Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Paketti Bangerheadilta!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Bangerhead.fi kanssa. * 

Sain yhteistyönmerkeissä valita Bangerheadin upeasta valikoimasta muutaman tuotteen, ja meinaskin olla todellisen vaikea päätös. Monta kivaa juttua sieltä olis halunnut. Täytyykin harkita jos laittais vaikka tilausta menemään, on meinaan muutama tuote mitkä hipoo loppuaan. Oma valitsemieni tuotteiden lisäksi sain vielä yllätyksenä setin Bangerheadin omia tuotteita, jotka pääsevät varmasti myös käyttöön. Paketin sisältöhän näytti tältä:
  
DSC_0648 DSC_0699-111  
Mä valitsin molemmat tuotteet siten, että ne olis mulle ihan uusia tuttavuuksia. Lisäks mulla yks käytetyimpiä tuotteita on hiusöljyt. Ja halusinkin loppuvan tilalle uuden laadukkaan sellaisen. Arvosteluiden ja tuoteselostuksen puolesta tämä Orofuildon Hair Oil vei kirkkaasti voiton. En malta oottaa että edellinen tässä joku ilta loppuu ja saan korkata tämän. 
 
DSC_0685-1
Toiseks tuotteeks mä valitsin Eos Strawberry Sorbet -huulirasvan. Näitä on kehuttu niin paljon. En itseasiassa oo kuullu näistä mitään negatiivistä sanottavaa. Ja minä ongelmasuupielieni kanssa huulirasvojen suurkuluttajana halusin tottakai vihdoin ja viimein itsekkin testata. Ei todellakaan oo kehut menny hukkaan, nää on just sitä mitä luvataankin. Seuravaaks mä haluan ainakin sen mustikan, ja vadelman. 
  
DSC_0704-1  
Ja sitten tähän yllätys settiin. Sattuikin muuten sopivasti, että myös näistä kaks on mulle aivan uusia juttuja. Suolavesisuihke, lämpösuoja ja kuivashampoo. Lämpösuojasuihketta mulla on ollut ennenkin, mut oon ollut tosi laiska sen kanssa. Sen sijaan, suolavesisuihke ja kuivashampoo on mulle ihan uusia tuttavuuksia. Ja innolla odotankin että pääsen tälläisiä testaamaan.

6 kommenttia

 1. ihania tuotteita oot saanut! oon itekkin miettinyt ton eos-huulirasvan hankkimista kun sitä niin paljon kehutaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mä ostin sen jo useemmassa eri värissä/maussa, kannattaa kyllä kokeilla, on joka kehun arvoinen! :) ♥

   Poista
 2. voi kun ihania tuotteita, itsekin olen välillä selaillut tuolla bangerheadissa kaikkia kivoja tuotteita mitä haluaisin kotiuttaa! :)

  VastaaPoista
 3. Mäki haluisin tommosen huulirasvan :)


  http://melidas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä ostaa! Jokaisen euron arvoinen! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥