Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Raitaista

Noooh totatota. Suunnittelin lomallani kirjoittelevani tänne paljon enemmän mitä aikaisemmin, mutta loma ottikin veronsa ja omat kiireensä. On ollut ihanaa kun on saanut monena aamuna nukkua ilman kellon soittoa ihan just niin pitkään kuin nukuttaa. Saanut hihhuloida niin pitkään aamutakissa kuin huvittaa ja muutenkin elää melkein nurinkurista elämää. Tekemistä on silti ollut paljon, vaikkei mitään ihmeempiä suunnitelmia ole ollutkaan. Viikonlopun mittainen miniloma Helsingissä sekä muutamat yöt Ikaalisissa ovat ottaneet oman aikansa kalenterista. Lisäksi kirpputoreilu vaati aikaa ja panostusta yllättävänkin paljon. Muuten ihan vain kämpällä hoidellen juoksevia asioita ja siinä välissä vähän PLL:n viidennettä tuotantokautta sekä mun uutta rakkautta: värityskirjaa. Huomenna mulla on (okei joo, mulla oli myös eilen sekä tänään. Tai piti olla.....) siivouspäivä. Tää kämppä on just eikä melkein sen näköinen että täällä on asunut joka jota ei niin ole kiinnostanut syönkö olkkarissa vai makkarissa, ja jätänkö vaatteet just siihe mihin ne päältä putoavat. Lisänä nuo muutamat kassilliset rompetta mikä ei kirpparilla vielä uutta kotiaan löytänyt. Jos uni ei maistu huomen aamulla tunnettua paremmalta, tai edes yhtä hyvältä nousen aamulla tanssimaan imurin ja rätin kanssa. Katsotaan vaan niin nukkumatilla on mulle taas jotain parempaa annettavaa kuin puhdas koti. 

DSC_0208-1
DSC_0344-1 DSC_0274-1-side
Asusta jos jotain mainitaan niin siinä yhdistyy ehdottomasti eniten käytetyimmät jutut viime aikoina. Korsin uutuus laukku on ollut käytössä melkein päivittäin. Onlyn tumman siniset pitsishortsit aina kun kelit on vain pikkuisenkin sallinut, sekä kirpparilöytö Zaran raitapaita. Voisin melkein asua tuossa asussa! Tosin viime päivät on ollut sen verran vielä lämpimämpiä että pitkät hihat on saanut jäädä kotiin. Eikä  se mitään, niille löytyy varmasti taas hiipivän syksyn ja talven myötä enemmän kuin tarpeeksi käyttöä. 
Toi raitapaita oli itseasiassa melkoinen löytö. Oon jo niin pitkään etsinyt tuon kaltaista, mutta aina joku juttu on ollut huonosti. Viimeksi kun bongasin vastaavanlaisen River Islandilla, eiköhän koot ollut sitten loppu. Nyt kuitenkin sain vihdoin oman yksilöni, kun joku toinen oli päättänyt luopua omastaan. Hintakaan ei ollut todellakaan paha, muistaakseni 8 euroa. Ja shortsithan ja laukunhan te täällä olettekin jo aikaisemman ostospostauksessa nähneet. 
Helsingissäkin tuli tosiaan "vähän" shoppailtua, sekä toteutettua pitkäaikainen unelma. En meinaa millään malttaa odottaa että pääsen esittelemään tuon ihanuuden tänne teillekin! Instagrammissa siitä olikin jo pientä paljastusta, mutta nou hätä, suon sille kyllä ihka oman postauksen piakkoin tännekin. 

DSC_0247-1 DSC_0260-1 DSC_0220-1 DSC_0340-1 Täällä Tampereella on monia ihan älyttömän kivoja kuvauspaikkoja. Monena iltana on tehnyt mieli lähteä vain kävelemään ja napata kamera mukaan, ja joku ilta sen aijon vielä toteuttaakin. Nyt viimeksi käytiin kävelemässä tuolla Vapriikin alueella, ja voi että miten paljon (siitäkin!) seudusta mä tykkään. Mutta silti, vaikka tää Tampere onkin aivan älyttömän ihana ja viihdyn täällä tosi hyvin, huomaa etten ole tänne syntynyt vaan sydän edelleen kaipaa tavallaan maalle. Jotenkin kun siellä tulee käytyä ja oltua varsinkin näin kesäisin tosi paljon, on siellä vaan ihan eri fiilis. Se on erilailla koti. Ja se tulee aina olemaan koti. En sano etteikö tämäkin olisi ja onkin. Mutta se koti on ja pysyy aina. 

DSC_0297-1-side DSC_0339-1DSC_0329-1shorts Only | shoes H&M |  watch Michael Kors* 
bag Michael Kors shirt  Zara | sunglasses Glitter necklace Guess 
*/saatu blogin kautta.

4 kommenttia

 1. Oo mitä kuvia ♥ Kameraa pitäisi ehdottomasti kantaa enemmän mukana, koska niitä kuvauksellisia paikkoja tulee aina vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Oot niin oikeessa! Kamera pitäis olla useammin mukana! :-)

   Poista
 2. Onpa upeat shortsit:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥