Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Harjoitus tekee mestarin väsyneeksi

Heippa! Ihan näin aluks pieni vinkki viitonen: Löytyykö täältä Tamperelaisia kirpputorin kiertäjiä? Mä otin nimittäin tänään pöydän Laukontorilla sijaitsevasta Tarinasta. Se on maanantaihin saakka. Pöytänumero B4. Jos yhtään kiinnostaa ja on mahdollisuutta käykää ihmeessä kurkkaamassa. Vaatteita suurin osa, mutta jonkin verran myös sisustusjuttuja sekä asusteita! Toinen samanlainen satsi vielä menossa sinne kunhan ensin saadaan pöytään tilaa. 

Mutta joo, semmoista oon siis tässä loman ensimmäisinä päivinä järkkäillyt. Huomenna olis tarkoitus tehdä (tai ainakin aloittaa..) suursiivous tähän huusholliin. Ja perjantaina otetaankin J:n kanssa suunnaksi Helsinki. Pikku miniloma tiedossa. Oli puhe että oltaisiin lähdetty Virossa poikkeamaan, mutta vanhentunut passi, J:n työt, mun miljoona muuta asiaa totesi sen että se siirtykööt syksyyn. Kaitpa me tehään taas vastaavanlainen äkkilähtö mitä viimeksi.. Heh. 

DSC_0127-11
Muuten tosiaan lomalla. Arskakin näyttäyty viikonloppuna ja vielä maanantainakin kelpas makoilla nurtsilla nauttimassa siitä. Sitten se taas tekikin tutun katoamistemppunsa. Tarkoitus oli nimittäin tiistaina ja tänäänkin muutama tunti uhrata sen mollukan palvomiselle, mutta tokkopa tuota on edes vilaukselta taas nähnyt. Mutta kyllä silti kelit on ollut aika kohillaan, lämpöä piisannut ja pääasiassa sitä arskaakin. Just sopivasti kun menin pikkuisen kelejä moittimaan heitti näköjään sääherra vesisade vaihteen silmään, noooh. 
Lämpöisempien kelien myötä on viitsinyt pukea ulos päälle muutakin kuin useamman kerroksen villavaatetta. Nää kuvat on tosin ajalta ennen lämpimämpää ajanjaksoa. Tosin silti suhteellisen hyvä säiseltä päivältä. Mä tykkään ihan älyttömän paljon tuosta keskustorin  puistosta ja sen ympäristöstä. Kertokaa jos sille on joku virallinenkin nimi? Välillä kesäiltoina on ollut kiva vain käydä kävelemässä siellä viettämässä aikaa. Siellä on aika usein kaikkia tapahtumia siinä lavalla, ja muutenkin hyvän tuulisia ihmisiä. 
DSC_0192-1 DSC_0149-1 Tää Mangon neuleliivi on ollut kyllä yks niin huippu löytö jos joku. Oon käyttänyt sitä tosi paljon, ja se tuntuu sopivan asuun kuin asuun. Se menee farkkujen kanssa, mutta niin myös shortsien. Se menee hameen kanssa, mutta myöskin mekon kanssa. Sen alle käy pitkähihainen, tai toppi/t-paita versio. = Täydellinen! 
Sitä aika harvoin tekee sellaisia löytöjä jotka saa silmät muuttumaan sydämiksi ja mielen iloitsemaan aidosti oikeasta löydöstä. Nää fiilikset on kuitenkin aika huikeita. Yhtenä hyvänä esimerkkinä, varatessani pöytää Tarinasta jonottelin siinä muutaman pöydän vieressä kunnes silmiini osui yhden pöydän ihan takalaidassa olevat Pentikin kuplalasit. No ei siinä, mullahan noita oli jo 8 ennestään. Tarkoitus oli kuitenkin täydentää sarjaa muutamalla, mutta tietenkin kysellessäni liikkeessä niiden perään todettiin valmistus lopetetuksi. - No tietenkin! Yritin kuitenkin niitä sitten vielä hamuta jälleenmyyjiltä, eehei. Ei mistään. Pienempiä versioita kyllä löytyi mutta ei sitä isompaa mitä mulla oli. Voitte kuvitella sen fiiliksen kun pöydässä komeilee 6kpl ehjiä, tarrallisia kuplalaseja, juuri niitä minkä suhteen olin jo luopunut toivosta. Hintalapussa komeili 12€ kaikki yhteensä, mikä sai hymyn vain nousemaan entisestään. Aikaisemmista kun pulitin kappaleelta sen 7euroa. Ei epäilystäkään, ne lähtivät mun mukaani. 
     
DSC_0177-1 DSC_0142-1 jeans VeroModa| shoes H&M |  watch Michael Kors* 
bag Michael Kors sweater vest Mango | sunglasses Glitter necklace Guess 
*/saatu blogin kautta.

6 kommenttia

 1. Onko sun kirpputoripöydällä vielä tavaraa? ihana blogi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Ja ei valitettavasti oo, tyhjensin sen maanantaina :(

   Poista
 2. Tosi kauniit kuvat ja niin ihana asu! Etenkin nuo farkut ja pitsijuttu... Äh mulle kans! :D Tosi kivan oloinen blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marianne ihanasta kommentista! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥