Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuukauden suosikit

HELMIKUU Pitkän tauon jälkeen päätin palauttaa nämä postaukset takaisin tänne, koska viime alkukesästä nää sai niin mukavan vastaanoton. Kuitenkin loppukesän kiireet ja sitäkin enemmän täyteen buukattu syksy veti nämäkin tauolle. Mä halusin kuitenkin palauttaa nämä tänne, koska näitä oli sekä kiva tehdä, että miettiä mitä ne omat suosikit taas olikaan. Mitä tuli suosittua aikaisempaa enemmän ja mitkä oli ne uudet suosikkilöydökset. Ja koska oon ite saanu vastaavanlaisista useita mukavia vinkkejä mitkä on päässyt ihan kokeiluun saakka ja osa siittäkin korkeammalle, haluan ns. kantaa oman korteni kekoon!

DSC_0283 Muutama leffa sekä pleikkari. Leffat on kaikki uutuuksia leffahyllyssä. Ja jokainen nousi omalla tavallaan suosikiksi. StepUp ei pettänyt vieläkään, vaikka takana onkin jo useampi versio. Make your move oli myöskin tälläisten tanssileffojen suurkuluttajalle positiivinen yllätys, ja noh, kotimainen kesäkaverit ei pettänyt myöskään. Uus pleikkari taas ei ollut ollenkaan pöllömpi hankinta. Jopa minä oon taas innostunut pelaamisesta, ja suunnittelenkin jos sijottais johonkin uuteen peliin. Vaikka pelaaminen ihan kivaa onkin, ei silti aina jaksa sitä änäriä pelata. Unohtamatta tietenkään parhainta ominaisuutta, Viaplayta!
 
DSC_0314-11 Leopardi huivi. Yks aamu asukriisi meinas lannistaa mut totaalisesti mun huivivalikoiman suhteen. Kunnes lamppu vihdoin päätti syttyä ja muistin yhden kokonaisen korillisen jonka olin näppärästi jemmannut olkkariin. Nooh, laatikko ympäri ja mitä rakkauksia sieltä löytyikään. Yksi niistä oli kuitenkin ylitse muiden, ja keikkunut nyt kaulassa ainakin jokatoinen päivä.

DSC_0382 Tampere. Mä oon viihtynyt täällä nyt niin hyvin. Suurimman osan helmikuusta mä vietin täällä, lukuunottamatta yhtä vai kahta kertaa kun poikettiin Ikaalisissa. Tän vois valita melkeimpä jokaiseen suosikkipostaukseen, tää on vaan niin koti ♥
  
DSC_0077 Innocent tuoremehut. Yks päivä Sokoksella päätin kokeilla jotain uutta aamuun, ja näiden tuotteet nyt on tunnetusti ollu tosi hyviä. Ja päädyinkin sitten tähän versioon. Tutkin pakettia että koska tää on tän näköistä tässä on pakko olla sitä hemmetin hedelmälihaa. Nooh, en löytänyt mitään mainintaa. Olin kyllä silti varma että tästä sitä löytyy. Kotona sitten varovasti tätä maistoin, ja aaaah. Ei hedelmälihaa ja mikä maku! Voi vitsit mutta tänään aamulla meinas pieni kiukunpoikainen iskeä kun J oli eilen juonut viimeiset. Tää starttaa päivän jotenkin ihan erilailla. Nimenomaan vielä tää tropical- versio. Toki ne muutkin, esim se omena on hyvää. Mut suhteessa hyvään, tää on taivaallista. Tarkotus olis seuraava purkki vetää tehosekottimeen hedelmien kera.

DSC_0362 HayDay!! Mä en tiedä kuinka moni tätä peliä pelaa, mut mä tiedän et mä pelaan ainakin ihan liikaa. Siis tää on jotenkin niin koukuttava peli. Aina illalla ennenkuin menee nukkuun nii väkisin pitää silmiä auki "mun on vielä ruokittava possut!" ja aamulla syön aamupalaa niin tää on aina siinä mukana. Välillä jopa meinaa loppua aika kesken tän takia. Sitä en ainakaan myönnä etteikö puhelimella tulis koskaan myöskin vähän aina päiviteltyä päivän mittaa.... 
 
DSC_0290 JellyBellyn herkku pavut. Voi verkkokauppa mikä taivas sä näiden suhteen oletkaan. Oon näitä jotain satunnaisia kertoja aikaisemmin maistanut, mutten mitenkään oo osannu kiinnittää huomioita siihen miten ihania nää oikeasti onkaan. Pleikkariostoksilla kun alkuvuodesta oltiin niin päätin napata yhden pussin automatkalle. (olipa taas kekseliäs tekosyy kun matkaa on se vajaa 10km....) Noh nappiin meni ja melkein jo ennen kotia pussi olikin jo tyhjä. Sitten näitä piti alkaa bongailemaan myös normi ruokakaupoisa ja aina välillä jotan on osunutkin. Yleensä ne on kyllä ollut niissä semmosissa miljoonan maksavissa rasioissa. Eikä ne edes mun mielestä oo sama asia ko nää pussit. Mut menee paremman puutteessa. Siispä verkkokauppaan on taas pian päästävä.  
 
DSC_0296 Kors perheen pikkuversiot. Jotenkin sitä on kausia että tekis mieli ottaa mukaan melkeimpä matkalaukku jotta saapi kaikki tavarat mukaan. Ja sit taas kausia et tuntuu et näihinkin omaisuus hukkuu. Helmikuu oli se jossa näitä tuli ihan mukavasti ulkoilutettua. Näistä pienemmistä mua koukuttaiskin aika pahasti yks väripilkku, mutta näkee nyt koukuttaako se vielä kuukauden päästä. Nimittäin jos se koukuttaa mua 3kk, eikä meili muutu, oon sallinut sen oston itselleni. Kätevää!

DSC_0355 KC:n Color Mask Pearl. Tätä piti mainoksen uhrina munkin sitten kokeilla. Ja ei ollut ollenkaan huonompi kokeilu, nousi meinaan heittämällä mun kosmetiikkasuosikkien joukkoon. Ja ainakin mä oon huomannu jo muutaman kerran jälkeen että kyllä tää myös toimii niinkuin lupaa. Sekä tää hoitaa hiuksia sen vaalentamislupauksensa lisäksi. Mulla ainakin hiukset ei oo kiukutellu yhtään niin paljon kuin aikaisemmin tän tullessa mukaan kuvioihin.

DSC_0272 Kukat. Tää nyt ei ihan hirveesti selittelyitä kaipaa aikaisemman postauksen myötä. Eikä tää intoilu oo mitään hetkenhuumaa. Mun mielestä kukat tekee kodin. Ja vähän vielä sellaiset vuodenajan/tilanteen mukaiset. Tälläkin hetkellä tuossa maljakossa on aivan ihana kimppu punaisia ruusuja. Olisittepa nähneet mun ilmeen kun J oli niitä mulle meidän vuosipäivänä ostanut ja ojensi ne mulle. 
 
DSC_0319 Muumimukit. Ja nimenomaan nämä kolme. Tuo uusin muumimuki tulokas oli kyllä oikein nappiveto Arabialta. Ihanaa vaihtelua, todella upea idea, ja mieletön toteutus. Se, sekä tuo vihreä juhlavuoden muki on mun yhdet koko sarjan lemppareista. Uutuusmuumipeikko (tai eipä se nyt enään mikään uutuus ole oikeastaan...) tuli mulle omankodin lahjana, ja se on musta niin hyvän värinen että aina jos se sattuu olemaan puhtaana mä valkkaan sen. Nää kaks muuta sai aitiopaikat vitriinistä.

15 kommenttia

  1. Vouu tää postaus oli jälleen täynnä tosi kivaa luettavaa! <3 Mulla tulee aina tähän aikaan vuodesta hirveä halua kantaa kotiin kukkia sylikaupalla (tietenkin niitä kaikkein räikeimmän värisiä) ja asetella niitä joka paikkaan. Kevät ja kesä taitaa siis tosiaan olla lähempänä! Haaveilen myös kovasti tuosta muumitalomukista, se on kyllä vielä saatava muiden muumimukien joukkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin tuttua! Kukkiin sais kyllä rahaa palaan niin paljon. Sekä et täytyyhän joka kimpulle olla oma maljakko, ja niitäkin mieluusti useampi nii voi vaihdella ;) Maaliskuuhan se virallisesti kevään aloittaa, onneksi! ♥
      Tuo muumimuki on kyllä niin ihana, harkitsen itse et jos ostais toisen ja ottai sen sitten käyttöön! :)

      Poista
  2. Tampere on vaan niin ihana kaupunki <3 Aina vaan tykkään siitä enemmän ja enemmän, vaikka oon lähes koko elämäni täällä asunut :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampere on! :) Itse oon kyllä erittäin tyytyväinen että valitsin juuri tämän kaupungin! ♥

      Poista
  3. Ite oon kans ihan koukussa noihin jellybellyihin! Vinkkinä sulle, että lidlistä löytyy McKennedyn versiona jelly beansejä, mitkä on kyllä hintaansa nähden ihan noiden aitojen veroisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo! Kiitti vinkistä, pitääkin ens kerralla testata! :)

      Poista
  4. Oi vitsit nää postaukset on aina niin kivoja! :) ehkä voisin itekin joskus tehdä näitä! Ja kukat!! Ehdoton juttu täällä kotona :D pöytä näytti niin tyhjältä kun eilen oli hetken ilman maljakkoa! Haha tuli tosta pelistä mieleen että mulla oli joskus joku pou tai mou tai mikä olikaan puhelimessa ja sitä piti just ruokkii ja leikkii ja laittaa nukkuu ni mä valehtelematta jokaisen automatkan joskus joka kassajonossa hoidin sitä ja totta kai illat just ennen nukkumaanmenoa ja aamut just herättyä ja sit päivälläkin jos tuli sopiva rako :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä kiva kuulla sunkin suosikkeja! :) Joo mä tien ton, se taitaa olla Pou!! Serkkutytöllä on se tabletillansa ja aina se sitä esittelee ja näyttää, eli siis yhtä koukuttavaa kuin HayDay! ♥ :D

      Poista
  5. oo mä tykkään tosi paljon näistä kuukauden suosikit -postauksista! :) vitsiu toi kesäkaverit -leffa on kans niin huippu, ite tykkään siitä kans tosi paljon. mäki haluaisin tuon uusimman muumimukin itselleni, ei oo vaan tullu vielä hankittua,. tampere on kans tosi kiva kaupunki, vaikka en asukaan lähellä siellä. :)

    http://essiikaroliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuukauden suosikit on kyllä kans itellä aina niitä luetuimpia muiden blogeissa. Ehdottomasti kyllä kannattaa ostaa tuo muumimuki, ihana lisä perus muumimukien sekaan! ♥ :-)

      Poista
  6. HayDay♥ ja ihania nuo muumimukit, meillä löytyy nuita vaikka kuinka, ihan ykkösiä!

    http://more-than-we.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Pitää kokeilla kanssa noita Innocentin mehuja koska vihaan kans hedelmälihaa ylikaiken! Tuorepuristetussa mehussa ne vielä menee mutta auta armias jos sitä on purkkimehussa niin yök :/ Kokeilulistalle siis ^^

    VastaaPoista
  8. Vinkki viitonen jos et vielä tiedä! Noita papukarkkeja myydään pääsiäisen aikaan ihan kaupoissa, karkkipusseissa. Kannattaa hamstrata (itse ainakin meinaaan.........................)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥