Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kultaranta Resort - Naantali

* Postaus toteutettu yhteistyössä Kultaranta Resortin kanssa, ja hotelliyö saatu heiltä *

naantali_kultaranta_18-side
Me tykätään J:n kanssa tehdä hotellireissuja aina muutaman kerran vuodessa. Olikin siis huippua saada mahdollisuus tutustua Naantaliin vähän tarkemmin, ja yöpyä aivan ihanassa Kultaranta Resortissa. 

Huone meillä oli Luhtihotellissa, mikä ei ollutkaan ihan perinteinen hotelli. Siellä huone oli nimensä mukaisesti luhtitalossa ihanasti luonnonhelmassa. Isoin plussa näin isoja ikkunoita rakastavalle tuleekin koko seinän kokoisesta isosta ikkunasta. Huone oli muutenkin todella viihtyisä. Itse paljon Suomen eri hotelleja nähneenä, kyllä tämä oli ihan parhaimpien joukossa viihtyvyydessään. 

Hotelli ei sijaitse kaukana Naantalin keskustasta. Ajaen tais mennä jotain kymmenen minuutin luokkaa. Vaikka matka on todella lyhyt keskustan hulinaan, on hotelli omassa rauhassaan vihreiden maisemien keskellä. Tästä mä itse tykkäsin myös tosi paljon. Ympäristöstä löytyy siis paljon erilaista tekemistä ja keskustaankin pääsee hujauksessa. Keskustassa me myös vierailtiinkin, Naantalin satama on niin ihana paikka! Sinne on ehdotonta päästä vielä uudestaan. Meille sattui vielä aivan ihana aurinkoinen ja lämmin sääkin tuolle reissulle.

naantali_2 naantali_kultaranta_17 naantali_kultaranta_4-side naantali_kultaranta_6 naantali_kultaranta_1 naantali_kultaranta_16 naantali_kultaranta_12-side naantali_7 naantali_kultaranta_11 naantali_kultaranta_13
Kultarannassa oli myös useampi paikka missä syödä, Heineken House ja Ravintola Kultaranta. Mutta me oltiin luettu netistä jo etukäteen tosi paljon kehuttuja Heineken Housen pizzoja, joten meille oli selvä että mekin haluttiin ne testata. Ja voi pojat! Ehdottomasti paras pizza mitä olen Suomessa syönyt. Ei siis lainkaan turhaa kehumista ollut se paikka saanut.
Myös hotellin aamupala oli musta tosi hyvä. Siinä sait vaan istua penkkiin ja tuollainen täys lautasellinen tuotiin sun etees. Kätevää ja herkullista!

naantali_kultaranta_8 naantali_kultaranta_9 naantali_kultaranta_14 naantali_kultaranta_2 naantali_5-side
Kokonaisuudessaan reissu oli oikein onnistunut ja ihana. Hotellista me tykättiin molemmat tosi paljon, ja kesäinen Naantali näytti parhaat puolensa. Tälläiset minilomat arjesta on musta niin helppoja, ja niin ihania! Kiitos Kultarannalle mahdollisuudesta, varmasti kun suunnataan taas joskus Naantaliin, tiedämme jo missä yövymme! 

10 kommenttia

 1. Näyttää viihtyisältä paikalta! Tuli kauhea nälkä kun katsoi tota pizzakuvaa, näyttää herkulliselta :D

  https://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihtyisä paikka kyllä olikin! :) Ja pizza herkullista!

   Poista
 2. Ihana blogi!

  http://therhythmoftherush.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi sullakin, todella kauniita kuvia <3! Onneksi löysin tänne :-)!

  http://jannijuliaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen toi hotellihuone! Ja hauska kun se on luhtitalo ^^ Ihanan valoisa.
  Ja hei löysin tänne blogiin vahingossa ja tänne jään :D ♥

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotelli oli kyllä kokonaisuudessaankin tosi viihtyisä! :) Ihana kuulla että tykästyit blogiini! ♥

   Poista
 5. Oon käynyt tuolla itseasiassa vanhempien kanssa talvella ja myös talvella ex-ukon kanssa kun mentiin hämeenkyröstä ikaalisiin jään yli autolla sinnepäin. On melko rivarimainen paikka, mutta selkeästi rempattu paremmaksi kuin aiemmin!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikaalisten ja Hämeenkyrön alueella on juu juuri noita jääteitä jonkin verran :) Lyhentää talvella monen työmatkaa huomattavasti! Ja joo, Kultarannassa oli paljon tehty uudistuksia, ja hyvältä tosiaan näytti!

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥