Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Healthy morning

DSC_0075 DSC_0064-11 DSC_0082 DSC_0051 DSC_0058-1 DSC_0085  
Mulle todella harvinaista herkkua on kiireettömät aamut, kun kuitenkin herää suhteellisen aikaisin eikä kun päivä on jo puolessa välissä, niinkuin mulla on vapaapäivinä tapana. Sikspä mä päätin että se mun ja J:n mökkiloma alkoi ensimmäisenä aamuna oikein pitkän kaavan mukaisella aamupalalla. Ja tuoltahan se sitten näytti. Ostettiin kaupasta kaikenlaisia herkkuja, ja laitettiin niitä sitten yhdessä. 
Se tunne on vaan niin huippu, kun saat pienen laittamisen jälkeen istua alas, nauttia ja herkutella. Ja kaikki vielä sun oma valitsemillasi herkuilla. Tälläisiin pitäisi olla useammin aikaa ja viitseliäisyyttä. Mietinkin juuri tänään matkalla töistä kotiin että kyllä mä niin tuun viikonloppuisin aamuisin väsäämään tälläisiä herkkuaamupaloja, vihdoinkin kun on lähestulkoon säännölliset työajat, ai että mitä luksusta! ♥ 

14 kommenttia

 1. Ihana postaus! Oon ollu aina sellanen ihminen itse että aamupalaa ei oo koskaan tartten syödä ja sit oon aamupäivästä todella näkäinen. Sitten piti opetella syömään aamuisin ja nykyään en vois kuvitella että mun päivä lähtisi käyntiin ilman aamiaista!! Ja ne onkin ihan mun lemppareita nykyään, haha :D

  Ja jos ei oo tullu mainittua niin sun blogi on ihan mun lemppari! :)

  http://newiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla että blogini on päässyt ihan lemppariksi asti! :-) ♥ Mäkään en ennen syönyt aamupalaa lähes koskaan, nyt sen tärkeyden on kyllä alkanut huomata!! :)

   Poista
 2. Näyttää kyllä niin hyvältä! Nam :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Sini! (-: Kiva kuulla että tykkäät ♥

   Poista
 4. Oi nam miten herkullisia kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun linkkasit blogisi linkkaa blogisi kisaan, pääsit 5 parhaan joukkoon, onnea! :-)

  http://more-than-we.blogspot.fi/2014/10/top-5.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Siistiä! Kiitos ihan hurjan paljon!! ♥ :-)

   Poista
 6. Hei! Lueskelin tätä sun blogia, ja vaikuttaa tosi kivalta! Oot tosi hyvä kuvaamaan, ja tää blogi on tosi pirtsakka, ihana! Luin, ettet vastaa ulkoasua koskeviin kysymyksiin, mutta ajattelin kuitenkin kysyä tätä, koska en ole varma liittyykö tämä edes ulkoasuun mitenkään.. Miten pystysuuntaiset kuvat saa saman levyisiksi kuin vaakasuuntaiset kuvat? Kiitos, jos vastaat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista! ♥ Ja tosiaan, ne täytyy muokata jollakin ohjelmalla saman levyisiksi, itse käytän photoscapea! Mutta siihen käy monet monet muutkin, mulla kuvat on kaikki 700 levyisiä, sekä pysty että vaaka. Sit vaan lisää ne alkuperäisen kokoisina! :)

   Poista
 7. Ihania kuvia! <3 Löysin sun blogin ihan sattumalta; aivan ihana ulkoasu ja muutenkin juuri sellaisen oloinen blogi joita tykkään seurata. Jään siis ehdottomasti lukijaksesi:)

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Hurjan paljon kiitoksia :-) Ihana kommentti! Kiitos ♥

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥