Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Red Jacket

On muuten ollu aikas rento sunnuntai. Ja hyväkin niin koska eilen firman iltamissa meni taas vaihteeks suhteellisen myöhään. Tän päivän oonkin sitten omistanut rentoilulle. J on sopivasti reissussa, ja mulla monta postausideaa tulilla ja sitäkin useampi leffa kattomatta. Siispä nyt postailen tässä vielä jonkin aikaa, sit suljen tän masiinan tältä päivältä heitän leffan pyörimään ja luultavasti nukahdan sohvalle.
Asukuvia olis nyt sitten luvassa pitkästä aikaa. Näistä kuvista onkin itseasiassa jo vierähtänyt tovi jonka huomaa mm tosta että lumi on alkanut pikkuhiljaa valmistautua poistumaan kevään tieltä. Hyvä niin, mutta tän välivaiheen vois kyllä suoraan skipata ja alottaa suoraan siittä +10, aurinko ja muut kevään merkit. Toki niitä on nytkin, mutta niin on vielä noita talven rippeitäkin. 
 
DSC_0457 Tää punainen takki on mun talven yks luottovaatteista. Aina syksyllä kun "saa" kaivaa talvivaatteet esiin, mun suurinpiirtein tekee mieli halata tätä. Tää on se pakkaspäivien pelastus, asukriiseilyjen enkeli, sekä mieletön väripilkku jatkuvaan synkkeyteen. Punainen ei oo koskaan ollu mun lempivärejä, mut talvitakissa se menee kun nenä päässä. Ja muutamissa muissakin tietyissä jutuissa tottakai. 
Ja niimpä piti saada sovitettua se yksiin asukuviinkin tältä talvelta. Sen kaveriks sopii parhaiten mun mielestä UGG:it jotta asu oli sopivan talvinen ja lämmin. Jotenkin ne mun vaaleat versiot ei oo päässy yhtään niin hyvään käyttöön näiden matalavartisten myötä. Toki kovilla pakkasilla ne on lämpösemmät ja vie siinä mielessä voiton. Mut jotenkin tää talvi on rullailtu näillä.
   
DSC_0537 DSC_0466 DSC_0453 DSC_0506 DSC_0487 Ruutupaita onkin jo vanhempaa versioo joka osui käteen pitkästä aikaa muutossa, ja lupasin itselleni ottaa sen käyttöön takaisin. Ja kyllä sille on jokusia käyttökertoja nyt tullutkin. Se on ihanan pehmeää matskua ja sopii mainiosti farkkujen kanssa. Lopputulokseen etten heittänytkään sitä kirppiskoppaan oon tosi tyytyväinen. Niin sitä vaan joskus löytää yhteisen tien uudestaan jo kerran melkein hylätylle vaatteelle.
Huivi joka kuvissa näkyy on myös yksi tän talven lemppareita. Se ei kyllä yhtään pääse kuvista oikeuksiinsa. Se on rakas myös sen takia että se on äidin tekemä. Siinä menee sellasta kimalle lankaa seassa. Kuulemma tuloillaan on vielä valkoinen versio, eli mä oon valmiina myös ens talveen! Vaikka ei se nyt mitenkään ihan pakollista oo että kesän jälkeen taas pitäis jonkun talven tulla...
 
DSC_0474 DSC_0553 DSC_0502 Tässä samalla tätä postausta tehdessäni oon tehny taas kymmentä muutakin samaa asiaa yhtä aikaa. Pää jotenkin ajattelee et ko on mahdollisimman monta rautaa tulessa kerralla sitä niinkun selviytyy nopeammin kaikesta. Ja pyh. Tässä menee aina vaan miljoonasti enemmän aikaa. Tarttis alkaa kunnolla panostaa siihen että koneellakin tekee kerralla yhden asian, eikä pidä tuolla noita 9 välilehteä auki niinkuin nyt. Unohtamatta ettei liian lasten leikiks mee, pitäähän sitä nyt blogin ulkoasun kans kikkailla samalla.

Tajusin muuten kesken tän postauksen että herraje, nythän on maaliskuu. Eli talvi on sit ns. virallisesti takanapäin ja kevät ja KESÄ edessä. Tiistaina 3.3. on mun ja J:n päivä. Viisi vuotta yhteistä taivalta takana, voisinkin siittä yrittää raapustella jonkin näköistä postausta tänne. Tosin huomenna saa nähdä miten aika riittää, kun pitää leipoo sitä varten ja laittaa kaikki valmiiks kun J tulee tiistaina kotiin silloin kun olen töissä ja pitäis järkätä sille tänne vähän yllätyksen poikaista. Sitä ennen pitää selviytyä arkeen paluusta, työpäivästä ja muutamista ns. juoksevista asioista kaupungilla.
Ja nyt mä fiksailen vielä tän ulkoasun kanssa ja muokkailen vähän kuvia valmiiksi. Sit leffa pyörimään ja sen jälkeen nukkumattia tapaamaan jotta jaksaa ottaa tapahtumarikkaan viikon hyvin vastaan.
 
DSC_0527 DSC_0462
 
jacket Cubus | jeans VeroModa| bag & watch Michael Kors 
shoes UGG Australia | shirt H&M

19 kommenttia

  1. Ihana asu ja kaunis sinä! ♥ Punainen takki on kyllä mun mielestä hot juttu tänä keväänä, itseltä löytyy villakangastakki ja se onkin ollut jo mun lemppari syys/kevät takki pari vuotta :)
    Mulla on ollut vähä sama ongelma, eli aina monta välilehteä auki ja ulkoasua samalla muokkailen, kuvittelen hoitavani kaikki nopeammin siinä samalla, mutta ei kun homma vaan venyy, heehe :D

    xoxo Jenny Janette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jenny! :) ♥ Punainen tuntuu juu olevan tän kevään juttu ainakin kauppojen tarjonnan perusteella! Haha, kiva kuulla etten oo ainoa miljoonanvälilehden -tyttö. :D

      Poista
  2. vau nainen, olet upea!<3 punainen sopii kyllä hyvin siun väreihin, tuo ruutupaita on tosi kiva :) onnea vuosipäivän johdosta <3

    VastaaPoista
  3. Vauu, upea Henna <3 Ihanan raikkaan räikeä tuo punainen tähän kevääseen :) onnea myös huomisen vuosipäivän johdosta <3

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi sulla, tykkään kovasti ulkoasusta<3

    VastaaPoista
  5. Ihanan pirtsakka takki, ja asu muutenkin kauniin rento! ♥ Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on kyllä ollut erinomainen ostos muutama vuosi sitten! :)

      Poista
  6. Tykkään ihan tosi paljon tästä ulkoasusta, oot selkeesti nähny vaivaa ja saanu tästä omannäköisesi :-) Kuvat ovat ihanan valoisia ja asukin nätti.

    http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas mukava kommentti! :) Oikein paljon kiitoksia Juuli! ♥ :)

      Poista
  7. On kyllä pirteän värinen takki ja varmasti tulee freshhi olo kun laittaa päälle jotain värikästä. Itellä ainakin jotenki vaikuttaa värit tosi paljon mieleen :) Kauniita kuvia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Oot kyllä ihan oikeessa tossa värijutussa :) Keltainen on yks mikä saa fiiliksen oikeinkin korkealle. Ja vastaavasti sitten taas jos on pelkkää mustaa ja harmaata ilman yhtäkään väripilkkua käy äkkiä toistepäin. Kiva kuulla että tykkäät, ja kaunis kiitos kehuista! ♥ :)

      Poista
  8. Oikein jees teksti! Itseä jäi vähän vaivaamaan se, kun kuvat olivat melko samantyyppisiä... :/
    Mutta hei, olet kyllä kaunis ja tykkään tosta takista tosi paljon (:
    http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista Laura! :) ♥ Takki on kyllä yksi omakin suosikki :)

      Poista
  9. Heii osaatkohan auttaa, että miten sait noista ylätunnisteessa olevien "sivujen" ympäriltä pois kaikki ne viivat?? Oon ettiny koko illan enkä löydä :( :D mulla siis näyttää nyt tältä: http://allthelittleroyals.blogspot.fi/ (eli tollaset haaleet viivat niiden ylä- ja alapuolella, mutta haluisin nekin pois..) Kiitos etukäteen! :)

    -Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritin ettiä apua, mut en ainakaan nyt löytänyt. Mulla meni automaattisesti kun otti sivujen reunukset pois. Onko sulla mikä malli käytössä? Voiskohan se vaikuttaa. Se ei varmaan iso koodin muutos oo, mutta sitäkin haastavampi löytää oikee kohta.
      Mul on huomenna ilta vapaata ja luultavasti tulee omaakin koodia säädeltyä niin voin yrittää löytää sulle apuja! :)

      Poista
    2. Hmm.. mulla ei pitäis olla sivujen reunoja. Tai ainakin oon kaikkeen sellaseen laittanut joko valkosta tai läpinäkyvää. Ja malli on Simple! Jos vaan ehdit ja viitsit niin olisi suuri apu, jos osaisit auttaa! :) Eihän nuokaan nyt kovin suuret ja sinällään häiritsevät ole, mutta olis mukava ne saada pois. Mutta ihana jos millään viitsit auttaa! :3 Mä jatkan itsekin vielä apujen etsintää!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥