Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Where, What and Why?

DSC_0369 Mun ei tarkoitus ollut pitää mitään näin pitkää taukoa bloggailusta, mutta tietenkin kaikki bloggaamisen vaikeuttavat jutut pamahti päälle samaan aikaan. Mun uus kone kerkes olla mulla sen vajaa pari viikkoa, kun se jo lähti takuuhuoltoon ja on sillä tiellään edelleen. Ajattelin saavani sen perjantaina, koska huollosta kehuttiin että siinä menee noin viikko. Ei perjantaina, no sitten tänään aamulla ajattelin että saan sen tänään, noooh ei tänäänkään. Eli edelleen odotellaan. Mä en oo siirtänyt mun uusimpia kuvia tähän eläkemasiinaan enään ollenkaan, ja oon lisäks tyhjentänyt täältä osan kuvista. Halusin kuitenkin ettei "tauko" venähä enään yhdelläkään päivällä niin päätin tulla kirjoittelemaan tällä ja lisäämällä samalla yhdet vanhemmat kuvat. 
Koko bloggailu on viime aikoina ollut jotenkin iso kysymysmerkki mun elämässä. Mä rakastan tätä. Tykkään ihan suunnattomasti kirjoittaa tänne. Tää koko homma on kokonaisuudessaan aina ollut suuri intohimo. Mutta. Tässä on omat varjopuolensa josta mun olis tarkoitus kirjoittaakin ihan oma postauksensa ja avata asiaa teille enemmänkin. Oon meinaan nyt viime aikoina punninnut suuresti tän homman jatkamisen suhteen olevia vaihtoehtoja. Ehkä senkin takia tää läppärin läppä on ollut tuskallisen painava aukaista. Uskon kuitenkin tulleeni siihen tulokseen että en aijo tätä lopettaa muutaman idiootin takia jotka siellä ruudun toisella puolella yrittää kaikkensa mua loukata ja satuttaa. Terveisiä vain teille selkärangattomille otuksille, tiedän teidän lukevan tämänkin ja heittävän taas jotain asiatonta kommenttikenttään ajatellen sen jotenkin parantavan teidän omaa oloa tai huonontavan mua jollain tavalla. Joudun kuitenkin ottamaan osaa menetykseenne, näin ei ikinä tule käymään.
Mun elämä on myös hyvin suurilla nopeuksilla rullaavaa ollut viime viikot. Esimerkiksi viime viikko mentiin 150% mittarissa. Meillä oli töissä tosi tärkeä viikko koko kuukauden kannalta, ja koska maanantai kusi teknistenongelmien takia piti sekin kiriä loppuviikolla. Lisäksi mulla puhaltaa sielläkin uudet tuulet ja oon saanut enemmän vastuuta, eli myös enemmän hommia ja "stressiä". Ensi viikolla alkaa myös LOMA, joten tällä viikolla tehdään taas senkin edestä.  Eli selittäkööt tämä näin lyhyesti missä ja miksi olen ollut. 
  
DSC_0361 Fiilis on myös vaihdellut tilanteiden mukaan, välillä työpäivä on imenyt niin mehut että kun kotio on päässyt on sohvalle kaatuminen ollut illan kohokohta. Välillä fiilis on vienyt useamman kilometrin juoksulenkille. Ja kun mä olen hyvin fiilispohjainen ihminen, jos mua ei kiinnosta mua ei silloin oikeasti väkisinkään kiinnosta. Jos olen innostunut, mä todellakin olen innostunut. Toivon mukaan pian alkava loma tasaa tilanteet, ja saan mun koneen huollosta ja voin vihdoin aloittaa bloggailun sillä, alku vaikeuksien jälkeen ongelmitta. 
Nyt kun näitä kuvia katselee taas eri koneen näytöltä, on nää kertakaikkiaan ihan eri näköisiä. Kyllä sillä koneella vaan on näköjään aika merkittävä vaikutus. Vaikkei laatu nyt mitenkään kehuttavaa olekaan, ulkona sattui tuolloin vielä sopivasti piskottelemaan.
  DSC_0360 DSC_0436 Asukuvat onkin jo pidemmän ajan takaa, en edes suoraan sanottuna muistanut näiden olemassa oloa, kunnes yks päivä kävelin tuosta puiston läpi pamahti mieleen ajatus "Ainiin, oltiin täällä joskus ottamassa vähän kuvia". No, jospa nyt voisi jopa sanoa että pinkin vallankumous alkaa olla takanapäin. Nää olikin itseasiassa ihan niitä viimeisiä päiviä tuolla karkkitukalla. Ja valehtelen jos sanon ettei mun olis yhtään ikävä takaisin johonkin ihanaan pastellin sävyyn tai vastaavaan shokkisävyyn. Mutta kun on juuri onnistunut saamaan hiukset suhteellisen kirkkaan vaaleaksi, ei ihan viiti heti ruveta lotraamaan eri sävyjen kanssa. 
Löysin muuten asuun palatakseni vihdoin täydellisen mustan bleiserin niinkuin kuvista saattaa huomata. Voi pojat mutta on meinaan ollut sitten pitkään etsinnässsä. Olin jo ihan varautunut maksamaankin siittä omaisuuden kunhan vaan se löytyisi, no eipä tarvinnut kun H&M:n aleosasto tarjosi tän mulle 15€. Oon meinaan niin pitkään hakenut täydellistä mustaa ettei tosikaan. Pikkuisen helpottunut olo kun sen vihdoin sain vaatekaapin peruskulmakivien joukkoon. 
Pari postausta sitten puhuinkin kuinka hatut on päässeet munkin sydämen vihdoin valloittamaan, ja pitihän sitä nyt sitten ensimmäinen hankkia. Tosin nyt tästähän se sitten heti lähtee käsistä, koska mieli hamuaa jo mustaa, valkoista beigeä... Pian mun eteisen naulakkoon ei muuta sovikaan, nooh ehkä mennään tällä nyt ensin syksyyn ja katsellaan tilannetta sitten.

DSC_0384 DSC_0424
jeans G-Star | shoes Dinsko | blazer H&M | watch Michael Kors* 
jacket NewLook | bag Michael Kors | necklace Glitter | top River Island | hat H&M
*/saatu blogin kautta.

6 kommenttia

 1. Ihan uskomatonta miten jotkut viitsivät tulla netissä laukomaan ilkeyksiä :/ Mutta onneksi olet vahva ihminen, sulla on hyvä asenne ja kaiken lisäksi sulla on ihan huippublogi ♥ Ihania kuvia jälleen kerran ja tuo "hattuongelma" kuulostaa tutulta, nyt on nimittäin saatava hattuja jokaisessa värissä ja muodossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Ellanoora! Kiitos paljon ihanasta kommentistasi. :)

   Poista
 2. Inhottavaa, että täytyy tulla netissä kirjottelemaan kaikkea typerää. :( No onneksi kaikenlaiset ilkeydet kertoo enemmänkin niiden kirjoittajasta kuin susta. Tsemppiä kovasti!♥ :) Ja btw, kiva asu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Ja olet niin oikeassa, ne kertoo vain kirjoittajasta, ei vastaanottajasta! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥