Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kirpputorille Hervantaan!

Vaatehuoneen pursutessaan tuli J:ltä käsky ruveta tekemään asialle jotain. Ja niinhän se täytyi todeta, että taas uudet jutut olivat syrjäyttäneet monen vanhan paikan. Näin kiertoon löytyikin "yllättävän "paljon kaikkea. Lisäksi tuntuu että aina kun pääsee jostakin eroon, tulee fiilis että pitää kaivaa lisää mistä hankkiutua eroon. Näin tuntuukin ettei ylimääräiset tavarat lopu koskaan!

Samaan aikaan projektin alkaessa, tulikin huikea mahdollisuus lähteä testaamaan Hervannan uutta Swap & Vintage 58- kirpputoria. Sain heiltä pöydän käyttööni 12 päiväksi, eli käytännössä kahdeksi viikoksi kun kirpputori on aina yhden päivän viikosta suljettuna. Oikeinkin sopivaan ajankohtaan osui siis tämä mahdollisuus!

Tää kirpputori oli mulle aivan uus tuttavuus. Eikä mikään ihme koska tää on aika hiljattain vasta aloittanut toimintansa. Ja pakko näin usein eri kirpputoreja kiertävänä todeta, että todella hyvä lisä Tampereen alueen kirpputori valikoimaan.
    
kirpputori_2 Swap & Vintage 58 sijaitsee aivan Hervannan keskustassa. Parkkipaikkoja on liikkeen edessä tosi hyvin, sekä bussiyhteydet tosi hyvät. Siellä on todella paljon pöytiä, ja eri kokoisia sellaisia, eli sopiva pöytä löytyy varmasti. Se mistä pitää kyllä antaa kaikkein isoin plussa, on se kuinka siistiä siellä aina on! Pöydän vuokraushintaan kuuluukin pöydän siistiminen vähintään kerran päivässä, mikä on varmasti myös mulla auttanut myyntiä. Varsinkin kun ei ole kiireistä johtuen ollut joka päivä mahdollisuutta käydä pöytää itse siivoamassa. Lisäksi heillä on käytössä Kirppari-Kalle sovellus, joka oli mulle aivan uusi tuttavuus. Aluksi vähän epäröin sen käyttöä, mutta lopulta päätin kirpputori tyttöjen hehkutuksesta kokeilla. - Ja onneksi kokeilin! Tosi helppoa ja kätevää. Sillä pystyy hinnoittelemaan tuotteet valmiiksi netissä, sitten vain paikan päällä tulostetaan valmiit laput. Laitetaan ne paikoilleen, ja sitten pystyykin kätevästi netistä seuraamaan mikä tuote on mennyt. Ei tarvitse sitä hirveää kirjanpitoa, kun pitäisi tuotenumeroittain tuotteiden menoa seurailla. 

Mulla on nyt viikon ollut tuolla pöytä, ja täytyy kyllä todeta että tavara on liikkunut todella hyvin. Itseasiassa mä oon ollut ihan yllättynyt positiivisesti. Tästä johtuen mä päätin vielä jatkaa pöytää, ja näin maksoin sen nyt sitten vielä viikoksi eteenpäin. Eli mun pöydässä numero 101 on tavarat siis tiistaihin 30.08. saakka. Siellä on nyt ihan hirmu paljon täälläkin joskus näkyneitä vaatteita ja asusteita, ja jos vaan on mahku paikanpäälle mennä, suosittelen ehdottomasti käydä kurkkaamassa, olit sitten myymässä tai ostamassa! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥