Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KMS California

KMS_1
Luvassa olis pitkästä aikaa hiusjuttuja! Mä oon jo vuosia ollut tarkka siitä mitä ainetta hiuksiini käytän. Kuitenkin joulukuussa kun laitettiin mulle ensimmäiset pidennykset (postaus tässä!) homma meni vielä entistäkin tarkemmaksi. Pidennysten kanssahan on jotain tuotteita mitä ei ehdottomasti saa käyttää, ja mitä taas ehdottomasti suositellaan käytettäväksi. 
Pidennysten laitossa Beautyparkin Jonna, joka myös pidennykset mulle laittoi hehkutti paljon KMS California sarjaa. Merkki oli mulle ennestään lähes tuntematon. Multa löytyi ainoastaan yksi hiuksiin jätettävä suihke ennestään, jonka olin itseasiassa juuri aikaisemmin hommannut.
Hiustenlaiton lopuksi sain vielä Jonnalta mukaan saman sarjan hoitsikan ja shampoon. Ensimmäisen kokeilun jälkeen sainkin todeta, että uusi ehdoton suosikki oli löytynyt. Tää Silk Sheen- sarjahan on suunniteltu kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti koska tää on tosi silottava tää sopii pidennyksille. 

KMS_4 Eli tosiaan mulla on käytössä sekä shampoo että hoitoaine. Ja tosiaan tykästyin sarjaan sen verran paljon, että nyt onkin menossa jo toiset purkit kumpaisiakin. Tai pikemminkin pitäisi sanoa että vasta, koska nää on ihan älyttömän riittoisaa tavaraa. Mullakin pidennyksissä sitä mittaa ja hiusta kuitenkin melkolailla riitti, mutta silti tuntui ettei nää lopu koskaan. Sen lisäks että tää sarja silottaa, tää sopii tosi hyvin myös kuiville hiuksille. Tätä käyttäessäni kyllä mä olen huomannut hiuksissa eroa aikaisempaan. Ne on jotenkin paljon helpommat hallita ja laittaa aina kun pesee näillä. Shampoissa ja hoitsikoissa mulle on myös tärkeetä jääkö käytön jälkeen hiuksiin tuoksua, ja jos jää, niin mikä tuoksu. Kerran löysin ihan huipun shampoo tuotteen, mutta tuoksu oli niin kamala ja voimakas ettei sitä vain pystynyt yksinkertaisesti käyttämään. Näissä tuoksu ei ole liian vahva, mutta jää kuitenkin pienesti pesunkin jälkeen hiuksiin. Juuri sopivasti omaan makuuni. 

KMS_3 Shampoon ja hoitsikan lisäksi multa löytyy/löytyi tuo hiuksiin jätettävä hoitosuihke, sekä kiiltoa antava seerumi. Tuo suihkutettava hoitosuihkehan siis loppui juuri, enkä ole vielä saanut hommattua uutta tilalle. Mulla käy usein suihkutettavien kanssa niin että ne saa aikaan vain sellaisen rasvaisen ja tunkkaisen fiiliksen. Tän kanssa ei ollut sellaisesta tietoakaan. Harja liukui läpi ilman mitään ongelmia ja hiukset olivat silkin sileät. 
Kiiltoa antava seerumi onkin mulle vähän uudempi tuttavuus. Mutta erittäin tyytyväinen olen siihenkin ollut. Oon myös muutaman kerran käyttänyt sitä lämpösuojana, koska siinä sellainenkin ominaisuus on. Ennestään mulla ei koskaan ole kiiltoseerumia ollut, mutta tästä tuli kyllä ihan vakkari tuote hiusjuttujen suhteen. 
  kms_beautypark4Tampereella KMS:sän tuotteita on valikoimissa ainakin Beautyparkilla. Itse olen ollut sen verran tyytyväinen kyseiseen merkkiin, että tarkoitus on kyllä ehdottomasti testata sen muitakin sarjoja ja tuotteita. En kuitenkaan usko että tätä Silky Sheeniä kovin helposti kukaan päihittää, niin paljon tähän olen tykästynyt. Mutta aijon silti kokeilla! 
Jos siis hakusessa on uusi laadukas tuote liittyen hiustenhoitoon, mä annan kaikki suositukset ja täydet pisteet KMS Californialle

4 kommenttia

 1. Hyviä kuvia ja kiva postaus :) lisää tämän tyyppisiä olisi kiva lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista! :) Mukava kuulla että postaus oli onnistunut, ja saada palautetta että tämänkaltaiset postaukset on toivottuja! <3

   Poista
 2. Rehellisesti uskon että nämä kaikki tuotteet sisältävät samoja kemikaaleja ja lupaavat hiuksille samoja ominaisuuksia, mikä siis erottaa tämän ylitse muiden? Itsekkin käytän pidennyksiä, mutta riittävän pitkät pesuvälit, kuumuussuoja ja muut suihkeet sillon tällön pitää ne aivan törkeän hyvässä kunnossa. Mun ekat pidennykset kesti peräti 4 vuotta, ennenkun piti hankkia uudet mutta mulla on edelleen ne ekat tallessa vielä 6 vuoden jälkeen ja käytän niitä edelleen sillon tällön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestäni varmasti on paljon samoja kemikaaleja ja samoja viboja, mutta kuitenkin kun tuotteita tehdään niin itse en usko että joka merkillä ja joka purkissa olisi tismalleen samaa tavaraa. Vertasin tätä aikaisempiin käyttämiini tuotteisiin, jotka olivat myöskin ihan kampaamotuotteita. Tämä jättää hiukset paljon helpommin käsiteltäväksi, saa niihin enemmän kiiltoa, ja minkä pistin myös merkillä pesuväliä sai pidennettyä kun hiukset eivät rasvoittuneet yhtään niin nopeasti kuin ennen tämän käyttöä. Nämä ovatkin mun mielipiteitä, ja toimivat mun hiukseen ja mulla olleisiin pidennyksiin :) Hiuksiakin kun on montaa erilaista, varsinkin pidennyksissä on suuria laatueroja. Ja onko pidennys clipsi, eli ei jokapäivä päässä vai jollain pysyvällä tekniikalla ja näin kokee kaiken saman mitä oikea eläväkin hius. Ja sekin vielä miten ihmiset sen kokee, toisen mielestä hyväkuntoinen pidennys voi toisen mielestä olla huonokuntoinen.

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥