just niin ihanan lepposelta reissulta että!

  VastaaPoista
 5. voi että miten ihanalta teiän reissu kuulostaa! ois itekki ihana lähtee tollaselle mökkilomalle jonnekkin missä ei oo koskaan käyny! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä! me jo suunnitellaan et jos sitten ens vuonna suuntais jonnekkin uudelle mökille taas ! :)

   Poista
 6. Voi kuinka kivan kuulonen mökkireissu teillä on ollut tän postauksen perusteella! Huippua että intti on nyt takana, muistan ne kaikki ihanat tunteryöpyt viime joulukuulta! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan ykköstä kun oma kulta on kotona koko ajan eikä vaan silloin tällöin! ♥ :-)

   Poista
 7. aivan ihana postaus ♥ tuo paikka näyttää myös aivan ihanalta, voi että ois mahtavaa päästä tuollaiseen joskus! varsinkin tuo palju houkuttelee kovasti, haha :-D teillä on kyllä ollut varmasti tosi mahtavaa tuolla, oi että ♥

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palju oli kyllä yks reisun kohokohtia! :) Itse kun uimisesta, vedestä ja lilluttelusta tykkään! ♥ :)

   Poista
 8. Kuullostaa ihanalta & kivoi kuvii! :') ♥

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa ja näyttää ihanalta! :) Meidänkin täytyisi joskus lähteä ihan vain keskenämme mökkilomalle, ai että ♥

  ♥:lla http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥