Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

More Relaxed Outfit

Hyvää perjantai-iltaa kaikille! Mä vietän sitä tässä kotisohvalla vahtien noita karvanaamoja. En ala tilannetta nyt sen enempää avaamaan kun täällä blogissa nyt näitä masis postauksia on nähty viime elämän heitellessä yllättävän paljon. Mutta sen verran haluan sanoa että tää päivä on yks mun elämäni kamalimmista päivistä. Muistatte sen Sirun patin kaulassa? Se ei ollutkaan turvonnut imusolmuke. Se oli kasvain. Ja se selvisi vasta kun olin menossa näyttämään uudemman kerran sitä imusolmuketta. Se oli leikattava heti, eikä mitään takeita ollut selviääkö. Kasvain oli nimittäin toiselta puolelta kiinni isossa verisuonessa, ja toiselta puolelta henkitorvessa. Ei auttanut kuin leikata. Elämäni pisimmät minuutit istuin odotusaulassa, ja lopulta sain tiedon että kasvain on poistettu onnistuneesti ja enään ommellaan kiinni. Helpotus helvetin isolla H:oolla. 
Nyt Siru on alkanut heräilemään ja Cindihän on ihan vauhkona että kukas ihme toi nyt on ja miks se on tollanen.. Joten täytyy vähän vahtia ettei Cindi säikähdä liikaa ja käy päälle. Eli toivonmukaan tämä stressi mitä mä olen Sirusta sisälläni kantanut, öisin herännyt monta kertaa tarkistamaan hengittääkö se, ja muutenkin pelko mitä tapahtuu alkaa nyt helpottaa. 

Sen lisäksi että tähän päivään on mahtunut ihan hirveitä ja kamalia tuntemuksia, pelkoa, surua, tietämättömyyttä, ja tuskallisuutta. Sain kotiin ajellessamme erittäin mahtavan puhelun. Tulevaisuudensuunnitelmat on menneet hyvinkin paljon uusiksi pienen ajan sisällä, enkä millään malttais odottaa. En kuitenkaan avaa nyt vielä sen enempää tätä tänne, vielä täytyy lyödä lukkoja päätöksiin ja tehdä valintoja. 

Mutta nyt mä haluan taas tuoda tänne blogiin sitä mistä tän pitäis pääasiassa koostua. Eli pinnallista puolta ja hömppää mun elämästä ja ajatuksista. Ja mikäs olisikaan paras tapa kuin heittää yhdet päivänasut mökkireissulta: no en kans tiä. 

DSC_0492 DSC_0498

 dress Only (New!) | scarf Cubus (New!) | cardigan VeroMora (New!)  
 watch Michael Kors | shoes Converse

Mökillä ollessa oli kiva vetää rennot vaatteet päälle. Ja mikä olisikaan ollut enään rennompi kun uusi Onlyn maximekko. Mä kesällä kerroin teille tän harmaan mekon tarinan, ja kyllä siittä tuli niin rakkausvaate että pakko se oli kotiuttaa myös tummansinisenä. Ens kesää siis malttamattomana odotellessa kun saa heittää tän päälle ilman paksua neuletta ja huivia.
Asu koostui itseasiassa nyt näin jälkikäteen huomattuna lähes pelkistä uutuuksista. Neule on Helsinginreissun löytö Sellon alepäiviltä, ja huivi löytyi cubuksesta samalla reissulla. Vitsit miten vaikea olikaan valita vaalean punaisesta ja vaaleansinisestä! Noh, mulla oli etsinnässä vaaleansininen neule, mut sitä ei sitten tietenkään löytynyt niin päätin että huivi saa nyt toimia mun neuleena. 


DSC_0506
DSC_0533 DSC_123  
Tässä tätä postausta kirjotellessa, kuvia muokkailessa ja lisäillessä mä keksin jo ties miten monta asukokonaisuutta tolle mekolle. Siis ihan oikeesti. Kolmellakymmenellä eurolla yks aivan täydellinen vaate. Voitaisko me vaan skipata tosta marras-maaliskuu ihan suosiolla? 
Hullareidenkin kuvasti tuli tänään. Kokonaisuuteen olin aika pettynyt. Jotenkin mä odotin jotain uutta. Tismalleen samat tuotteethan siellä taas oli, ja alennuksetkaan nyt ei päätä huimannut. Osassa ei ollut edes mitään alennusta. Mut kyllä mä sieltä muutamat jutut löysin, kengät, telkkarin, pari tuolia, asusteita ja vaatteita. 
Tiiätteks te sen tunteen kun on ihan himona rahaa? - Joo, en mäkään...

2 kommenttia

  1. voi Siru parkaa, pikaista toipumista hänelle<3 :( itsekin kissarakkaana ihmisenä voin kuvitella millaista huolta ja murhetta tuollainen kasvain voi saada aikaan.. toivottavasti kaikki kääntyy vielä parhain päin :) minkä ikäinen Siru muuten on?
    ihana tuo asu, tosi rento ja sopii hyvin juurikin tuollaiseen mökkeilyyn! :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥