Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Summer Shopping Part. 1.

Ostospostaukset on aina olleet tosi tykättyjä ja toivottuja. Koska kesän aikana näitä ostoksia onkin kertynyt ihan mukavasti, ottakaa siis huomioon että nää ei tosiaan oo ostettu viimeisen kuukauden sisään, vaan pitkin kesää. 

ostokset_1 Tallinan reissulla Bershkasta löytyi aivan täydellinen vihko sekä uudet puhelimenkuoret. Rodoksella Bershkassa tuli shoppailtua hirveästi paljon muutakin, mutta ne ostokset ajattelin jakaa omaan postaukseen. Tallinnan reissu tuli kuitenkin niin lyhyen ajan sisään Rodoksesta että se valikoima oli jo tosi tuttu.

ostokset-1Nahkaiset Converset. Mä totesin alkukesästä, että oon kuluttanut elämäni aikana ainakin viidet valkoiset converset roskiskuntoon. Ne on mulla ehdottomasti eniten käytetyt kengät. Nyt uusien perusvalkoisten sijaan päätin sijoittaa näihin nahkaisiin versioihin. Katsotaan kestävätkö nämä yhtään pidempäään! 
   ostokset_12Anttilan konkurssista bongasin muutamat uudet Iittalat. Kirkas mariskooli on ollut jo pitkään haaveissa. Nyt sen sitten vihdoin raaskin ostaa mukavan -40% alennuksen kera. Samoin metallinen aaltokulho on houkuttanut jo monta kertaa. Sattumalta kohdalle osui viimeinen kappale, joten eihän sitä nyt vaan voinut jättää sinne yksin. Samalla alennusprosentilla tämäkin. Nää on molemmat mun mielestä niin ajattomia, ja sopii niin moneen eri juttuun ns. värittömyytensä ansiosta. 
  ostokset_9ostokset_11
Yksivärinen kultainen kello oli ollut mielessä jo pitkään. Lopulta bongasin tämän Tommy Hilfigerin version -50% alennuksesta, eikä tarvinnut kauan miettiä ostopäätöstä. Tämä on hieman pienempi mitä kaikki Korsin versioni. Aluksi en tiennyt olisiko se hyvä vai huono asia, koska mä suorastaan rakastan isoja kelloja. Lopulta kuitenkin se oli vain hyvä asia. Sain niiden isompien rinnalle vähän siromman ja pienemmän, mutta kuitenkin näyttävän version. 

ostokset_18-sideMähän olen melkoinen takkifriikki, se on usein tullut esiin täälläkin. Syksyn saapuessa tää puoli yleensä villiinty vielä entisestään. Tästä johtuen tää Vilan nahkainenkarvainen- takkilöytö onkin ihan täyttä rakkautta. Tässä on vielä sellainen kiva viba, että tästä saa hihat irti vetoketjuilla! Eli siis samalla tää ajaa myös karvaliivin asemaa. Ei huono.
Toppi puolestaan on Tallinan löytöjä. Kauppa mitä aina kaikkein eniten Tallinnan reissuilta odottaa on mikäsmuukaan kuin RiverIsland. Tällä kertaa se tosin oli aikamoinen pettymys. Sieltä en löytänyt muuta kuin tämän topin. Kokeilin kyllä montaa eri takkia ja neuletta, mutta ne eivät sitten iskeneet. Tai oikeastaan hintalaatu- suhde oli pielessä. RI:hän on vähän arvokkaampi merkki mitä perus Onlyt ja GinaTricotit yms, mutta nyt jotenkin heidän tuotteiden laatu oli laskenut tosi pahasti ja hinnat noussu entisestään.

ostokset-5Oon ollut todella pitkään sillä linjalla, etten osta uutta hajuvettä ennenkuin jokin vanha loppuu tai laitan jonkun eteenpäin. Mähän en hajuvettä käytä läheskään päivittäin, en osaa edes sanoa että miksi en. Eikä mulla hirveän montaa löydykään. Mä oon kuitenkin niiiin pitkään halunnut tätä Juicy Couturen Viva La Juicy- tuoksua, että nyt päätin luopua yhdestä vanhasta että vihdoin tämän sain. Tää on niiiiin ihana! 
  ostokset-7Jokunen postaus takaperin taisin puhua miten paljon päänvaivaa himoittu kukkakuosi on mussa aiheuttanut. Nyt vihdoin löysin VeroModasta aivan täydellisen kukkapaidan, ja vieläpä suosittuna bomberina. Enään ei ihan hirveän usein tuu tansittua voitontanssia minkään vaatteen kohdalla, mutta hyvin mahdollista että tän kanssa laitettiin jalalla koreasti (tai ei niin koreasti..). 

ostokset_1 Ehdottomasti kesän ostoskohokohta (jos niin voi sanoa) oli tämä Louis Vuittonin Neverfull. Mullahan löytyy tää jo Damier Azurina, ja sen ostettuani se nousi heti ehdottomaksi lempparilaukuksi. Siitähän sitten syntyi ajatus, miksikö ei myös tummemmassa sävyssä? Lopulta facebookin LV:n omalta kirpparilta löytyi tämä minunkin yksilöni. Uutena en halunnut tätä ostaa, koska mukana tulevalla pochetelle ei olisi ollut yhtään mitään käyttöä. Näin olisin maksanut siinä vähän turhasta. Nyt muutaman kuukauden tämän omistaneena, olen hankintaani erittäin tyytyväinen.

Tässä ensimmäinen erä. Löytyikö inhokkeja tai lemppareita? :) 

6 kommenttia

 1. Mistä tuo ihana Vilan takki on? :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Vilan takki on aivan ihana! Ja sun blogi on myös tosi ihana! Tykkään ulkoasusta tosi paljon! :)

  http://therhythmoftherush.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki kyllä on! :) Kiitos paljon kehuista, ihana kuulla että tykkäät <3

   Poista
 3. Oliko hinta tosta LV:n laukusta sen kirppiksen kautta tuntuvasti halvempi kuin uudesta? Torista jos kattoo, pyydetään melkein alkuperäisiä hintoja noista käytetyistä.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis koska uudessa tulee se pikku pochette mukana, sen hinta nousi sen myötä tosi paljon. Että siihen verrattuna sain tämän huomattavasti edullisemmin, mutta tässä ei ole kyllä mukana sitä pochettea. Mutta eipä näitä koskaan paljon ostohintaa halvemmalla myydä, ellei kunto sitten ole huono. Lisäksi kun LV nostaa hintoja joka vuosi, niin useamman vuoden vanhasta maksetaan jo enemmän mitä se on ostaessa maksanut :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥